Creddo

Creddo

4.0 reviewscore • 9 reviews
J

Uitzonderlijke dienstverlening

Mijn dank gaat uit naar het Creddo-team voor hun uitzonderlijke hulp bij het zoeken naar bedrijfsfinanciering. Ik was onder de indruk van hun professionaliteit, kennis en snelle reactie. Alles verliep soepel, en ze waren uitstekend in het luisteren naar mijn behoeften en het vinden van de juiste oplossing voor mijn bedrijf. Ik zou Creddo zeker aanbevelen aan andere ondernemers die financiële hulp en advies nodig hebben. Hartelijk dank voor jullie fantastische werk!

Jimmy 18 dec 2023
Reageer
J

Frustrerend

Ik ondervond een teleurstellende ervaring toen ik een nieuwe aanvraag probeerde in te dienen. Het leek alsof het systeem geen nieuw materiaal accepteerde en bleef teruggaan naar een oude, afgesloten aanvraag. Ondanks dat ik dit probleem aankaartte, gebeurde er niets om het op te lossen. Dit leidde tot veel frustratie en verwarring aan mijn kant, aangezien ik geen vooruitgang kon boeken met mijn aanvraag.

J 22 dec 2023
Reageer
T

Uiterst tevreden met het proces

Mijn ervaring met Creddo was uiterst positief. Ik ben zeer tevreden over het hele proces en de samenwerking. Creddo leverde een professionele en uitstekende service gedurende het hele traject van het vinden van financiering. Ik ben van plan om in de toekomst weer gebruik te maken van hun diensten en zou anderen ook aanraden om hetzelfde te doen. Hun bekwaamheid en professionaliteit hebben een diepe indruk op mij achtergelaten.

Tim Kalf 21 dec 2023
Reageer
Y

Snelle service en vriendelijke behandeling

Ik wil mijn dank uitspreken voor de snelle service en het aangename contact. We kregen dezelfde dag nog meerdere aanbiedingen waaruit we konden kiezen. Ik was onder de indruk van de snelheid en efficiëntie van de dienstverlening en zou deze service zeker aan anderen aanbevelen. Het was een naadloze en plezierige ervaring en ik hoop hier nog veel profijt van te hebben.

Yves 20 dec 2023
Reageer
N

Deskundige service

Ik ervoer een zeer aangename en deskundige service. Er was een snelle respons op mijn vragen en de geboden oplossingen waren competent. Ik zou zeker aanraden om gebruik te maken van hun hulp. De ervaring was geheel positief, waarbij hun expertise en klantgerichtheid duidelijk naar voren kwamen. Ik kan geen verbeterpunten vinden voor hun service.

Niels 12 dec 2023
Reageer
S

Uitstekende service van Creddo

De service van Creddo was ongelooflijk goed toen we een lening nodig hadden. Alles verliep soepel en naar tevredenheid. Ik wil specifiek Agnes van Creddo bedanken, die ons gedurende het hele proces, van het begin tot de uiteindelijke betaling, uitstekend heeft geholpen. Haar hulp was cruciaal en maakte het hele proces een stuk eenvoudiger en aangenamer.

Sander 8 dec 2023
Reageer
V

Duurde erg lang

Ik ben over het algemeen tevreden over mijn ervaring met deze firma bij het aanvragen van een bedrijfsfinanciering. Het proces verliep soepel en ik kreeg binnen een dag meerdere aanbiedingen van onafhankelijke verstrekkers. Het was gemakkelijk om een keuze te maken en ik was blij met de optie die ik koos.

Echter, toen het tijd was om de lening uit te betalen, begonnen de problemen. Er was een systeemfout aan de kant van de firma, waardoor de uitbetaling vertraagd was. Ik moest meerdere keren contact opnemen met hun klantenservice om erachter te komen wat er aan de hand was en wanneer ik mijn geld zou ontvangen. Het duurde uiteindelijk veel langer dan ik had verwacht.

Victor Mostig 20 sep 2022
Creddo

Hi Victor, bedankt voor je reactie. Leuk dat je een goede ervaring had met onze service. Creddo is geen leningverstrekker en gaat enkel leningen vergelijken van verschillende aanbieders.

Wat je daar zegt over uitbetalingsproblemen lijkt dus niet iets waar Creddo verantwoordelijk voor zijn geweest.

Creddo 13 dec 2023
P

Niet wat ik had verwacht

Ik heb onlangs geprobeerd om via deze firma een bedrijfsfinanciering aan te vragen, maar helaas viel de ervaring wat tegen. Hoewel ik wel snel een aanbod kreeg van meerdere onafhankelijke verstrekkers, was het aanbod zelf niet helemaal wat ik had gehoopt. Het leek alsof er niet echt rekening werd gehouden met mijn specifieke situatie en behoeften. Dus wel een beetje jammer.

Peter Klijnmaat 7 jun 2022
Reageer
J

Prima

Wij waren op zoek naar een bedrijfsfinanciering en kwamen terecht bij een firma die ons hierbij kon helpen. We hebben een aanvraag ingediend en waren erg blij met hoe snel we reactie kregen. Binnen één dag kregen we een aanbod voorgelegd met meerdere onafhankelijke verstrekkers. Het aanbod was goed afgestemd op onze wensen en we hadden genoeg keuze om de juiste verstrekkers te selecteren. Na een grondige evaluatie van de verstrekkers, hebben we een weloverwogen beslissing genomen en een keuze gemaakt. Het was erg fijn om te ervaren dat het proces vlot verliep en de overboeking van de financiering was ook snel geregeld. Al met al zijn we erg tevreden over de dienstverlening van deze firma.

Joachim van Polanen 23 feb 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van maart 2024.

Over Creddo

Creddo is een financiële dienstverlener die zich richt op het aanbieden van kredieten aan bedrijven. Het bedrijf opereert in Nederland, maar ook in Finland en Zweden. Creddo biedt veel mogelijkheden om offertes aan te vragen van bedragen en looptijden. De offertes krijg je binnen 24 uur en zijn gratis en niet bindend. Het is altijd mogelijk om hun kredieten eerder af te lossen en er bestaan geen kosten aan de aanvraag. Het verdienmodel van Creddo zit hem in de vergoeding die het krijgt van de kredietverstrekkers waar het samen mee werkt. Creddo versterkt zowel kredieten als leningen, dus afhankelijk van de situatie hebben zij een persoonlijke oplossing.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://creddo.com
  • klantenservice@creddo.com