De Roofvisser

De Roofvisser

5.0 reviewscore • 2 reviews
G

Beginnende visser

Als beginnende visser heb ik een goed advies gekregen bij de Roofvisser. Hele vriendelijke mensen en ze helpen je echt goed op weg. Uiteindelijk wat spulletjes gekocht en het was de volgende dag al in huis. Ik kan niet wachten om het uit te proberen. Het is een hele goede webshop met hele deskundige en goede mensen.

Gert 12 dec 2022
Reageer
M

Webwinkel voor de roofvisser

Veel producten voor een goede prijs. Ook wel vaak leuke aanbiedingen. Klantenservice is goed en zijn je altijd bereid te helpen. Verzending gaat snel dus helemaal geen klachten over De Roofvisser. Echt een goede webwinkel als je op roofvis in Nederland wilt gaan vissen. Daarom geef ik ze 5 sterren en mijn aanbeveling hebben ze.

Marcel 10 nov 2022
Reageer
Beste sport en recreatiewinkels

Dit zijn de beste sport en recreatiewinkels van februari 2023.

Over De Roofvisser

De Roofvisser is de roofvis specialist. Bij deze webwinkel kan je terecht voor topproducten op het gebied van kunstaas- en andere roofvis artikelen. Uitsluitend de beste merken zijn hier te koop zoals Savage Gear, Salmo, Spro, Mepps en Jackson. Er zijn veel eigen video's en reviews te vinden bij de producten om zo een optimale productervaring te krijgen.