DEGIRO

DEGIRO

3.9 reviewscore • 3 reviews
t

de giro

het beste kun je gewoon beleggen bij de giro.. het is een nederlands bedrijf en dus wel zo betrouwbaar. er zijn veel buitenlandse alternatieven maar die vertrouw ik niet.. ik beleg niet met veel geld maar als ik wat over heb stop ik het in aandelen waarvan ik denk dat ze wel kunnen groeien. dat heeft mij nog geen wintereieren gelegd maar dat ligt niet aan de giro maar aan mij.. haha..

tygo 15 okt 2022
Reageer
F

Betrouwbare broker

Ik heb een rekening bij verschillende brokers en dus ook bij DeGiro. Om te beginnen is het een zeer betrouwbare broker. Ze zijn marktleider in Nederland en hebben een groot handelsaanbod. Ook zijn ze niet duur. Maar toch prefereer ik andere platformen, zoals eToro boven DeGiro. Dat is meer een persoonlijke keuze en dat kan voor iedereen anders zijn. Het feit dat je andere beleggers kunt kopiëren op eToro vind ik wel heel fijn. Maar DeGiro is ook een prima keuze.

Iedereen kan ik aanraden om te beginnen met beleggen. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Ik had gehoopt dat iemand dat eerder tegen mij had verteld.

Fabian 14 okt 2022
Reageer
J

Beleggen tegen lage kosten

Ik beleg bij DEGIRO tegen lage kosten. Dat is ook de reden waarom ik voor DEGIRO heb gekozen. Ik zag een keer een reclame op tv en heb toen besloten om bij DEGIRO te gaan beleggen. Ze bieden een mooi en overzichtelijk handelsplatform. Ik heb al wat winst gemaakt en ook al wat uit laten betalen. DEGIRO is echt een aanrader voor de beginnende belegger. Je kunt niet alleen losse aandelen kopen, maar ook pakketten. Hier heb je in principe geen kennis voor nodig en meestal maak je wel winst, helemaal op lange termijn. Je wordt hier niet snel rijk mee, maar het is in ieder geval beter dan je geld niks laten doen op de bank.

Joris 2 apr 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van mei 2024.

Over DEGIRO

DeGiro is een online broker, gevestigd in Nederland, met vestigingen in meer dan 18 landen. Het bedrijf biedt zijn klanten toegang tot meer dan 50 verschillende financiële markten, waaronder aandelen, opties, futures, obligaties, kapitaalmarkten en ETF's. DeGiro biedt ook een breed scala aan onderzoeks- en informatiebronnen waarmee klanten hun investeringsbeslissingen kunnen onderbouwen. Het bedrijf staat bekend om zijn kosteneffectieve tarieven, zelfs voor professionele beleggers, en biedt een scala aan educatieve bronnen om beleggers te helpen hun investeringsvaardigheden te verbeteren. DeGiro biedt ook de mogelijkheid om volledig online te handelen of te kiezen voor een telefonische service om klanten te helpen hun handelsactiviteiten te vergemakkelijken. Het bedrijf staat bekend om zijn betrouwbare service, klantgerichte aanpak en innovatieve technologie, waardoor het een van de meest populaire maar toch betaalbare brokers is.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.degiro.nl
  • support@degiro.nl