DEGIRO

DEGIRO

3.9 reviewscore • 13 reviews
t

de giro

het beste kun je gewoon beleggen bij de giro.. het is een nederlands bedrijf en dus wel zo betrouwbaar. er zijn veel buitenlandse alternatieven maar die vertrouw ik niet.. ik beleg niet met veel geld maar als ik wat over heb stop ik het in aandelen waarvan ik denk dat ze wel kunnen groeien. dat heeft mij nog geen wintereieren gelegd maar dat ligt niet aan de giro maar aan mij.. haha..

tygo 15 okt 2022
Reageer
F

Betrouwbare broker

Ik heb een rekening bij verschillende brokers en dus ook bij DeGiro. Om te beginnen is het een zeer betrouwbare broker. Ze zijn marktleider in Nederland en hebben een groot handelsaanbod. Ook zijn ze niet duur. Maar toch prefereer ik andere platformen, zoals eToro boven DeGiro. Dat is meer een persoonlijke keuze en dat kan voor iedereen anders zijn. Het feit dat je andere beleggers kunt kopiëren op eToro vind ik wel heel fijn. Maar DeGiro is ook een prima keuze.

Iedereen kan ik aanraden om te beginnen met beleggen. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Ik had gehoopt dat iemand dat eerder tegen mij had verteld.

Fabian 14 okt 2022
Reageer
D

Erg tevreden tot dusver

Op dit moment ben ik zeer tevreden met de dienstverlening. Uitbetalingen vinden tijdig en correct plaats en het aankoopproces verloopt soepel. Ook de verwerking van dividenden verloopt correct en ik krijg jaarlijks een mooi overzicht. Bovendien zijn de kosten absoluut niet hoog. Ik ben al 3 jaar klant en tot nu toe is alles naar wens verlopen. Al met al een platform dat zeker aan te raden is jongens.

D.A.S. 19 aug 2022
Reageer
W

Een van de betere

De website van DeGiro is vooral op laptop erg overzichtelijk en het plaatsen van orders gaat gemakkelijk. Echter, een nadeel is dat het plaatsen van limietorders begrensd is aan de boven- en onderkant. Verder kan het rekeningoverzicht verwarrend zijn vanwege de betrokkenheid van een tweede partij, namelijk de Flatex bank, als tussenpersoon. Dit betekent dat gestort geld eerst naar de Flatex bank gaat en daarna naar je beleggingsrekening op DeGiro, en andersom. Al met al biedt DeGiro de beste site en voorwaarden in vergelijking met andere brokers.

Wesley de Bruijn 27 jun 2022
Reageer
W

Fijn platform om te gebruiken

Al bijna drie jaar beleg ik als retail belegger met DeGiro. Ik heb een trader profiel en ben erg tevreden over de eenvoudig te bedienen app. De app geeft mij voldoende relevante informatie en het is fijn om vooraf te kunnen zien welke impact het schrijven van opties heeft op mijn beleggingsruimte. Het instellen van favorieten werkt goed en het is handig dat ik vanuit daar direct orders kan doorgeven.

Watson 7 jun 2022
Reageer
E

Goede ervaringen bij DeGiro

Ik vind het leuk om actief de koersen van verschillende aandelen en opties te volgen om op het juiste moment te kunnen kopen of verkopen en zo te kunnen profiteren. Dit betekent niet dat er altijd winst gegarandeerd is - de markt en economische ontwikkelingen kunnen namelijk grillig zijn - maar na verloop van tijd leer je hoe je voorzichtig moet manoeuvreren. Beleggingsplatform DeGiro maakt het met zijn overzichtelijke presentatie van je huidige beleggingen en zeer lage kosten mogelijk om je doelen te bereiken en je beleggingen beter te beheren.

Eduard Coenen 25 apr 2022
Reageer
U

Overzichtelijk platform

De app en website van deze broker zijn zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De kosten van de diensten zijn relatief laag in vergelijking met andere concurrenten op de markt. Bovendien biedt de broker een breed scala aan ETF's aan, wat zeer aantrekkelijk is voor beleggers die graag in deze fondsen willen beleggen.

Echter, het ontbreken van een grafiek die mijn winst/verlies over een bepaalde periode weergeeft, is een nadeel. Momenteel wordt deze informatie alleen in de vorm van een bedrag weergegeven, wat minder visueel aantrekkelijk en minder inzichtelijk kan zijn voor de belegger. Het toevoegen van een grafiek die de ontwikkeling van de winst/verlies van de belegger toont, zou de gebruikerservaring van de app en website kunnen verbeteren.

