Sport en recreatie

Dartshop Leiden

2 reviews
100% positief

Beginnende en ervaren darters kunnen terecht bij Dartshopleiden.nl. Deze webshop heeft een enorm assortiment met alles wat met de dartsport te maken heeft. Met een grote expertise en snelle reactietijd kunnen ze haar klanten goed adviseren om het juiste te bestellen. Wees niet getreurd, je hoeft niet naar Leiden af te reizen, de webshop heeft alles wat ze in de fysieke winkel ook verkopen.

Perry Sport is van alle sport en recreatiewinkels de beste keuze.

Bezoek Perry Sport


Reviews (2)

 • D

  Dartbord met pijlen

  Nu het WK darten op tv is, wou ik ook wel een dartbord met wat pijlen kopen. Na wat gezocht te hebben op Google kwam ik bij deze Dartshop uit. Heel groot assortiment met allerlei darts gerelateerde producten. Om te beginnen heb ik niet een heel duur dartbord gekocht. Uiteraard heb ik dartpijlen van Raymond van Barneveld gekocht. Wederom ook niet de duurste, maar gewoon een beginnerssetje. Door de drukte had ik het helaas niet de volgende werkdag in huis. Het is wel moeilijker dan dat ik dacht. Ik moet nog flink oefenen.

  Dennis 24 dec 2021

 • T

  Winmau dartbord

  Mijn kids wouden graag een dartbord dus ging ik online op zoek naar een betaalbaar dartbord. Ik kwam bij Dartshop Leiden terecht en gelukkig hebben ze een goede webshop, want ik woon niet in de buurt van Leiden. Ze hebben onwijs veel keuze op het gebied van darten. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een Winmau dartbord, maar met alleen een dartbord ben je er nog niet. Aangezien de prijzen meevielen heb ik er nog wat andere spullen bij gekocht. Natuurlijk een paar setjes dartpijlen, maar ook een scorebord, dartmat en een ring die je om het dartbord kunt doen zodat je geen gaten in de muur krijgt. De verzending was gratis en alle producten waren op voorraad, dus ik had alles de volgende dag in huis. Niks te klagen over Dartshop Leiden. Alles ging perfect en de prijzen zijn goed. Mocht je ook dartspullen zoeken, kan ik je Dartshop Leiden van harte aanbevelen. Laat je niet voor de gek houden met hun naam, want je kunt alles ook in hun webshop bestellen en ze laten het gewoon bij je thuis bezorgen.

  Tom 24 sep 2021