Delife

Delife

4.2 reviewscore • 10 reviews
J

Goede aankoopervaring

Vorig jaar had ik een slaapbank en zes luxe leren eetstoelen besteld bij DeLife. De slaapbank werd op tijd geleverd en ik geniet er nog steeds van. De stoelen arriveerden enkele weken later dan verwacht vanwege de omstandigheden rondom COVID-19 en vertoonden enkele krassen. Echter, na contact op te nemen met de klantenservice, werd het probleem keurig afgehandeld. Ze stuurden een lak om de krassen te verbergen en gaven extra korting. Ondanks deze aanvankelijke hiccups, zijn de luxe stoelen van uitstekende kwaliteit en zien er prachtig uit. Over het algemeen ben ik tevreden met mijn aankoop en hoe de klantenservice professioneel met de problemen is omgegaan. Een verbeterpunt zou een strengere kwaliteitscontrole voor verzending en strakkere afspraken met bezorgbedrijven kunnen zijn om onprofessioneel gedrag te voorkomen, dat indirect DeLife kan beïnvloeden.

Jan 1 mei 2023
Reageer
P

Slechte service-ervaring

Mijn ervaring met deze service is ronduit teleurstellend. Al sinds 28 januari wacht ik op een eettafel, zonder enige vorm van communicatie over de status. Mijn account en de bevestigingsmail geven 'klaar voor verzending' aan, maar dat lijkt niet te kloppen. Na meer dan een maand wachten, heb ik eindelijk gebeld. Daar beweerden ze dat ze me eerder over de status hadden gebeld, maar dat is simpelweg niet waar. Vandaag zou ik worden teruggebeld voor meer informatie, maar dat is ook niet gebeurd. En tot mijn verbazing hoorde ik vandaag dat ik mijn 3 meter lange tafel zelf moet ophalen bij de grens of 600 km moet rijden naar het dichtstbijzijnde magazijn! Blijkbaar bezorgen ze geen producten langer dan 2,50 meter meer. Na 2 maanden wachten en nog steeds geen contact, heb ik mijn bestelling geannuleerd. Ik zal hier nooit meer bestellen.

Petra 1 sep 2023
Reageer
M

Uitstekende aankoopervaring

Mijn recente aankoop bij Delife is een groot succes gebleken. De kwaliteit van mijn Scorpio XL bank is uitstekend. Opmerkelijk was de snelle levering binnen vijf dagen naar België. Ik heb tweemaal contact gehad met de klantenservice, en ook daarover heb ik niets dan lof. Ik voelde me genoodzaakt deze review te schrijven, omdat ik aanvankelijk wat negatieve recensies had gelezen over Delife. Bij mij verliep echter alles vlekkeloos.

Martijn 27 mrt 2023
Reageer
S

Vlotte levering van mijn bank

Bij Delife heb ik onlangs een bank besteld, en de levering verliep buitengewoon snel. Ondanks dat het Nederlandse tussenbedrijf de oorspronkelijke leverdatum niet kon halen, loste Delife dit probleem keurig op. Hun klantenservice bood geweldige ondersteuning en hield goed contact. Ik ben blij met mijn luxe behandeling en producten en zal hier zeker meer bestellen.

Sophie 7 mrt 2023
Reageer
L

Uitstekende service en aankoop

Mijn ervaring met de aankoop van het dressoir en het contact met de klantenservice was zeer prettig en professioneel. Ik had verzocht om het meubel pas over enkele weken te leveren vanwege een aanstaande verhuizing, en de Nederlandssprekende klantadviseur adviseerde me deskundig en stemde hiermee in. Het hele bestelproces verliep uiterst positief, met duidelijke en tijdige communicatie in elke stap. Kortom, een professioneel bedrijf dat ik iedereen zou aanbevelen!

