Derksen & Derksen

Derksen & Derksen

2.0 reviewscore • 7 reviews
R

De ene ster nog niet waard!

Van deze zaak verwacht je einige service, maar dat kun je bij hun wel vergeten.

Een dure lamsleren jas (over de €1000) gekocht die al binnen een paar week slijtage plekken had.

Na een reparatie ook op een andere plek hetzelfde probleem.
Uiteindelijk kon het niet gerepareerd worden. En daarmee was het verhaal voor Derksen en Derksen af. Geen enkele coulance of mogelijkheid om de koop te ontbinden.

Een zaak waar je met een grote boog omheen moet lopen

Rolf 20 mei 2023
Reageer
m

vervelend personeel

ik kom er best vaak en elke keer als ik even wil rond kijken dan komt er een medewerker naar me toe en vraagt of hij/zij kan helpen.
ik zeg dan vriendelijk dat ik alleen even wil rond kijken. dan gaan ze op een afstandje staan kijken en zodra je iets past dan komt hij/zij drekt naar je toe en zit de heletijd in je nek te hijgen

maurice 12 mei 2023
Reageer
R

Arrogant

Enige tijd geleden via de webshop kleding besteld. Kreeg thuisgestuurd maar was andere kleur. (had ik niet voor gekozen maar werd zo gestuurd) wilde ruilen dus ik naar filiaal Vismarkt. Maar NEE!!! Dit is een DAMES-filiaal!!! (haast hoe ik er wel niet bij kwam om als MAN lang te komen!!) Geen enkele mogelijkheid tot meedenken na uitleg verder. ‘Ga maar naar Emmen of Zwolle’ was het antwoord. Oké. Naar Emmen. Daar op een arrogant toontje te woord gestaan door medewerker, ‘nou, als eens kijken, ALS de labels er nog aan zitten tenminste’ huh??? Nee, de kleding is mooi, maar het is helaas geen Mulder Mode meer (Emmen). Toen stond de klant op 1. Nu de omzet.

Ruben Molenaar 8 apr 2023
Reageer
C

Erg teleurgesteld

Vorige week een PJ jas ter reparatie in Groningen gebracht. Vandaag de jas weer gehaald. De jas is schoon gebracht en komt vol vlekken terug. Nu beweren de verkoopdames dat de vlekken al in de jas zaten. Hadden we van te voren maar foto’s van de jas moeten maken wordt er gezegd. De jas was vlekvrij toen we het brachten. De reactie van de dames is er teleurstellend. Voor ons nooit geen Derksen en Derksen meer. De service is ver te zoeken en de knoop is niet zoals het was teruggezet. Een teleurgestelde ex klant

Carin 26 jan 2023
Reageer
R

Kinderkleding bij Derksen en Derksen

Sinds kort hebben ze ook kinderkleding bij Derksen en Derksen en dan net als bij de volwassenkleding veel van de duurdere merken. Denk hierbij aan Tommy Hilfiger etc. Dit maakt ook dat deze kinderkleding behoorlijk aan de prijzige kant is en als ik dan bedenk dat mijn zoontje soms maar 3 weken in één maat zit, dan vind ik dit op dit moment nog te veel zonde van mijn geld. Toch heb ik wel altijd een zwak voor merkkleding, dus de kans is groot dat wanneer mijn zoontje wat langer in één maat kleding zit dat ik voor hem hier ook wel kleding ga kopen.

Richard 7 jul 2020
Reageer
R

Haast onbetaalbaar

Je hebt hier super mooie kleding, dat vind ik absoluut en dat zul je me ook nooit horen ontkennen. Maar dat betekent niet dat ik mijn halve maandloon hier ga uitgeven aan een setje kleding, dat zou mijn vriendin me ook niet in dank afnemen aangezien er ook nog andere dingen in het huishouden betaalt moeten worden zoals de vaste lasten en alles er omheen. Dus het is allemaal heel leuk en aardig dat ze hier van die mooie kleding hebben en dure merken hebben, maar het is zo duur dat het voor de meeste mensen bijna onbetaalbaar is en dan houdt het toch al snel op.

