Dartdiscounter.nl

Dartdiscounter.nl

3.5 reviewscore • 10 reviews
P

Een reeks van logistieke misstappen

Mijn avontuur met dit bedrijf was niets minder dan een logistieke nachtmerrie. Ik adviseer sterk tegen het bestellen bij hen. Aanvankelijk werd mijn pakket tweemaal zonder uitleg teruggestuurd naar de afzender. Toen ik eindelijk contact kon krijgen, werd een verkeerd pakket geleverd, van een compleet ander bedrijf. Na een nieuwe poging ontving ik iets totaal anders, namelijk een Nivea-pakket in plaats van de bestelde surround ring. Dit toont de reeks van incompetenties en teleurstellingen die ik met hen ervoer.

Pieter 2 nov 2023
Reageer
J

Levering intact ondanks beschadigde verpakking

Mijn ervaring was gemengd. Enerzijds was het bestellen vlot en probleemloos. Echter, de levering was minder vlekkeloos. De verpakking was bij aankomst ernstig beschadigd, zowel van buiten als van binnen. Verrassend genoeg was het product zelf onaangetast. Dit was een opluchting, gezien de goede prijs-kwaliteitverhouding van het artikel. Een 3 sterren recensie dus voor Dartdiscounter van mij.

Jan 27 apr 2023
Reageer
L

Voorraadbeheer laat te wensen over

Mijn ervaring met dit bedrijf was verre van bevredigend en liet veel te wensen over. Toen ik de website bezocht, leek het assortiment op het eerste gezicht uitgebreid en aantrekkelijk, met een reeks producten die zowel betaalbaar als van goede kwaliteit leken. Echter, tot mijn grote teleurstelling bleek dat alle artikelen die binnen mijn budget vielen en de kwaliteit hadden waar ik naar op zoek was, uitverkocht waren. Deze situatie werd nog frustrerender door het feit dat ik in het bezit was van een cadeaubon ter waarde van €100, die ik specifiek voor deze winkel had ontvangen. Het was mijn intentie om deze bon te gebruiken om iets waardevols en nuttigs te kopen, maar het voorraadprobleem beperkte mijn opties aanzienlijk. Ik voelde me gedwongen om te kiezen uit de overgebleven, minder aantrekkelijke producten of te wachten op een onbepaalde tijd tot de gewenste items weer op voorraad waren. Deze ervaring heeft mijn kijk op het bedrijf aanzienlijk beïnvloed en mijn enthousiasme om er in de toekomst aankopen te doen verminderd. Het was een teleurstellende ervaring, vooral omdat ik de cadeaubon niet kon gebruiken op een manier die zowel voldoening gaf als waarde toevoegde aan mijn aankopen.

Lucas 17 apr 2023
Reageer
R

Leveringsbelofte niet ingelost

Mijn ervaring met dit bedrijf was helaas een bron van teleurstelling. Ze adverteerden met snelle levering, een belofte die een belangrijke factor was in mijn besluit om bij hen te bestellen. Echter, tot mijn ongenoegen arriveerde mijn bestelling niet op de beloofde tijd, maar pas twee dagen later. Dit was niet alleen een ongemak, maar veroorzaakte ook aanzienlijke problemen, omdat ik het bestelde artikel met spoed nodig had voor een specifieke gelegenheid. Wat de situatie nog erger maakte, was het gebrek aan communicatie vanuit het bedrijf. Ik werd op geen enkel moment geïnformeerd over de vertraging of de gewijzigde leveringstijd.

Rick 9 feb 2023
Reageer
J

Efficiente levering, onnauwkeurige bezorgmethode

Mijn bestelling werd snel geleverd, maar er was een discrepantie in de bezorgmethode. Het pakket kwam via de brievenbus, terwijl ik had betaald voor een andere leveringswijze. Dit was een punt van irritatie, temeer omdat ik op hun website had gezien dat kleinere pakketten tegen een lagere prijs door de brievenbus geleverd konden worden, dat is natuurlijk jammer van de totale kosten die ik dan moet maken.

