Delife

Delife

4.0 reviewscore • 4 reviews
P

Slechte service-ervaring

Mijn ervaring met deze service is ronduit teleurstellend. Al sinds 28 januari wacht ik op een eettafel, zonder enige vorm van communicatie over de status. Mijn account en de bevestigingsmail geven 'klaar voor verzending' aan, maar dat lijkt niet te kloppen. Na meer dan een maand wachten, heb ik eindelijk gebeld. Daar beweerden ze dat ze me eerder over de status hadden gebeld, maar dat is simpelweg niet waar. Vandaag zou ik worden teruggebeld voor meer informatie, maar dat is ook niet gebeurd. En tot mijn verbazing hoorde ik vandaag dat ik mijn 3 meter lange tafel zelf moet ophalen bij de grens of 600 km moet rijden naar het dichtstbijzijnde magazijn! Blijkbaar bezorgen ze geen producten langer dan 2,50 meter meer. Na 2 maanden wachten en nog steeds geen contact, heb ik mijn bestelling geannuleerd. Ik zal hier nooit meer bestellen.

Petra 1 sep 2023
Reageer
J

Goede aankoopervaring

Vorig jaar had ik een slaapbank en zes luxe leren eetstoelen besteld bij DeLife. De slaapbank werd op tijd geleverd en ik geniet er nog steeds van. De stoelen arriveerden enkele weken later dan verwacht vanwege de omstandigheden rondom COVID-19 en vertoonden enkele krassen. Echter, na contact op te nemen met de klantenservice, werd het probleem keurig afgehandeld. Ze stuurden een lak om de krassen te verbergen en gaven extra korting. Ondanks deze aanvankelijke hiccups, zijn de luxe stoelen van uitstekende kwaliteit en zien er prachtig uit. Over het algemeen ben ik tevreden met mijn aankoop en hoe de klantenservice professioneel met de problemen is omgegaan. Een verbeterpunt zou een strengere kwaliteitscontrole voor verzending en strakkere afspraken met bezorgbedrijven kunnen zijn om onprofessioneel gedrag te voorkomen, dat indirect DeLife kan beïnvloeden.

Jan 1 mei 2023
Reageer
M

Uitstekende aankoopervaring

Mijn recente aankoop bij Delife is een groot succes gebleken. De kwaliteit van mijn Scorpio XL bank is uitstekend. Opmerkelijk was de snelle levering binnen vijf dagen naar België. Ik heb tweemaal contact gehad met de klantenservice, en ook daarover heb ik niets dan lof. Ik voelde me genoodzaakt deze review te schrijven, omdat ik aanvankelijk wat negatieve recensies had gelezen over Delife. Bij mij verliep echter alles vlekkeloos.

Martijn 27 mrt 2023
Reageer
S

Vlotte levering van mijn bank

Bij Delife heb ik onlangs een bank besteld, en de levering verliep buitengewoon snel. Ondanks dat het Nederlandse tussenbedrijf de oorspronkelijke leverdatum niet kon halen, loste Delife dit probleem keurig op. Hun klantenservice bood geweldige ondersteuning en hield goed contact. Ik ben blij met mijn luxe behandeling en producten en zal hier zeker meer bestellen.

Sophie 7 mrt 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over Delife

Er zijn 4 reviews geschreven over Delife op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.delife.eu
  • info@delife.eu