Dartshop Leiden

Dartshop Leiden

3.3 reviewscore • 3 reviews
R

Slechte zaak

Dartmat gekocht deze stinkt me woonkamer uit bijna niet gebruikt.
Wilde hem terug brengen onbeschadigd maar maar natuurlijk wel beetje stof en vlekjes er op omdat hij heel licht gebruikt wat maar de lucht slaat op je ogen echt verschrikkelijk buiten gelucht 2 dagen om te kijken of de lucht wegging maar nee hoor gemaild of ik hem terug kon brengen ruilen voor iets anders en dat kon dus netjes dacht ik
Kom ik in de winkel is hij niet eens uitgerold nee u heeft hem gebruikt dus we doen er niets mee waarschijnlijk wisten ze er al van van deze stank want andere dartshop gebeld en deze zeggen algemeen bekend bij deze matten ik vind het schandalig ook slecht advies hij wist dat ik hem in de woonkamer wilde gebruiken

Ronald van Swieten 4 jan 2023
Reageer
D

Dartbord met pijlen

Nu het WK darten op tv is, wou ik ook wel een dartbord met wat pijlen kopen. Na wat gezocht te hebben op Google kwam ik bij deze Dartshop uit. Heel groot assortiment met allerlei darts gerelateerde producten. Om te beginnen heb ik niet een heel duur dartbord gekocht. Uiteraard heb ik dartpijlen van Raymond van Barneveld gekocht. Wederom ook niet de duurste, maar gewoon een beginnerssetje. Door de drukte had ik het helaas niet de volgende werkdag in huis. Het is wel moeilijker dan dat ik dacht. Ik moet nog flink oefenen.

Dennis 24 dec 2021
Reageer
T

Winmau dartbord

Mijn kids wouden graag een dartbord dus ging ik online op zoek naar een betaalbaar dartbord. Ik kwam bij Dartshop Leiden terecht en gelukkig hebben ze een goede webshop, want ik woon niet in de buurt van Leiden. Ze hebben onwijs veel keuze op het gebied van darten. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een Winmau dartbord, maar met alleen een dartbord ben je er nog niet. Aangezien de prijzen meevielen heb ik er nog wat andere spullen bij gekocht. Natuurlijk een paar setjes dartpijlen, maar ook een scorebord, dartmat en een ring die je om het dartbord kunt doen zodat je geen gaten in de muur krijgt. De verzending was gratis en alle producten waren op voorraad, dus ik had alles de volgende dag in huis. Niks te klagen over Dartshop Leiden. Alles ging perfect en de prijzen zijn goed. Mocht je ook dartspullen zoeken, kan ik je Dartshop Leiden van harte aanbevelen. Laat je niet voor de gek houden met hun naam, want je kunt alles ook in hun webshop bestellen en ze laten het gewoon bij je thuis bezorgen.

Tom 24 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Dartshop Leiden

Dartshop Leiden, gelegen aan de Mary Beystraat 1, onderscheidt zich van andere dartshops door hun snelle levering, uitstekende klantenservice en positieve klantbeoordelingen. Met circa 60 jaar ervaring in de dartsport weten ze precies wat goed is voor hun bezoekers en klanten. Ze hebben een breed scala aan flexibele en complete dartpakketten samengesteld, die niet alleen voordelig zijn, maar ook zeer handig voor elke darter. Het kopen van dartproducten, zoals dartpijlen en accessoires, wordt steeds populairder online. Dartshop Leiden biedt een unieke combinatie van een online webshop en een fysieke winkel, waardoor je altijd bij hen terecht kunt voor advies, zelfs als je er online niet uitkomt. Hiermee onderscheiden ze zich van veel andere web-only dartshops die zich voornamelijk richten op massaverkoop, maar weinig kennis hebben van de dartsport.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.dartshopleiden.nl
  • info@dartshopleiden.nl