Johan 6 feb 2023
Reageer
M

Inconsistente levering en misleidende beloftes

Mijn ervaring met dit bedrijf was helaas niet wat ik had verwacht en kan het best als inconsistent worden omschreven. Ze adverteerden met de slogan 'voor 22 uur besteld, volgende dag in huis', wat een belangrijke reden was voor mij om voor hen te kiezen. Tot mijn teleurstelling werd deze belofte echter zelden nagekomen. In plaats van de verwachte snelle levering, duurde het meestal 2 tot 3 dagen voordat mijn bestellingen arriveerden. Dit probleem leek vooral voor te komen wanneer 'Duurt Heel Lang' als vervoerder werd ingezet. Ondanks deze frustrerende vertragingen, was er toch een lichtpuntje in de hele ervaring: hun communicatie. Het bedrijf was wel effectief in het informeren over de status van mijn bestellingen en eventuele vertragingen.

Max 31 jan 2023
Reageer
T

Snelle levering, maar teleurstellend product

Mijn ervaring met de levering van mijn bestelling was opmerkelijk positief vanwege de snelle bezorging, wat in de huidige markt een aangename verrassing is. Echter, mijn tevredenheid werd getemperd door de teleurstelling over het product zelf. Ik had een surround voor een dartbord besteld, maar tot mijn verbazing paste deze niet goed. Het product zat los en wankel rond het dartbord, wat niet alleen onpraktisch was, maar ook afbreuk deed aan het esthetische aspect van mijn spelruimte.

Tom 22 jan 2023
Reageer
T

Uitmuntende website, kwaliteitsproducten

Mijn positieve ervaring met deze online winkel omvatte een duidelijke, gebruiksvriendelijke website, wat het winkelproces eenvoudig maakte. De bestelde producten waren van uitstekende kwaliteit en voldeden aan mijn verwachtingen. Bovendien verliep de levering vlekkeloos en precies volgens de aangegeven planning, wat de betrouwbaarheid en efficiëntie van de winkel onderstreepte. Al met al was het een zeer bevredigende ervaring.

Thijs 18 jan 2023
Reageer
W

Stipte naleving van levering

Deze winkel heeft me positief verrast met hun betrouwbaarheid, vooral in vergelijking met andere ervaringen. Ze hielden zich nauwgezet aan hun belofte om het product de volgende dag te leveren. Dit viel des te meer op nadat ik recent twee sets darts bij verschillende winkels had besteld, waarbij de verschillen in service duidelijk aan het licht kwamen. Dit maakte hun betrouwbare en snelle levering extra opvallend en waarderend.

Wesley 13 mei 2022
Reageer
J

Voortreffelijke dartshop met goede service

Mijn ervaring met deze dartshop was uitstekend. De snelheid waarmee mijn bestelling werd geleverd was indrukwekkend. De webshop zelf was duidelijk en eenvoudig in gebruik, wat het winkelen vergemakkelijkte. Bij eventuele problemen werd er direct en effectief gereageerd, wat de totale winkelervaring zeer aangenaam maakte. Dit zorgde voor een positieve indruk en maakte de aankoopervaring compleet.

Jelle 3 aug 2017
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Dartdiscounter.nl

Dartdiscounter.nl is dé plek voor dartliefhebbers met een divers aanbod aan dartborden van gerenommeerde merken zoals het geliefde Winmau Blade 4 dartbord en het Unicorn Eclipse Pro HD TV Edition dartbord, dat gebruikt wordt op grote PDC-toernooien. Ze bieden het grootste assortiment Target Darts van Nederland, inclusief dart flights, dart shafts, dart pijlen, surround ringen, shirts en matten. Daarnaast hebben ze standaard merken zoals Unicorn, Bulls, MCkicks, Harrows, Shot, Ruthless, XQ-Darts en Winmau in hun online dartshop. Met een ruim assortiment van bekende spelers zoals Phil Taylor, Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld, is er voor iedereen wat wils. Bij Dartdiscounter.nl ben je verzekerd van uitstekende service en aantrekkelijke prijzen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.dartdiscounter.nl
  • info@dartdiscounter.nl