Financieel

De Nederlandse Kredietmaatschappij

3 reviews
100% positief

Waar kan je nou beter een lening nemen als bij De Nederlandse Kredietmaatschappij. Hier kan je onafhankelijk leningen vergelijken en afsluiten tegen historisch lage rentetarieven, dit kan allemaal online waarbij je een offerte krijgt toegestuurd binnen 24 uur. Leningen zijn zowel voor privédoeleinden als voor zakelijk gebruik mogelijk.


Reviews (3)

 • A

  Goed geholpen met persoonlijke lening

  De communicatie verliep vlot, vriendelijk en laagdrempelig. In eerste instantie wou ik helemaal geen lening aanvragen, maar ik kon eigenlijk niet anders. De Nederlandse Kredietmaatschappij heeft mij erg geholpen bij het hele proces. Achteraf bleek het ook allemaal erg mee te vallen. Ze bleven heel geduldig, want het was allemaal nieuw voor mij en dat kan ik zeker waarderen. Inmiddels heb ik mijn lening al bijna weer helemaal afgelost. Ik ben echt dankbaar dat hun mij in die tijd zo goed hebben geholpen.

  Anoniem 19 jun 2022

 • A

  Goede service DNKM

  Snelle service, wat ik op prijs stel en de lening was snel geregeld. Geen gedoe en dat vind ik zelf wel belangrijk bij zulke "ingewikkelde" zaken. Ze waren ook meedenkend wat ook altijd fijn is.
  Mijn lening was binnen enkele dagen geregeld. Dankzij DNKM heb ik ook een lagere rente dan dat ik zou hebben als ik rechtstreeks een kredietverstrekker had uitgekozen.
  Kortom, ik ben blij dat ik bij DNKM ben terechtgekomen. Ze leveren een goede service.

  Annemarie R. 22 mrt 2022

 • D

  Zeer professioneel

  Erg prettig om via De Nederlandse Kredietmaatschappij je lening af te sluiten. Ze zijn zeer vakkundig en professioneel. Je wordt ook constant op de hoogte gehouden van je aanvraag. Dat heb ik als erg prettig ervaren. Je krijgt ook snelle feedback over de mogelijkheden en er is goede informatie over de benodigde documenten. De drempel was voor mij best hoog, want ik wist niet waar ik moest beginnen. Gelukkig maakt De Nederlandse Kredietmaatschappij het allemaal zeer eenvoudig en duidelijk. Ik heb ook telefonisch contact gehad en dat heb ik ook als zeer goed ervaren. Het was allemaal ook sneller geregeld dan dat ik in eerste instantie had gedacht. Als je ook een lening wilt afsluiten, doe het via De Nederlandse Kredietmaatschappij!

  Danny 7 jan 2022