CORUM

CORUM

5.0 reviewscore • 2 reviews
K

Tevreden

Ik ben bijzonder tevreden over de investeringen die ik heb gedaan in de fondsen van CORUM. De rendementen die ik tot dusver heb behaald zijn zeker goed en vergelijkbaar met die van andere aanbieders van vastgoedinvesteringen. Wat CORUM echter anders maakt, is hun bedrijfsfilosofie en -aanpak. Het is een bedrijf dat zich inzet voor transparantie en betrokkenheid bij hun investeerders.

Kastelijnen 12 jul 2022
Reageer
W

Uitstekend

Corum Investments is een uitstekende keuze voor beleggers die op zoek zijn naar een efficiënte en gevarieerde toevoeging aan hun portefeuille.
Transparantie is een belangrijk aspect waar Corum Investments zich op richt. Beleggers worden altijd op de hoogte gehouden van de investeringsbeslissingen en er wordt regelmatig gerapporteerd over de prestaties van de fondsen. Iets wat mij enorm aanspreekt, super!

Wienand Andries 19 feb 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van maart 2024.

Over CORUM

Corum Investments is een beleggingsmaatschappij die zich specialiseert in het beleggen in vastgoed. Het bedrijf is opgericht in 2012 en heeft sindsdien een gevestigde naam opgebouwd in de branche. Corum Investments belegt voornamelijk in commercieel vastgoed, zowel in binnen- als buitenland. Het bedrijf heeft een ervaren team van vastgoedprofessionals in dienst en maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de prestaties van haar beleggingen te maximaliseren. Er is een keuze uit twee verschillende fondsen, ‘origin’ en ‘XL’. Bij deze opties bestaan er verschillende rendementen, aandeelkoerzen, landenspreidingen en focus op sectoren. Het is dus duidelijk om zelf onderzoek te doen en de juiste passende strategie te kiezen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.corum-investments.nl
  • corum@corum.pt