Dagblad van het Noorden

Reviews (5)

 • D

  Generatie verschil

  Het kan aan de generatie kloof liggen die er zit tussen mijn ouders/grootouders en mijzelf, maar ik vind het echt niet meer nodig om lid te zijn van een krant. Als ik wil weten wat er in het nieuws is, dan zoek ik dit wel online op, daar heb ik geen krant voor nodig. Terwijl mijn ouders en grootouders allemaal nog lid zijn van het Dagblad van het Noorden en dit ook voor geen goud op zouden willen geven. Zij zijn heel erg gehecht aan hun ochtend kopje koffie met de krant met het nieuws van de dag. Dan hoort het natuurlijk ook een beetje bij je ochtend ritueel, ik heb dit ook wel, maar dan gewoon op mijn telefoon of tablet.

  Daphne 11 jul 2020

 • J

  Rouwadvertenties

  Kranten lijken tegenwoordig alweer zo oudbollig en ouderdwets, iedereen leest het nieuws wel online op één of andere site. Maar dan zit je met de rouwadvertenties, zoiets hoort toch wel echt in een 'normale' krant op papier als je het mij vraagt. Helaas is er kort geleden iemand uit mijn nabije omgeving overleden en dan merk je wel weer het belang van een echte krant. Dagblad van het Noorden regelt dit altijd keurig netjes.

  Jannie 14 jun 2020

 • P

  Belangrijk nieuws dagblad van het noorden

  Als je het belangrijke nieuws wilt weten van wat zich in het noorden van Nederland afspeelt dan kun je het beste het dagblad van het noorden aanschaffen. Hier staan staan leuke feiten in, ook staan er rauw advertenties in (altijd handig om te lezen voor eventuele bekenden vind ik) en natuurlijk het actuele nieuws. Ik begin altijd met het nieuws en ga dan lekker door naar de sportpagina, ik blijf toch een man hè hahahahahaha

  Peter 29 apr 2020

 • R

  Krant ouderwets

  Wie leest er tegenwoordig nou nog een krant?! Of in ieder geval een krant op papier, ik weet er zo geen vijf mensen te noemen die dat doen en dat zegt wel wat vind ik.
  Iedereen leest de krant of online of ze gaan gewoon op de telefoon naar een andere nieuws website kijken of googelen gericht naar het onderwerp waar ze naar op zoek zijn.
  Ik verwacht dat het niet lang meer zal duren voor de papieren kranten helemaal verleden tijd zijn en dat er alleen nog de online variant te vinden is.

  Rick 17 nov 2019

  • H

   Tweede keer geen krant gekregen op zaterdag. Gebeld 31 juli: lang aan de lijn met 0 resultaat.
   Niet geleverd, wel de centjes ontvangen, kwalijk. Nog 1 keer en ik dien een klacht in wegens wanprestatie.

   Harry Tuinman 31 jul 2021

 • G

  Krant heerlijk ouderwets

  Steeds minder mensen zijn nog lid van de krant en lezen tegenwoordig alles online op het internet.
  Maar dat is aan mij niet besteed, ik ben iemand die het nog steeds heerlijk vind om de krant op de ouderwetse manier te lezen s ochtends met een kop koffie erbij.
  Zo heb ik het altijd gedaan en zo zal ik het ook altijd blijven doen indien dit mogelijk is.
  Van alle kranten vind ik zelf het Dagblad van het Noorden het leukst omdat ik zo de actuele dingen van mijn omgeving goed mee krijg, maar ook de landelijke actualiteiten staan hier in vermeld.
  Ze doen hun werk naar mijn mening helemaal prima!

  Gerard 6 nov 2019