Creddo

Creddo

4.3 reviewscore • 6 reviews
J

Uitzonderlijke dienstverlening

Mijn dank gaat uit naar het Creddo-team voor hun uitzonderlijke hulp bij het zoeken naar bedrijfsfinanciering. Ik was onder de indruk van hun professionaliteit, kennis en snelle reactie. Alles verliep soepel, en ze waren uitstekend in het luisteren naar mijn behoeften en het vinden van de juiste oplossing voor mijn bedrijf. Ik zou Creddo zeker aanbevelen aan andere ondernemers die financiële hulp en advies nodig hebben. Hartelijk dank voor jullie fantastische werk!

Jimmy 18 dec 2023
Reageer
J

Frustrerend

Ik ondervond een teleurstellende ervaring toen ik een nieuwe aanvraag probeerde in te dienen. Het leek alsof het systeem geen nieuw materiaal accepteerde en bleef teruggaan naar een oude, afgesloten aanvraag. Ondanks dat ik dit probleem aankaartte, gebeurde er niets om het op te lossen. Dit leidde tot veel frustratie en verwarring aan mijn kant, aangezien ik geen vooruitgang kon boeken met mijn aanvraag.

J 22 dec 2023
Reageer
T

Uiterst tevreden met het proces

Mijn ervaring met Creddo was uiterst positief. Ik ben zeer tevreden over het hele proces en de samenwerking. Creddo leverde een professionele en uitstekende service gedurende het hele traject van het vinden van financiering. Ik ben van plan om in de toekomst weer gebruik te maken van hun diensten en zou anderen ook aanraden om hetzelfde te doen. Hun bekwaamheid en professionaliteit hebben een diepe indruk op mij achtergelaten.

Tim Kalf 21 dec 2023
Reageer
Y

Snelle service en vriendelijke behandeling

Ik wil mijn dank uitspreken voor de snelle service en het aangename contact. We kregen dezelfde dag nog meerdere aanbiedingen waaruit we konden kiezen. Ik was onder de indruk van de snelheid en efficiëntie van de dienstverlening en zou deze service zeker aan anderen aanbevelen. Het was een naadloze en plezierige ervaring en ik hoop hier nog veel profijt van te hebben.

Yves 20 dec 2023
Reageer
N

Deskundige service

Ik ervoer een zeer aangename en deskundige service. Er was een snelle respons op mijn vragen en de geboden oplossingen waren competent. Ik zou zeker aanraden om gebruik te maken van hun hulp. De ervaring was geheel positief, waarbij hun expertise en klantgerichtheid duidelijk naar voren kwamen. Ik kan geen verbeterpunten vinden voor hun service.

Niels 12 dec 2023
Reageer
S

Uitstekende service van Creddo

De service van Creddo was ongelooflijk goed toen we een lening nodig hadden. Alles verliep soepel en naar tevredenheid. Ik wil specifiek Agnes van Creddo bedanken, die ons gedurende het hele proces, van het begin tot de uiteindelijke betaling, uitstekend heeft geholpen. Haar hulp was cruciaal en maakte het hele proces een stuk eenvoudiger en aangenamer.

Sander 8 dec 2023
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van juni 2024.

Over Creddo

Er zijn 6 reviews geschreven over Creddo op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://creddo.com
  • klantenservice@creddo.com