De Krijger Muziek

De Krijger Muziek

5.0 reviewscore • 4 reviews
L

Geweldige ervaring

Ik besloot contact op te nemen met de winkel voor wat hulp bij het vinden van de producten die ik nodig had. Ik werd vriendelijk en professioneel geholpen, wat mijn winkelervaring aanzienlijk verbeterde. Nadat ik mijn bestelling had geplaatst, verliep de levering snel en efficiënt, met duidelijke communicatie gedurende het hele proces. Dit toonde aan dat de winkel klantgericht is en waarde hecht aan een goede service. Als ik in de toekomst weer iets nodig heb, weet ik zeker dat ik hier terug zal komen vanwege de positieve ervaring die ik heb gehad.

Linda 9 jul 2023
Reageer
E

Artikel toch beschikbaar

Mijn artikel was tijdelijk niet beschikbaar, maar de winkel heeft het direct voor me besteld bij de leverancier, zodat ik het op tijd had voor een cadeau. De medewerkers waren ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam, wat de hele ervaring soepel en aangenaam maakte. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen aan anderen.

Erik 30 sep 2023
Reageer
W

Uitstekend product voor de prijs

Onlangs kocht ik een viool van ongeveer €80 en was aangenaam verrast door de kwaliteit ervan. Mijn partner, die al 5 jaar viool speelt, was onder de indruk van de degelijke kwaliteit. De bijbehorende koffer was licht van gewicht maar toch stevig. Deze set werd geleverd met alles wat we nodig hadden (behalve een schoudersteun) en klonk bovendien erg goed. Voor de prijs was ik uitermate tevreden, en de levering verliep ook nog eens snel.

Willem 15 feb 2023
Reageer
A

Snelle levering en zorgvuldig verpakt

Het bestelproces was eenvoudig, en mijn bestelling werd snel geleverd. Alle producten werden tegelijkertijd bezorgd en waren zorgvuldig verpakt zonder enige schade. Het enige minpuntje was dat de link naar de track & trace in de e-mail niet werkte. Desalniettemin ben ik over het algemeen tevreden met mijn ervaring en kom ik hier zeker terug.

Anouk 16 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van juni 2024.

Over De Krijger Muziek

Er zijn 4 reviews geschreven over De Krijger Muziek op Reviews.nl. Met een 5.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.dekrijgermuziek.nl
  • info@dekrijgermuziek.nl