De Roofvisser

De Roofvisser

4.6 reviewscore • 12 reviews
S

Uitmuntende klantenservice bij bestelling

Na het plaatsen van mijn bestelling op jullie webshop bleef een bevestigingsmail uit, wat mij zorgen baarde over de status van mijn order. Ik stelde via het contactformulier een vraag hierover en was onder de indruk van de bliksemsnelle reactie; binnen één minuut werd mij verzekerd dat mijn bestelling al onderweg was. De efficiëntie en snelheid van de klantenservice van de webshop vind ik zeer positief. Ook de levering zelf was keurig en vlot, wat bijdroeg aan een algeheel goede ervaring met de webshop.

Sander 31 jul 2023
Reageer
N

Rappe bezorging ondanks incomplete voorraad

Voor mijn visuitrusting had ik met spoed Mepps spinners nodig. Helaas waren niet alle gewenste modellen direct uit voorraad leverbaar. Desondanks was ik tevreden met de snelle levering die binnen 24 uur plaatsvond. De klantenservice was goed bereikbaar en attent, hoewel de communicatie rond de bestelbevestiging voor verbetering vatbaar is. Niettemin zou ik, mede door de goede prijs-kwaliteitverhouding en de snelle service, voor toekomstige aankopen zeker weer overwegen om hier mijn visspullen te bestellen.

Niels 18 jul 2023
Reageer
R

Late levering maar kwalitatieve producten

Mijn bestelling bij de online winkel verliep niet zonder hobbels; de levering liet namelijk langer op zich wachten dan verwacht. Er was een discrepantie tussen de informatie van de bezorgdienst en de webwinkel, waardoor ik in onzekerheid werd gelaten over de status van mijn pakket. Toen de levering eindelijk plaatsvond, na drie dagen wachten, bleek echter dat de producten zelf van uitstekende kwaliteit waren. Ondanks de vertraging, ben ik tevreden met mijn aankoop en het uiteindelijke resultaat van de producten die ik heb ontvangen.

Rick 30 jun 2023
Reageer
M

Superieure voorraad en levering

Mijn zoektocht naar een volledig assortiment van specifieke merken eindigde succesvol bij deze winkel. De snelle levertermijn was opmerkelijk; mijn bestelling was al binnen een dag bij mij thuis. De zending was uitstekend verpakt, wat belangrijk is gezien het fragiele karakter van sommige hengelsportartikelen. Als een fervente online shopper en liefhebber van het roofvissen, kan ik stellig aanbevelen hier jouw materiaal aan te schaffen.

Mike 1 apr 2023
Reageer
D

Teleurstelling over prijsverschil

Tijdens mijn laatste aankoop ontdekte ik dat ik onverwacht 3 euro meer had betaald dan de prijs die vermeld stond op de website. Dit verschil werd veroorzaakt doordat de prijs op de verpakking hoger was en door jullie niet was aangepast. Toen ik dit probleem aankaartte, werd er initieel geen oplossing geboden. Pas toen ik dreigde om voortaan mijn visbenodigdheden elders te kopen, kwam het aanbod om het teveel betaalde bedrag terug te storten. Dit voorstel heb ik echter afgeslagen. Het gaat mij niet zozeer om het bedrag zelf, maar om het principe en de manier waarop met mijn klacht werd omgegaan. Dit heeft mij doen besluiten om in de toekomst niet meer bij jullie te bestellen en mijn negatieve ervaring te delen met collega-vissers.

Daan 10 mrt 2023
Reageer
B

Herstel na onvolledige levering

Onlangs bestelde ik vijf identieke artikelen, maar tot mijn verbazing ontving ik er slechts één. Na hierover telefonisch contact op te nemen, was ik aangenaam verrast dat de resterende vier items al de volgende dag geleverd werden. Deze snelle opvolging en correctie van de fout vind ik lovenswaardig. Dergelijke klantvriendelijkheid verdient erkenning, en ik ben tevreden over de manier waarop dit is opgelost.