Mijn zwager is een tijdje geleden getrouwd met zijn vriendin (nu vrouw), toen heb ik mijn pak hier wel vandaag gehaald en ondanks dat de tranen me bijna in de ogen sprongen toen ik het totaalbedrag op de kassa zag verschijnen ben ik nog steeds heel erg blij met deze aankoop. Het pak wat ik toen heb gekocht zal ik zeker nog erg lang kunnen bewaren en kan ik voor verschillende gelegenheden gebruiken, dus het is gelukkig niet zo dat ik al dat geld voor een eenmalige aankoop heb betaald maar dat het gewoon vaker gebruikt kan en zal worden.

Als ze binnenkort een keer een sale hebben of een andere leuke actie, dan zal ik er ook zeker een kijkje gaan nemen om te zien of er nog iets voor mij tussen zit, maar zolang er geen korting op de spullen zit dan waag ik mij hier echt niet aan. Dan ga ik liever naar een zaak waar heel veel meer kan kopen voor heel wat minder geld.

Roy 11 aug 2019
Reageer
R

Exclusieve mannenmode

Als je van goede kwaliteit houdt bij kleding en het leuk vindt om wat meer exclusieve kleding te dragen, dan zit je bij Derksen & Derksen wel goed!
Je betaalt een behoorlijk bedrag hier voor een broek en een shirt en schoenen moet je hier eigenlijk helemaal niet kopen want dat doet gewoon pijn in je portemonnee, maar ik moet wel zeggen dat de dingen die je hier koopt van zulke goede kwaliteit zijn dat ze ook echt lang mee gaan daarna dus wat dat betreft kan het dan wel weer uit.

Voor mijn werk koop ik mijn pakken dergelijke hier sowieso altijd, dus eens in de zo veel tijd moet ik hier naartoe en een flinke duit neertellen, maar dan krijg ik ook een pak die exact bij mij past en zelfs ook lekker zit voor zover dat kan bij een pak.
Maar ook voor mijn vrijetijdskleding kom ik hier steeds vaker, ik heb twee spijkerbroeken die hier vandaan komen en allebei de broeken hebben me meer dan 200 euro gekost maar toch merk ik dat ik eigenlijk alleen maar deze twee broeken draag en dat de andere broeken in de kast blijven, simpelweg omdat deze broeken veel lekkerder zitten dan alle andere broeken die ik in mijn bezit heb.
Dus het is een dure zaak, maar de kwaliteit is goed en ook de mensen die er werken hebben echt wel kennis van hun vak!

Richard 11 aug 2019
J

Hier binnen geweest maar geen enthousiaste medewerkers geen begroeting en werden er weer uit gekeken....

Johan 20 sep 2020
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Derksen & Derksen

Derksen & Derksen biedt een onvergetelijke winkelervaring met een gezellige sfeer en unieke personal shopping service. Met vestigingen in Emmen, Zwolle en Groningen is deze winkel een must-visit. Zowel in de fysieke winkels als online vind je de meest exclusieve en internationale modemerken voor dames, heren en kinderen. Het merkenpakket is indrukwekkend, met onder andere Dsquared2, Filling Pieces, Stone Island, C.P. Company, Moose Knuckles, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Montale, Woolrich, Lacoste, E.T.Q, ParaJumpers, Canada Goose, 7 For all Mankind, Mason's, Nobis, Jacob Cohen en Corneliani. Derksen & Derksen staat ook bekend om hun uitstekende service, inclusief een eigen atelier waar kleding ter plekke kan worden aangepast terwijl je wacht. Een absolute aanrader voor modebewuste shoppers!

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • http://www.derksenenderksen.nl
  • cs@derksenenderksen.nl