DELTA Energie

DELTA Energie

3.25/5.00 • 9 reviews
R

Overstappen naar Delta Energie

Ik heb al eerder een jaar contract bij Delta Energie gehad en daarna ben ik binnen hetzelfde bedrijf overgestapt dat financieel beter voor ons zou uitpakken. Ik moet zeggen dat ik een beetje wantrouwend was hier tegenover omdat ik veel slechte beoordelingen had gelezen over dat je je geld niet teruggestort zou krijgen of dat dit heel lang zou duren. Bij ons was dit helemaal niet het geval, het geld dat we te veel hadden betaalt had ik volgens mij binnen een tweetal weken alweer teruggestort gekregen op mijn rekening. Niets te klagen dus. Mooi dat er meerdere pakketten zijn om uit te kiezen, je moet dit wel zelf goed in de gaten houden wat voor jou goed is. Verder geen noemenswaardige bijzonderheden tegenover Delta Energie.

Rob 12 dec 2020
Reageer
J

Delta energie voordelen

Een lopend contract opzeggen voor een contract bij Delta energie heeft voor ons veel voordelen met zich mee gebracht.
Zo hadden wij nog geen groene stroom, wel wilden we dit al heel erg lang en Delta energie heeft dit mogelijk gemaakt voor ons.
Ook heb je hier de keus of je voor 1 jaar een contract wilt of je doet gelijk voor 3 jaar.
Ik kan me voorstellen dat wanneer je er al langere tijd zit en dit bevalt goed, dat je dan voor 3 jaar kiest voor het gemak.
Maar omdat het voor ons de eerste keer bij Delta Energie is, hebben wij voor 1 jaar vast gekozen en ook dat was al een hele mooie aanbieding.
Op de website van Delta Energie kun je je maandlasten berekenen, aan de hand van je postcode, dit vond ik heel erg handig.
Dat geeft je een goed en duidelijk beeld van wat je ongeveer zou gaan betalen.

Jeroen 8 nov 2020
Reageer
M

Wij zijn al jaren klant bij Delta en nooit klachten gehad dus kan je review zeker beamen! Wij hebben een 3 jarig abonnement genomen en plukken daar nu de vruchten van!

Marion 15 dec 2021
S

Tevreden over Delta energie

Wij zitten nu een lange tijd bij Delta en we zijn erg tevreden.
We krijgen iedere keer een duidelijk overzicht van wat we verbruikt hebben, zodat we zelf kunnen nagaan of we nog ergens op kunnen bezuinigen.
Dit bevalt mij erg goed, want we zijn ons nu van dingen bewust waar we eerder nooit bij stil hadden gestaan.
Zo letten we nu extra op de hele simpele dingen, als 's avonds en wanneer we weggaan de verwarming uitzetten, dit klinkt simpel maar scheelt toch heel erg veel.
Delta energie zorgt voor ons dus vooral voor bewust bezig zijn met de energie en daarbij is het lekker goedkoop, wat ook mooi meegenomen is.

Sven 4 okt 2020
Reageer
N

Nu we allemaal verplicht thuis zitten en thuis moeten werken merk ik dat we veel meer energie verbruiken dan normaal. Dit doe je niet bewust, maar doordat je thuis bent doe je gewoon sneller even de verarming aan etc. Gelukkig zitten we bij een redelijk goedkope aanbieder en ben het overigens helemaal eens met je review, dus dan schrikken we nog niet zo erg als de rekening straks op de lat ligt.

Nikita 15 nov 2020
L

allerlei gladde praatjes

Verkoper aan de deur gehad van Delta Energie. Van allerlei gladde praatjes dat hun absoluut goedkoper waren dan mijn huidige energieleverancier. Daar bovenop nog een mooie aanbieding. Moest gelijk van alles weten, naam + geboortedatum noem maar op en als laatste mijn bankrekeningnummer. Geweigerd deze te geven. Meneer kon door het niet geven van mijn bankrekeningnummer mij geen informatie meer sturen via de mail..? Tussen zijn gladde praatjes door even mee gekeken op zijn tablet en allang gezien dat als ik dit wel zou geven ik vast zou zitten aan een contract per 1 september. Dus pas op met deze verkopers van Delta Energie en de rest van dit bedrijf. De reacties hier op deze pagina zeggen genoeg.

Leah 29 sep 2020
Reageer
K

Delta energie klacht

Wat een ontzettend klantonvriendelijk bedrijf is dit, ik moet even mijn frustratie kwijt.
Wij zijn hier al ik weet niet hoe lang trouwe klant en altijd hebben we keurig de rekeningen op tijd betaalt.
Eén keer loopt iets niet helemaal zoals het hoort, waardoor de betaling aan delta energie niet helemaal goed was gegaan en amper een dag later hebben we al een brief bij de post met een aanmaning en tevens een mail in de inbox met een dringend verzoek om de betaling te voldoen.

