Creddo

Creddo

3.3 reviewscore • 3 reviews
V

Duurde erg lang

Ik ben over het algemeen tevreden over mijn ervaring met deze firma bij het aanvragen van een bedrijfsfinanciering. Het proces verliep soepel en ik kreeg binnen een dag meerdere aanbiedingen van onafhankelijke verstrekkers. Het was gemakkelijk om een keuze te maken en ik was blij met de optie die ik koos.

Echter, toen het tijd was om de lening uit te betalen, begonnen de problemen. Er was een systeemfout aan de kant van de firma, waardoor de uitbetaling vertraagd was. Ik moest meerdere keren contact opnemen met hun klantenservice om erachter te komen wat er aan de hand was en wanneer ik mijn geld zou ontvangen. Het duurde uiteindelijk veel langer dan ik had verwacht.

Victor Mostig 20 sep 2022
Reageer
P

Niet wat ik had verwacht

Ik heb onlangs geprobeerd om via deze firma een bedrijfsfinanciering aan te vragen, maar helaas viel de ervaring wat tegen. Hoewel ik wel snel een aanbod kreeg van meerdere onafhankelijke verstrekkers, was het aanbod zelf niet helemaal wat ik had gehoopt. Het leek alsof er niet echt rekening werd gehouden met mijn specifieke situatie en behoeften. Dus wel een beetje jammer.

Peter Klijnmaat 7 jun 2022
Reageer
J

Prima

Wij waren op zoek naar een bedrijfsfinanciering en kwamen terecht bij een firma die ons hierbij kon helpen. We hebben een aanvraag ingediend en waren erg blij met hoe snel we reactie kregen. Binnen één dag kregen we een aanbod voorgelegd met meerdere onafhankelijke verstrekkers. Het aanbod was goed afgestemd op onze wensen en we hadden genoeg keuze om de juiste verstrekkers te selecteren. Na een grondige evaluatie van de verstrekkers, hebben we een weloverwogen beslissing genomen en een keuze gemaakt. Het was erg fijn om te ervaren dat het proces vlot verliep en de overboeking van de financiering was ook snel geregeld. Al met al zijn we erg tevreden over de dienstverlening van deze firma.

Joachim van Polanen 23 feb 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van september 2023.

Over Creddo

Creddo is een financiële dienstverlener die zich richt op het aanbieden van kredieten aan bedrijven. Het bedrijf opereert in Nederland, maar ook in Finland en Zweden. Creddo biedt veel mogelijkheden om offertes aan te vragen van bedragen en looptijden. De offertes krijg je binnen 24 uur en zijn gratis en niet bindend. Het is altijd mogelijk om hun kredieten eerder af te lossen en er bestaan geen kosten aan de aanvraag. Het verdienmodel van Creddo zit hem in de vergoeding die het krijgt van de kredietverstrekkers waar het samen mee werkt. Creddo versterkt zowel kredieten als leningen, dus afhankelijk van de situatie hebben zij een persoonlijke oplossing.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://creddo.com
  • klantenservice@creddo.com