Dagblad van het Noorden

Dagblad van het Noorden

2.6 reviewscore • 10 reviews
H

Genaaid !

Twee jongens aan de deur die je voor een tientje een kort online abbo aanpraten die volgens hun daarna weer ophoudt en gewoon opzegbaar is
Daarna heb je " plotseling " een wurgcontrant voor drie jaar 12 € per maand .
Je zoekt telefonisch contact hierover .
En daarna sturen ze ijskoud gewoon eeb bevestiging van het driejarig contact .😅
Pas op voor deze praktijken .

Heike 22 okt 2023
Reageer
N

beste krant

elke ochtend heerlijk krantje bij de koffie. ik raad deze krant heel erg aan goed geschreven leuke foto’s super krantje leuke koppen en onderwerpen elke dag over het noorden geven weer een review van het nieuws want een krantje blijft leuker dan het journaal! Hele fijne dag nog groetjes natalie!

Natalie 19 aug 2023
Reageer
H

Terugstorten kwartaal tarief onmogelijk

Na opzegging lidmaatschap begin oktober 2022 bleef ik nog 1 maand lid en kreeg daarvoor kwartaal tarief €123,50 . Ik heb dat betaald maar op dezelfde dag trok dvhn € 46,51 af voor die ene maand. Sindsdien ben ik al 8 weken bezig om mijn €123,50 terug te krijgen. Al 8x telefonisch contact gehad, 8x afgescheept met "we zijn er mee bezig" en nog steeds geen geld teruggekregen. Wat een schandaal voor zo'n gerenomeerd bedrijf.

H Jansen 16 dec 2022
Reageer
S

Opzeggen is een ramp

Begin er niet aan want opzeggen is een ramp men blijft afschrijven. Heb maanden geleden een opzeggingsmail ontvangen maar men blijft afschrijven. Schandalig!
De volgende keer zal ik storneren en mijn rekening voor hen blokkeren. Zal nooit meer een abonnement bij hen afsluiten.

Stefan 14 nov 2022
Reageer
r

Zo nuchter is het DVHN al lang niet meer

Al 3x nieuwsbrieven opgezegd, maar ze geven gewoon niet op. Telkens krijg ik ze weer in mijn inbox. Ik wil van dagblad van het noorden af, want zo ' nuchter' zijn ze niet meer. Lijkt inmiddels wel op het ad of telegraaf met de agressieve benadering. En zojuist contact gehad met hun via de chat, maar echt scheutig zijn ze niet als je aangeeft dat je abonnement wilt opzeggen. Na enig aandringen krijg je de datum ( waar ik om vroeg) per wanneer ik kan opzeggen) En daarna werd de chat al heel snel weer afgebroken, nog voordat ik iets kon zeggen..

ronnie 1 sep 2022
Reageer
D

Generatie verschil

Het kan aan de generatie kloof liggen die er zit tussen mijn ouders/grootouders en mijzelf, maar ik vind het echt niet meer nodig om lid te zijn van een krant. Als ik wil weten wat er in het nieuws is, dan zoek ik dit wel online op, daar heb ik geen krant voor nodig. Terwijl mijn ouders en grootouders allemaal nog lid zijn van het Dagblad van het Noorden en dit ook voor geen goud op zouden willen geven. Zij zijn heel erg gehecht aan hun ochtend kopje koffie met de krant met het nieuws van de dag. Dan hoort het natuurlijk ook een beetje bij je ochtend ritueel, ik heb dit ook wel, maar dan gewoon op mijn telefoon of tablet.

Daphne 11 jul 2020
Reageer
J

Rouwadvertenties

Kranten lijken tegenwoordig alweer zo oudbollig en ouderdwets, iedereen leest het nieuws wel online op één of andere site. Maar dan zit je met de rouwadvertenties, zoiets hoort toch wel echt in een 'normale' krant op papier als je het mij vraagt. Helaas is er kort geleden iemand uit mijn nabije omgeving overleden en dan merk je wel weer het belang van een echte krant. Dagblad van het Noorden regelt dit altijd keurig netjes.

Jannie 14 jun 2020
Reageer
P

Belangrijk nieuws dagblad van het noorden

Als je het belangrijke nieuws wilt weten van wat zich in het noorden van Nederland afspeelt dan kun je het beste het dagblad van het noorden aanschaffen. Hier staan staan leuke feiten in, ook staan er rauw advertenties in (altijd handig om te lezen voor eventuele bekenden vind ik) en natuurlijk het actuele nieuws. Ik begin altijd met het nieuws en ga dan lekker door naar de sportpagina, ik blijf toch een man hè hahahahahaha

Peter 29 apr 2020
Reageer
R

Krant ouderwets

Wie leest er tegenwoordig nou nog een krant?! Of in ieder geval een krant op papier, ik weet er zo geen vijf mensen te noemen die dat doen en dat zegt wel wat vind ik.
Iedereen leest de krant of online of ze gaan gewoon op de telefoon naar een andere nieuws website kijken of googelen gericht naar het onderwerp waar ze naar op zoek zijn.
Ik verwacht dat het niet lang meer zal duren voor de papieren kranten helemaal verleden tijd zijn en dat er alleen nog de online variant te vinden is.

Rick 17 nov 2019
H

Tweede keer geen krant gekregen op zaterdag. Gebeld 31 juli: lang aan de lijn met 0 resultaat.
Niet geleverd, wel de centjes ontvangen, kwalijk. Nog 1 keer en ik dien een klacht in wegens wanprestatie.

Harry Tuinman 31 jul 2021
A

Wij hebben nu al twee dagen geen krant ontvangen . Dit was de vorige week en daarvoor ook al zo. Kan daar nu echt geen verbetering in komen?

Annie Veneman 7 mrt 2024
G

Krant heerlijk ouderwets

Steeds minder mensen zijn nog lid van de krant en lezen tegenwoordig alles online op het internet.
Maar dat is aan mij niet besteed, ik ben iemand die het nog steeds heerlijk vind om de krant op de ouderwetse manier te lezen s ochtends met een kop koffie erbij.
Zo heb ik het altijd gedaan en zo zal ik het ook altijd blijven doen indien dit mogelijk is.
Van alle kranten vind ik zelf het Dagblad van het Noorden het leukst omdat ik zo de actuele dingen van mijn omgeving goed mee krijg, maar ook de landelijke actualiteiten staan hier in vermeld.
Ze doen hun werk naar mijn mening helemaal prima!

Gerard 6 nov 2019
Reageer
Beste dienstverleners

Dit zijn de beste dienstverleners van april 2024.

Over Dagblad van het Noorden

DVHN.nl is een populaire nieuwswebsite die dagelijks een breed scala aan nieuwsartikelen, reportages en achtergrondverhalen levert. Met een gevarieerd aanbod van lokale, nationale en internationale onderwerpen houden ze hun lezers goed op de hoogte van de actualiteit. De website is gebruiksvriendelijk en navigatie is eenvoudig, waardoor het gemakkelijk is om interessante artikelen te vinden. Bovendien bieden ze multimediale content, waaronder video's en foto's, om het nieuws tot leven te brengen. Met betrouwbare en up-to-date informatie is DVHN.nl een betrouwbare bron voor iedereen die op de hoogte wil blijven van het laatste nieuws.

  • Nog niet geverifieerd
  • Dienstverleners
  • https://www.dvhn.nl
  • info@webshop.dvhn.nl