Unis 15 apr 2022
Reageer
J

Beleggen tegen lage kosten

Ik beleg bij DEGIRO tegen lage kosten. Dat is ook de reden waarom ik voor DEGIRO heb gekozen. Ik zag een keer een reclame op tv en heb toen besloten om bij DEGIRO te gaan beleggen. Ze bieden een mooi en overzichtelijk handelsplatform. Ik heb al wat winst gemaakt en ook al wat uit laten betalen. DEGIRO is echt een aanrader voor de beginnende belegger. Je kunt niet alleen losse aandelen kopen, maar ook pakketten. Hier heb je in principe geen kennis voor nodig en meestal maak je wel winst, helemaal op lange termijn. Je wordt hier niet snel rijk mee, maar het is in ieder geval beter dan je geld niks laten doen op de bank.

Joris 2 apr 2022
Reageer
Y

Snelle service

Bij deze broker verloopt het proces van beleggen snel, goedkoop en eenvoudig. Dit is een aanzienlijk verschil met andere brokers, waarbij je vaak eindeloos codenummers en wachtwoorden moet invoeren en hoge provisies moet betalen. Bij deze broker wordt het proces gestroomlijnd en wordt de belegger niet lastiggevallen met onnodige administratieve taken, waardoor hij/zij zich kan richten op de investeringsbeslissingen. Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring en maakt het aantrekkelijker voor beginnende beleggers die niet willen worden ontmoedigd door een ingewikkeld proces.

YT 8 mrt 2022
Reageer
I

Moeilijk om mijn geld te krijgen

Ik ben nu al meer dan twee jaar klant bij deze organisatie, maar ik probeer al 8 maanden mijn geld op te nemen en dat lukt niet. Zelfs de klantenservice lijkt niet te helpen. Uiteindelijk moest ik de aandacht van de vestiging vestigen op de hele situatie voordat er iets gebeurde. Uiteindelijk is het probleem opgelost en heb ik mijn geld teruggekregen. Dit is een zeer frustrerende situatie geweest, vooral omdat ik verwachtte dat het opnemen van mijn geld een eenvoudig proces zou zijn. Hopelijk zullen ze hun dienstverlening in de toekomst verbeteren om dergelijke situaties te voorkomen.

Irvine 11 feb 2022
Reageer
I

Prima voor erbij

Ik heb gemerkt dat deze broker niet langer de goedkoopste is en alleen interessant lijkt te zijn voor buitenlandse beleggers als je verkoopt vóór de dividenddatum. Bij aanvang van mijn belegging had ik niet in de gaten dat er een vergoeding in rekening wordt gebracht voor het handelen op beurzen buiten Brussel of Amsterdam. Dit is jammer, want het verhoogt de kosten van mijn beleggingen. Hoewel deze broker nog steeds goede diensten biedt voor bepaalde typen beleggers, zal ik overwegen om over te stappen naar een andere broker met lagere kosten en meer transparantie.

I Klas 3 feb 2022
Reageer
K

Super voor de kleine belegger

Als een zeer kleine belegger vind ik DeGiro het perfecte middel om te beleggen. De directe koersinformatie, inclusief bied- en laatkoersen, stellen mij in staat om als eenvoudige belegger de gewenste keuzes te maken. Dankzij deze informatie kan ik beslissingen nemen die passen bij mijn beleggingsstrategie en risicobereidheid. Bovendien biedt DeGiro een gebruiksvriendelijke interface die het gemakkelijk maakt om te navigeren en transacties uit te voeren. Al met al ben ik erg tevreden over de diensten van DeGiro als broker.

KO 28 jan 2022
Reageer
R

Een van de betere

Ik heb al veel andere brokers uitgeprobeerd, maar tot nu toe vind ik deze de beste. De prijs-kwaliteitverhouding is perfect en de app is zeer overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen. Ik ben er erg tevreden over. In feite heb ik mijn zoon ook aangeraden om voor dezelfde broker te kiezen, omdat ik denk dat het de beste keuze is die je kunt maken. Hopelijk zal hij dezelfde positieve ervaring hebben als ik.

Rudie 22 jan 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van december 2023.

Over DEGIRO

DeGiro is een online broker, gevestigd in Nederland, met vestigingen in meer dan 18 landen. Het bedrijf biedt zijn klanten toegang tot meer dan 50 verschillende financiële markten, waaronder aandelen, opties, futures, obligaties, kapitaalmarkten en ETF's. DeGiro biedt ook een breed scala aan onderzoeks- en informatiebronnen waarmee klanten hun investeringsbeslissingen kunnen onderbouwen. Het bedrijf staat bekend om zijn kosteneffectieve tarieven, zelfs voor professionele beleggers, en biedt een scala aan educatieve bronnen om beleggers te helpen hun investeringsvaardigheden te verbeteren. DeGiro biedt ook de mogelijkheid om volledig online te handelen of te kiezen voor een telefonische service om klanten te helpen hun handelsactiviteiten te vergemakkelijken. Het bedrijf staat bekend om zijn betrouwbare service, klantgerichte aanpak en innovatieve technologie, waardoor het een van de meest populaire maar toch betaalbare brokers is.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.degiro.nl
  • support@degiro.nl