Bram 9 feb 2023
Reageer
R

Snelle, hoogwaardige levering tegen juiste prijs

De snelheid waarmee mijn bestelde goederen werden geleverd was indrukwekkend. Alles was zorgvuldig verpakt in een compacte doos, wat de kwaliteit van de ontvangen producten ten goede kwam. De prijsstelling van de artikelen was eerlijk en reflecteerde de kwaliteit adequaat. Hoewel het assortiment op de website niet overweldigend groot is, bood het toch voldoende keuze voor mijn behoeften. De uitgebreide informatie en tips over verschillende vistechnieken en materialen, direct gekoppeld aan de producten in de webshop, vond ik erg educatief en nuttig. Ik zou deze website absoluut aanbevelen aan zowel beginners als meer ervaren vissers.

Rob 17 dec 2022
Reageer
G

Beginnende visser

Als beginnende visser heb ik een goed advies gekregen bij de Roofvisser. Hele vriendelijke mensen en ze helpen je echt goed op weg. Uiteindelijk wat spulletjes gekocht en het was de volgende dag al in huis. Ik kan niet wachten om het uit te proberen. Het is een hele goede webshop met hele deskundige en goede mensen.

Gert 12 dec 2022
Reageer
M

Webwinkel voor de roofvisser

Veel producten voor een goede prijs. Ook wel vaak leuke aanbiedingen. Klantenservice is goed en zijn je altijd bereid te helpen. Verzending gaat snel dus helemaal geen klachten over De Roofvisser. Echt een goede webwinkel als je op roofvis in Nederland wilt gaan vissen. Daarom geef ik ze 5 sterren en mijn aanbeveling hebben ze.

Marcel 10 nov 2022
Reageer
T

Superaanbod en vlugge bezorging

De bezorgservice van deze winkel overtrof mijn verwachtingen met een razendsnelle levering. Ik was blij verrast door het uitgebreide assortiment, dat een scala aan interessante producten voor de hengelsport bood. Bij mijn bestelling ontving ik zelfs een klein presentje, wat een welkome toevoeging was. Ik ben erg te spreken over deze extra attentie en beveel de winkel dan ook van harte aan.

Tim 7 sep 2022
Reageer
P

Prima service ondanks klein mankement

De snelheid waarmee mijn online bestelling werd geleverd was indrukwekkend; alle producten kwamen zoals beschreven en waren keurig verpakt. Het verrassende gratis geschenkje was een leuke bijkomstigheid. Toch was er een klein puntje van kritiek: twee van de aangeschafte Spinmad spinners functioneerden niet naar behoren, wat een smetje op de verder uitstekende service wierp. Een hele fijne ervaring gehad.

Pieter 31 aug 2022
Reageer
V

Snelle zending en uitmuntende service

Het uitgebreide aanbod van artikelen voor de roofvisserij in deze winkel is indrukwekkend. Tot mijn genoegen werd mijn bestelling de volgende dag al geleverd. Helaas was er een probleem met het schepnet door een productiefout. Na het versturen van een e-mail kreeg ik direct de volgende dag een vervangend net toegestuurd, samen met een retourlabel om het defecte product gratis terug te sturen. Deze efficiënte service maakte een grote indruk op mij en zorgde ervoor dat ik met vertrouwen weer bij deze winkel zal bestellen.

Vincent 22 aug 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over De Roofvisser

Deroofvisser.com is een gevestigde webwinkel die wordt gerund door een ervaren team van sportvissers. Ze streven ernaar om alleen de beste roofvisartikelen aan te bieden. De website biedt niet alleen een breed scala aan producten, maar ook waardevolle informatie en handige tips voor het vissen op snoek, snoekbaars, baars en andere soorten roofvis in Nederland en België. Het team is goed op de hoogte van de nieuwste trends in de hengelsport en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent. Met hun expertise en passie voor de sport, is Deroofvisser.com de ideale bestemming voor elke roofvisser die zijn uitrusting wil verbeteren en zijn kennis wil vergroten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.deroofvisser.com
  • info@deroofvisser.com