De Roofvisser

De Roofvisser

5.0 reviewscore • 2 reviews
G

Beginnende visser

Als beginnende visser heb ik een goed advies gekregen bij de Roofvisser. Hele vriendelijke mensen en ze helpen je echt goed op weg. Uiteindelijk wat spulletjes gekocht en het was de volgende dag al in huis. Ik kan niet wachten om het uit te proberen. Het is een hele goede webshop met hele deskundige en goede mensen.

Gert 12 dec 2022
Reageer
M

Webwinkel voor de roofvisser

Veel producten voor een goede prijs. Ook wel vaak leuke aanbiedingen. Klantenservice is goed en zijn je altijd bereid te helpen. Verzending gaat snel dus helemaal geen klachten over De Roofvisser. Echt een goede webwinkel als je op roofvis in Nederland wilt gaan vissen. Daarom geef ik ze 5 sterren en mijn aanbeveling hebben ze.

Marcel 10 nov 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van september 2023.

Over De Roofvisser

Deroofvisser.com is een gevestigde webwinkel die wordt gerund door een ervaren team van sportvissers. Ze streven ernaar om alleen de beste roofvisartikelen aan te bieden. De website biedt niet alleen een breed scala aan producten, maar ook waardevolle informatie en handige tips voor het vissen op snoek, snoekbaars, baars en andere soorten roofvis in Nederland en België. Het team is goed op de hoogte van de nieuwste trends in de hengelsport en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent. Met hun expertise en passie voor de sport, is Deroofvisser.com de ideale bestemming voor elke roofvisser die zijn uitrusting wil verbeteren en zijn kennis wil vergroten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.deroofvisser.com
  • info@deroofvisser.com