Dekoria

Dekoria

4.0 reviewscore • 11 reviews
I

Uitstekende service en kwaliteit

Ik ben zeer te spreken over de geboden service. De klantenservice was bijzonder vriendelijk en bood mij zelfs een extra korting aan, wat een aangename verrassing was. De bankhoes die ik heb ontvangen, is ronduit fantastisch! De kleur is prachtig, de kwaliteit is uitstekend en de levering verliep vlot. Ik ben zonder twijfel van plan hier in de toekomst opnieuw mijn aankopen te doen.

Inge 5 okt 2023
Reageer
T

Hoezen passen, enkele verbeterpunten

De hoezen passen goed en zijn keurig afgewerkt. Er is echter één aspect dat verbetering behoeft, namelijk de positie van het klittenband op de bank ten opzichte van het kussen; deze komen niet goed samen en dat ziet er niet uit en laat het soms loskomen. Als dit punt wordt aangepakt, zou ik zonder aarzelen 5 sterren geven.

Timo 4 okt 2023
Reageer
S

Perfect op maat gemaakte raamdecoratie

Ik heb op maat gemaakte gordijnen besteld voor de slaapkamer en vouwgordijnen voor de balkonkamer, en ik ben uitermate tevreden. Alles past perfect en ziet er prachtig uit. Ik kan eerlijk gezegd niets noemen wat niet goed is verlopen. Daarom verdient deze beoordeling niets minder dan lof en een dikke 10 van de 10.

Suzanne 27 sep 2023
Reageer
A

Bestelling maar niet bezorgd

Het spijt me ten zeerste te moeten zeggen dat ik mijn bestelling nog steeds niet heb ontvangen en ik ernstige klachten heb over de bezorging. Het lijkt erop dat de bezorgers vaak niet in staat zijn om de juiste levering te doen. Het betreft meerdere gevallen waarbij mijn pakketje elders is afgeleverd. Het lijkt erop dat het probleem niet bij het bedrijf ligt, maar eerder bij de bezorgdienst.

Anneloes 28 aug 2023
Reageer
B

Vlotte communicatie en topkwaliteit

De bestelde stalen werden snel bezorgd. Daarna heb ik mijn bestelling geplaatst, en ik werd regelmatig en tijdig op de hoogte gehouden van de voortgang. Alles werd keurig op tijd afgeleverd en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ik aarzel niet om hier in de toekomst opnieuw te bestellen en hoop dat het altijd zo goed verloopt.

Bart 2 jun 2023
Reageer
M

Teleurgesteld in stofkwaliteit

De kwaliteit van de stof viel enigszins tegen, en deze bleek beduidend minderwaardig te zijn dan de oorspronkelijke bekleding van mijn meubels. Wij hebben besloten om het te behouden, omdat vervanging zou betekenen dat we een volledig nieuwe bank moeten aanschaffen. Helaas is het kwaliteitsverschil wel duidelijk zichtbaar en daarvoor doe je niet een bestelling.

Marijke 13 apr 2023
Reageer
N

Snelle reacties en hoogwaardige materialen

De klantenservice van dit bedrijf verdient een pluim, want ze reageerden snel op al mijn vragen, zelfs diegene die ik via het contactformulier had ingediend. Dit toonde aan dat ze toegewijd zijn aan het bieden van een goede service en dat ze bereid waren om klantvragen serieus te nemen. Wat betreft de stalen die ze stuurden, was ik aangenaam verrast door zowel de snelheid van levering als de kwaliteit van de stalen zelf. Ze stuurden royale monsters van de stoffen die ik wilde bekijken voordat ik mijn definitieve keuze maakte. Dit gaf me de kans om de materialen in het echt te zien en te voelen voordat ik mijn aankoopbeslissing nam, wat ik als klant enorm waardeerde.

Nicole 29 mrt 2023
Reageer
R

Goede kwaliteit, gemiste korting

Over het algemeen was de kwaliteit goed en verliep de levering soepel. We waren echter teleurgesteld toen bleek dat er tijdens onze bestelling een actie was voor 20% korting op Ikea-hoezen, waarvan de medewerker ons niet op de hoogte had gesteld (we kregen slechts 10% korting). Verder werd het pakket door DPD simpelweg voor de deur achtergelaten, ondanks wat hun website vermeldt. Hier kan Dekoria mogelijk weinig aan doen.

Rens 29 mrt 2023
Reageer
S

Hoes past erg strak

De stof is prachtig, en de levering verliep snel en efficiënt. Het enige nadeel is dat de hoes zeer strak om de stoel past. We hebben er al vier, en deze passen niet meer om de stoelen zonder een verlengstuk te maken. Mijn aanbeveling zou zijn om de hoes iets ruimer te ontwerpen.

Simon 15 mrt 2023
Reageer
M

Nauwkeurig bedrijf met prachtige producten

Dit bedrijf werkt zeer nauwgezet en zorgvuldig. Het overtrek voor mijn bank is prachtig. Ik heb zelfs kussenhoezen in dezelfde kleur erbij gekocht. Het enige minpuntje was de bezorging door DPD, die bij mij niet vlekkeloos verliep. Toen ik Dekoria hierover informeerde, ondernamen zij direct actie om het op te lossen.

Michiel 16 feb 2023
Reageer
E

Goede service

Ik had enkele vragen voor de klantenservice van dit bedrijf, en hoewel ze snel reageerden, merkte ik op dat ze alleen beschikbaar waren in het Duits of Engels. Dit kan voor sommige klanten een uitdaging zijn, vooral als ze de voorkeur geven aan een andere taal. Toch moet ik zeggen dat mijn vraag snel en adequaat werd beantwoord, ondanks de taalbarrière. Wat betreft de verzending, verliep deze precies zoals beloofd. Dit betekent dat de bestelling op tijd werd afgeleverd en dat er geen onverwachte vertragingen waren. Dit is belangrijk voor klanten, omdat ze erop vertrouwen dat hun bestelling op tijd aankomt, vooral als ze producten nodig hebben voor een specifieke gelegenheid of project.

Elise 19 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Dekoria

Dekoria.nl is dé bestemming voor interieurdecoratie en stijlvolle stoffering. Met een uitgebreid assortiment aan gordijnen, meubelhoezen, kussens en tafelkleden, biedt Dekoria.nl voor elke smaak en stijl een passende oplossing. Of je nu een klassieke of moderne inrichting hebt, bij Dekoria.nl vind je de perfecte decoratieve elementen om je huis te transformeren. Het bedrijf staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit van hun producten en de uitstekende klantenservice. Bovendien biedt Dekoria.nl een unieke service waarbij je stalen kunt bestellen om de stoffen en kleuren in het echt te zien en te voelen voordat je een definitieve keuze maakt. Met Dekoria.nl geef je jouw interieur een persoonlijke en stijlvolle touch.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.dekoria.nl
  • contact@dekoria.nl