Dit alles bij elkaar vind ik erg opdringerig over komen en daar ben ik niet bepaald van gediend.
Als het nou zo zou zijn dat dit iedere keer hetzelfde verhaal was bij ons, was het nog weer een ander verhaal geweest.
Maar wij betalen altijd keurig en op tijd, dus daar hadden ze ook even naar kunnen kijken en rekening mee kunnen houden.
Mij persoonlijk viel dit erg van ze tegen.

Kelvin 24 sep 2020
Reageer
A

Delta energie duurzaam

Wat voor ons heel belangrijk was om voor Delta te kiezen is dat er hier heel veel duurzaam gebeurt.
Wij zijn mensen die het belangrijk vinden dat we er zo veel mogelijk aan doen om de planeet schoner en gezonder te maken en te houden, dus voor ons is een keuze als deze dan makkelijk gemaakt.
Nu hopen dat meer mensen het doen, niet perse voor onszelf, maar wel voor de mensen die hier over honderden / duizenden jaren hopelijk nog steeds mogen wonen.
En de dieren ook natuurlijk.
Maar heel goed en heel fijn dat Delta energie zo met duurzaamheid bezig is, dat vind ik bewonderingswaardig!

Allard 17 sep 2020
Reageer
D

Delta energie niet goed

Delta energie is een grote maatschappij in opkomst en ze zijn al flink naam aan het maken.
Ik heb heb ook de keus gemaakt om hier naar over te stappen en die keus betreur ik tot op heden nog steeds.
Het is lang niet wat ik er van verwacht en gehoopt had, dus dat was een behoorlijke tegenvaller voor ons.
Dat beetje korting die we hier kregen voor het overstappen weegt niet op tegen onze ontevredenheid hier over.
Dus het is in dit geval het contract afwachten tot dit is afgelopen en daarna gaande weer terug naar onze vorige maatschappij of naar een andere, maar in ieder geval blijven wij niet hier.

Dennis 2 jan 2020
Reageer
G

Delta energie beoordeling

Ik ben jarenlang klant geweest bij delta energie, maar daar is sinds kort verandering in gekomen.
Ik ben overgestapt naar een andere leverancier omdat die een goede aanbieding had die ik simpelweg niet kon weigeren.
Bij delta energie ben ik nooit ontevreden geweest en ik ben hier altijd geholpen, maar ze deden nooit veel aan aanbiedingen hier.
Bij de leverancier waar ik nu zit is alles precies hetzelfde, alleen heb ik daar bovenop alles ook nog wat extra geld over iedere maand.
Tot nu toe heb ik nog geen spijt gehad van mijn overstap, maar ik wil wel benoemen dat delta energie altijd goed werk heeft geleverd!

Gert 20 okt 2019
Reageer
J

Delta energie goede en goedkope leverancier

Delta Energie was voor mij een onbekend bedrijf, totdat wij nieuwe buren krijgen en mijn buurman hierbij werkt.
Toen heeft hij mij een keer overgehaald om mij hier eens in te verdiepen, in eerste instantie dacht ik dat dit een mooi verkooppraatje was en dat het niet veel verschil zou maken met de andere leveranciers.
Toch heb ik me er wel in verdiept en ik kwam er achter dat mijn beste buurman gelijk had en het behoorlijk wat kosten scheelt.
Ondanks dat ik minder betaal, merk ik verder geen verschil.
Alles werkt nog even goed als toen ik bij een andere leverancier zat, het enige verschil is dat ik nu een stuk minder betaal en dus aan het eind van de maand dit geld over houd voor andere dingen.

Jan Willem 1 aug 2019
Reageer
J

Wij zitten met ons gezin ook bij Delta Energie en ik ben het met je eens dat het hier veel goedkoper is dan bij welke andere leverancier dan ook, waar ik van op de hoogte ben ten minste.
Volgens mij is het geen hele bekende leverancier maar dat geeft niet vind ik, als ze gewoon hun werk goed doen en de kwaliteit van wat ze leveren is goed, dan heb ik er geen problemen mee dat ze minder bekend zijn dan sommige andere leveranciers.
In tegendeel zelfs, want hoe bekender ze worden, hoe duurder ze worden is volgens mij meestal het geval. Dus laat het maar mooi zo blijven zoals het nu is.

John 1 aug 2019
Beste energieleveranciers

Dit zijn de beste energieleveranciers van december 2022.

Over DELTA Energie

DELTA, gevestigd in Zeeland, levert al jaren stroom en gas een zowel consumenten als ondernemers. Als nuchter Zeeuws energiebedrijf proberen ze het zo simpel mogelijk te houden, een goede en persoonlijke service tegen een faire prijs. Klanten hebben zelf veel keuzevrijheid zolang de energie maar 100% groen is. Zo kan de klant bijvoorbeeld kiezen hoe de stroom is opgewekt en hoe duurzaam het product is wat zij afnemen.

  • Nog niet geverifieerd