Lisa 25 dec 2022
Reageer
E

Teleurstellende ervaring bij DeLife

Mijn ervaring met dit bedrijf is ronduit teleurstellend. Ik heb een stoel teruggestuurd om een andere zitting te ontvangen. In eerste instantie beweerden ze niets te versturen zonder de retourontvangst van de andere stoelen, ondanks bewijs van PostNL. Na veel telefoontjes en e-mailwisselingen werd de stoel uiteindelijk verstuurd. Er is echter een prijsverschil, en ik heb nog steeds geen restitutie ontvangen, zelfs na 6 maanden, ondanks herhaalde excuses. Kortom, ik zou niet aanraden om met deze club in zee te gaan.

Eva 20 jul 2022
Reageer
S

Tevreden met oplossing na klacht

In oktober 2021 heb ik online de eettafel Adesso gekocht. De tafel werd netjes geleverd en voldeed aan onze verwachtingen. Na verloop van tijd begon het tafelblad echter door te buigen. Ik heb een e-mail gestuurd met mijn klacht en hoop op een oplossing.

Nadat ik op zondag contact had opgenomen met Delife, werd ik onmiddellijk benaderd door de klantenservice op maandag. Een dame van de klantenservice heeft onze klacht zeer professioneel afgehandeld, en Delife stuurt ons een nieuw tafelblad. We zijn zeer tevreden met de oplossing.

Sanne 5 jan 2022
Reageer
P

Geweldige bank gekocht

Onlangs hebben we onze bank van Delife ontvangen en we zijn ontzettend tevreden met het hele proces! De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend. Hoewel er wat problemen waren met de ontvangstbevestiging via e-mail, werd dit intern perfect opgelost met snelle en effectieve communicatie van de klantenservice. Een absolute aanrader voor iedereen die meer wil dan alleen een IKEA huishouden!

Pauline 30 jun 2021
Reageer
R

Snelle levering van prachtige bank

Ik heb een prachtige bank gekocht en deze werd na slechts 1,5 maand al aan huis geleverd, veel eerder dan oorspronkelijk gepland (9 april 2021). De bank was goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. Hoewel we hier niet echt van op de hoogte gehouden werden kunnen we daar ook niet erg boos om blijven. Een geweldig bedrijf met geweldige meubels.

Roel 17 feb 2021
Reageer
E

Goede service en kwaliteit

Het bestellen van onze bankhoes verliep eenvoudig, en de website was overzichtelijk. De levering verliep veel sneller dan verwacht, wat wel voor enige uitdagingen zorgde omdat dit samenviel met onze verhuisdag. Na montage bleek de bank groter en dieper dan gedacht, wat voor onze leeftijdsgroep minder geschikt was. Delife handelde dit begripvol af en stond retournering toe, met snelle ophaalservice. Het enige minpunt was dat de vervoerder slechts met één persoon kwam, wat ons als klant dwong om te helpen bij het verplaatsen van de gigantische bank naar de vrachtwagen. Desondanks kan ik Delife als uitstekende leverancier met goede service aanbevelen.

Esther 23 dec 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Delife

DELIFE is een online meubelzaak die zich richt op luxe en unieke meubels voor uw woning. Met een passie voor massief houten meubels, banken en woonaccessoires, biedt DELIFE een breed scala aan designcreaties en tijdloze stukken van hoogwaardige kwaliteit. Het assortiment omvat meubels met bijzondere materialen, innovatieve vormen en prachtige kleuren, die uw interieur transformeren en een verhaal vertellen. Sinds 2008 hebben ze meer dan een half miljoen klanten weten te inspireren met hun individuele en unieke inrichtingsideeën. Bij DELIFE streven ze niet alleen naar het aanbieden van exclusieve meubels, maar ook naar een ontspannen en veilige koopervaring. Met hun toewijding aan kwaliteit en service, zorgen ze ervoor dat uw meubelaankopen bij DELIFE altijd de beste ervaring zijn.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.delife.eu
  • info@delife.eu