De Nederlandse Kredietmaatschappij

De Nederlandse Kredietmaatschappij

4.1 reviewscore • 12 reviews
L

De beste zakelijke leningen

Ik ben goed geholpen door De Nederlandse Kredietmaatschappij. De Medewerkers denken met je mee en doen echt hun best om je aan de best mogelijke zakelijke lening te helpen. Van het aanvragen van offertes tot het afsluiten van een zakelijke lening werkt allemaal intuïtief en is redelijke eenvoudig. Ik denk dat het voor iedereen goed te doen is. Anders kun je altijd contact opnemen met De Nederlandse Kredietmaatschappij en zij zullen je goed op weg helpen. Dankzij De Nederlandse Kredietmaatschappij heb ik nu een zakelijke lening die ik anders niet had kunnen vinden.

Linda 17 aug 2022
Reageer
J

Eens. De medewerkers stonden mij ook zeer vriendelijk en professioneel te woord. Ik had heel wat vragen en ze bleven geduldig en hebben mij ook goed verder geholpen. Vergelijken is echt een must als het aankomt op lenen.

Jelmer 3 sep 2022
W

Je wordt inderdaad goed geholpen bij DNKM. Ik heb hier ook een positieve ervaring mee en misschien dat ik deze nog deel in een review. Voor nu laat ik het hierbij.

W. Rietveld 7 sep 2022
R

What a joke

een heel gedoe , een leningovereenkomst sturen ,1 cent laten betalen , niet erg vriendelijk aan de telefoon Rosita, en uiteindelijk mailen dat ze niets kunnen betekenen terwijl je 70 k overwaarde hebt op je woning , dat is nou niet verder kijken dan je neus lang is , nee mensen ik zou niet voor dit bedrijf gaan

Roy 20 mrt 2023
Reageer
E

Zeer goed geholpen

Ik heb een lening aangevraagd bij Nederlandse kredietmaatschappij en ben zeer tevreden over de snelle en efficiënte afhandeling. Alles verliep digitaal en ik werd geholpen door vriendelijke en deskundige medewerkers. Ik kreeg snel een beslissing en mijn geld werd binnen een week op mijn rekening gestort. Ik zou deze kredietmaatschappij zeker aanbevelen aan anderen na mijn ervaring!

Eline Kahn 21 nov 2022
Reageer
T

Fijne ervaring

Deze organisatie biedt uitstekende service en heeft goede toegang tot financiële aanbieders. Zelfs als je geen gebruik maakt van hun aanbod of als ze geen mogelijkheden zien, blijft de service van hoog niveau. Als je wel gebruik maakt van hun diensten, bekijken ze je situatie regelmatig zonder dat je daar aan hoeft te denken. Lenen is altijd een risico en kost geld, dus is het belangrijk om een goede keuze te maken voor het doel en de bijbehorende risico's. Deze organisatie geeft geen advies.

Tim Poot 9 nov 2022
Reageer
D

Perfecte service

Ik heb een grondige verklaring ontvangen over de gegevens die eventueel nog ontbreken. Het was makkelijk om in contact te treden met het bedrijf en mijn verzoek werd efficiënt en snel afgehandeld.
Inmiddels hebben wij een vaste persoonlijke assistent die ons helpt met al onze vragen, verzoeken en dergelijken! Uitstekende ervaring en volledig tevreden met alle hulp die we al verkregen hebben!

DIS 26 okt 2022
Reageer
M

Goed geholpen

Ik ben zeer goed geholpen door de Nederlandse Kredietmaatschappij. Ik heb meerdere keren contact met hen gehad en elke keer werd ik uitstekend telefonisch ondersteund. De medewerkers waren zeer duidelijk in hun communicatie en hadden tevens veel geduld. Ik voelde me erg op mijn gemak en het was een prettige ervaring om met hen samen te werken. Ik ben dus zeer tevreden

Marianne Dorst 8 okt 2022
Reageer
N

Top service

De respons van de organisatie is efficiënt en adequaat, en het is gemakkelijk om hen te bereiken. De benodigde informatie is helder en het is eenvoudig om deze te uploaden via een online dossier. Dit betekent dat je geen moeite hoeft te doen om de informatie op papier aan te leveren en dat het proces snel en efficiënt verloopt. Het is dus een geruststellende en praktische oplossing.

