De Nederlandse Kredietmaatschappij

De Nederlandse Kredietmaatschappij

4.8 reviewscore • 5 reviews
L

De beste zakelijke leningen

Ik ben goed geholpen door De Nederlandse Kredietmaatschappij. De Medewerkers denken met je mee en doen echt hun best om je aan de best mogelijke zakelijke lening te helpen. Van het aanvragen van offertes tot het afsluiten van een zakelijke lening werkt allemaal intuïtief en is redelijke eenvoudig. Ik denk dat het voor iedereen goed te doen is. Anders kun je altijd contact opnemen met De Nederlandse Kredietmaatschappij en zij zullen je goed op weg helpen. Dankzij De Nederlandse Kredietmaatschappij heb ik nu een zakelijke lening die ik anders niet had kunnen vinden.

Linda 17 aug 2022
Reageer
J

Eens. De medewerkers stonden mij ook zeer vriendelijk en professioneel te woord. Ik had heel wat vragen en ze bleven geduldig en hebben mij ook goed verder geholpen. Vergelijken is echt een must als het aankomt op lenen.

Jelmer 3 sep 2022
W

Je wordt inderdaad goed geholpen bij DNKM. Ik heb hier ook een positieve ervaring mee en misschien dat ik deze nog deel in een review. Voor nu laat ik het hierbij.

W. Rietveld 7 sep 2022
T

Zeer tevreden

Offertes aangevraagd bij DNKM. Ik hoefde niet lang te wachten en kreeg vijf offertes gepresenteerd. Na het uitkiezen van een offerte was alles binnen een paar dagen geregeld. Het geld toen ook gelijk uitgekeerd gekregen. Voortaan in de toekomst DNMK i.p.v. mijn bank.

Het hele proces was echt een fluitje van een cent. Dat heb ik als erg prettig ervaren. DNKM doet ook niet moeilijk, wat mijn bank wel doet. Echt perfect geregeld.

T.W. 4 jul 2022
Reageer
A

Goed geholpen met persoonlijke lening

De communicatie verliep vlot, vriendelijk en laagdrempelig. In eerste instantie wou ik helemaal geen lening aanvragen, maar ik kon eigenlijk niet anders. De Nederlandse Kredietmaatschappij heeft mij erg geholpen bij het hele proces. Achteraf bleek het ook allemaal erg mee te vallen. Ze bleven heel geduldig, want het was allemaal nieuw voor mij en dat kan ik zeker waarderen. Inmiddels heb ik mijn lening al bijna weer helemaal afgelost. Ik ben echt dankbaar dat hun mij in die tijd zo goed hebben geholpen.

Anoniem 19 jun 2022
Reageer
A

Goede service DNKM

Snelle service, wat ik op prijs stel en de lening was snel geregeld. Geen gedoe en dat vind ik zelf wel belangrijk bij zulke "ingewikkelde" zaken. Ze waren ook meedenkend wat ook altijd fijn is.
Mijn lening was binnen enkele dagen geregeld. Dankzij DNKM heb ik ook een lagere rente dan dat ik zou hebben als ik rechtstreeks een kredietverstrekker had uitgekozen.
Kortom, ik ben blij dat ik bij DNKM ben terechtgekomen. Ze leveren een goede service.

Annemarie R. 22 mrt 2022
Reageer
D

Zeer professioneel

Erg prettig om via De Nederlandse Kredietmaatschappij je lening af te sluiten. Ze zijn zeer vakkundig en professioneel. Je wordt ook constant op de hoogte gehouden van je aanvraag. Dat heb ik als erg prettig ervaren. Je krijgt ook snelle feedback over de mogelijkheden en er is goede informatie over de benodigde documenten. De drempel was voor mij best hoog, want ik wist niet waar ik moest beginnen. Gelukkig maakt De Nederlandse Kredietmaatschappij het allemaal zeer eenvoudig en duidelijk. Ik heb ook telefonisch contact gehad en dat heb ik ook als zeer goed ervaren. Het was allemaal ook sneller geregeld dan dat ik in eerste instantie had gedacht. Als je ook een lening wilt afsluiten, doe het via De Nederlandse Kredietmaatschappij!

Danny 7 jan 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van februari 2023.

Over De Nederlandse Kredietmaatschappij

De Nederlandse Kredietmaatschappij (NKM) is dé financiële partner voor particulieren en ondernemers die op zoek zijn naar een betrouwbare en flexibele kredietoplossing. Bij NKM kun je terecht voor een grote diversiteit aan leningen, van persoonlijke leningen en doorlopend krediet tot hypotheken en zakelijke leningen. Dankzij de deskundige advies en persoonlijke aandacht van de medewerkers van NKM kun je gemakkelijk een krediet afsluiten dat aansluit bij jouw financiële behoeften en mogelijkheden. Bovendien biedt NKM ook een ruim aanbod aan betaal- en sparenproducten, zodat je altijd op de hoogte bent van de beste financiële mogelijkheden. Kortom, bij NKM ben je verzekerd van een professionele en persoonlijke benadering.