Noot 2 okt 2022
Reageer
D

Onbetrouwbaar

Ik ben niet tevreden over het bedrijf. Het personeel is onbekwaam en kan loonstroken niet juist lezen. Ik heb geen indruk dat ze de aangeleverde gegevens ook maar bekijken en maar wat doen. Ik had een baan zonder toeslagen en nadat ik mijn loonstrook had aangeleverd, vroegen ze om drie loonstroken om de toeslagen te berekenen. Dat snap ik niet. Nadat ik alle vereiste documenten had ingediend, kwamen ze met de melding dat er "te veel" bij- en afschrijvingen door de betrouwbare Paymentverwerker Brite op mijn bankafschriften stonden. Ik weet niet of ik moet lachen of huilen. Ik raad aan om dit bedrijf links te laten liggen omdat ze niet waardevol zijn. Ik heb jaren ervaring in kredietacceptatie en als ik op basis van deze criteria leningen moet afwijzen, is het beter om te stoppen. De directeur van dit waardeloze bedrijf zou zijn kredietacceptanten beter moeten opleiden of andere medewerkers moeten werven, of anders zaken moeten doen met een andere partnerbank. Ronduit amateuristisch.

Donny Kloos 26 sep 2022
Reageer
T

Zeer tevreden

Offertes aangevraagd bij DNKM. Ik hoefde niet lang te wachten en kreeg vijf offertes gepresenteerd. Na het uitkiezen van een offerte was alles binnen een paar dagen geregeld. Het geld toen ook gelijk uitgekeerd gekregen. Voortaan in de toekomst DNMK i.p.v. mijn bank.

Het hele proces was echt een fluitje van een cent. Dat heb ik als erg prettig ervaren. DNKM doet ook niet moeilijk, wat mijn bank wel doet. Echt perfect geregeld.

T.W. 4 jul 2022
Reageer
A

Goed geholpen met persoonlijke lening

De communicatie verliep vlot, vriendelijk en laagdrempelig. In eerste instantie wou ik helemaal geen lening aanvragen, maar ik kon eigenlijk niet anders. De Nederlandse Kredietmaatschappij heeft mij erg geholpen bij het hele proces. Achteraf bleek het ook allemaal erg mee te vallen. Ze bleven heel geduldig, want het was allemaal nieuw voor mij en dat kan ik zeker waarderen. Inmiddels heb ik mijn lening al bijna weer helemaal afgelost. Ik ben echt dankbaar dat hun mij in die tijd zo goed hebben geholpen.

Anoniem 19 jun 2022
Reageer
A

Goede service DNKM

Snelle service, wat ik op prijs stel en de lening was snel geregeld. Geen gedoe en dat vind ik zelf wel belangrijk bij zulke "ingewikkelde" zaken. Ze waren ook meedenkend wat ook altijd fijn is.
Mijn lening was binnen enkele dagen geregeld. Dankzij DNKM heb ik ook een lagere rente dan dat ik zou hebben als ik rechtstreeks een kredietverstrekker had uitgekozen.
Kortom, ik ben blij dat ik bij DNKM ben terechtgekomen. Ze leveren een goede service.

Annemarie R. 22 mrt 2022
Reageer
D

Zeer professioneel

Erg prettig om via De Nederlandse Kredietmaatschappij je lening af te sluiten. Ze zijn zeer vakkundig en professioneel. Je wordt ook constant op de hoogte gehouden van je aanvraag. Dat heb ik als erg prettig ervaren. Je krijgt ook snelle feedback over de mogelijkheden en er is goede informatie over de benodigde documenten. De drempel was voor mij best hoog, want ik wist niet waar ik moest beginnen. Gelukkig maakt De Nederlandse Kredietmaatschappij het allemaal zeer eenvoudig en duidelijk. Ik heb ook telefonisch contact gehad en dat heb ik ook als zeer goed ervaren. Het was allemaal ook sneller geregeld dan dat ik in eerste instantie had gedacht. Als je ook een lening wilt afsluiten, doe het via De Nederlandse Kredietmaatschappij!

Danny 7 jan 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juni 2023.

Over De Nederlandse Kredietmaatschappij

De Nederlandse Kredietmaatschappij (NKM) is dé financiële partner voor particulieren en ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare en flexibele kredietoplossing. Bij NKM kun je terecht voor een grote diversiteit aan leningen, van persoonlijke leningen en doorlopend krediet tot hypotheken en zakelijke leningen. Dankzij de deskundige advies en persoonlijke aandacht van de medewerkers van NKM kun je gemakkelijk een krediet afsluiten dat aansluit bij jouw financiële behoeften en mogelijkheden. Bovendien biedt NKM ook een ruim aanbod aan betaal- en sparenproducten, zodat je altijd op de hoogte bent van de beste financiële mogelijkheden. Kortom, bij NKM ben je verzekerd van een professionele en persoonlijke benadering.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.denederlandsekredietmaatschappij.nl
  • info@denederlandsekredietmaatschappij.nl