Corendon Urban Amsterdam

Corendon Urban Amsterdam

4.2 reviewscore • 13 reviews
J

Verrassende schoolreis

Onze vlucht naar Parijs werd geannuleerd, wat leidde tot een overnachting in dit hotel. Het personeel, met name Kandi, heeft ons verblijf aangenaam gemaakt. Kandi deed er alles aan om de bagage en kamers van onze grote groep te regelen, en iedereen was tevreden met hun accommodaties.

Bovendien heeft Kandi ons geholpen om een pendelbus naar Amsterdam te regelen, en uiteindelijk hebben we de dag doorgebracht met het verkennen van de stad. Het eten in het hotel was heerlijk en de kamers waren erg schoon. De service die we ontvingen was fantastisch, en ik zou niet aarzelen om hier weer te verblijven.

Over het algemeen hadden we een uitzonderlijke ervaring in dit hotel. De professionaliteit, vriendelijkheid en attentheid van het personeel naar onze behoeften waren uitstekend. Als je op zoek bent naar een comfortabele en gastvrije plek om te verblijven, raad ik dit hotel ten zeerste aan.

Johan 22 mrt 2023
Reageer
A

Echt unieke accommodatie, uitstekende service

Mijn verblijf in deze accommodatie was werkelijk uniek. De service die ik heb ervaren was van topklasse. Vooral de 24-uurs winkel was een handige faciliteit, vooral voor een solo reiziger zoals ik. Het zwembad was geweldig en er waren leuke extraatjes zoals fietsen beschikbaar buiten het hotel. Mijn kamer was zeer ruim en de badkamer was prachtig. Helaas waren de SkyBar en de sauna gesloten voor onderhoud, wat jammer was, maar het geeft me een reden om nog eens terug te keren!

Ik heb zelfs €3,00 betaald voor een rondleiding door de 747, en dat was absoluut de moeite waard. Deze reis heeft onvergetelijke herinneringen gecreëerd, en ik wil al het personeel bedanken voor hun bijdrage aan deze geweldige ervaring.

Annelies 20 aug 2023
Reageer
B

Teleurstellend ten opzichte van hiervoor

Helaas moet ik zeggen dat dit hotel zijn vijfsterrenstatus dramatisch heeft verloren. Ik ben hier al ongeveer 8 keer geweest, maar er lijkt geen loyaliteit meer te zijn naar trouwe klanten. Het feit dat de SkyBar vandaag gesloten was vanwege problemen in de keuken en er geen eten beschikbaar was in de lokale bar lounge, is echt teleurstellend.

Bas 5 aug 2023
Reageer
E

Aangenaam verrast door dit hotel

Mijn verwachtingen waren niet erg hoog gezien enkele opmerkingen en recensies die ik hier had gelezen, maar ik werd aangenaam verrast door dit hotel. De kamers waren volledig schoon en stil, wat ik niet had verwacht van een luchthavenhotel. Mijn kamer was schoon en comfortabel, hoewel de bedden een beetje kraakten, en de shampoo/body wash dispenser in de douche was leeg. Gelukkig brachten ze binnen 40 minuten een nieuwe fles. Ik heb heerlijk geslapen.

Het diner was goed en bood voor ieder wat wils. Het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk. De luchthavenshuttle vertrok stipt om 6 uur 's ochtends.

Elise 18 jun 2023
Reageer
P

Geweldig verblijf met vriendelijk personeel

Mijn verblijf hier van 2 nachten deze maand was zeer aangenaam. De gratis pendelbus van en naar de luchthaven, die elke 30 minuten rijdt, was buitengewoon handig. Mijn kamer was ruim en schoon. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam, vooral tegenover mijn 3-jarige zoon. De tour van de 747 buiten het hotel was fantastisch, en ik vond het de €3,- zeker waard.

Zowel het all-you-can-eat buffet voor het diner als het ontbijt waren uitstekend. Het enige minpuntje was de lunch in de 747 sky bar, waar het eten niet bijzonder goed was.

Pieter 11 apr 2023
Reageer
K

Buitengewone ervaring

Ferdy's massage in de spa was een buitengewone ervaring. Mijn lichaam voelde stram en beperkt door langdurig typen en computerwerk. Na een uur massage vertrok ik met een gevoel van complete vreugde. 🙏🏻. Na mijn massage kon ik daarna optimaal genieten van alle faciliteiten. Ik had geen last meer van pijnen na het zwemmen en dat vond ik echt heerlijk. Dit is een uitstekend hotel.

Kolf 16 feb 2023
Reageer
T

Uitstekend hotel

Dit hotel is uitstekend en biedt eindeloos veel activiteiten op het terrein. Het all-you-can-eat restaurant is behoorlijk degelijk als je een uitgebreide verscheidenheid aan gerechten wilt proberen. We wilden de stad bezoeken, maar helaas waren de pendeltijden een beetje laat voor ons, maar Sebastian heeft ons vriendelijk een alternatieve manier uitgelegd om gemakkelijk naar de stad te gaan. De spa krijgt van mij een 10/10 en ik beveel dit hotel van harte aan.

Tom 25 dec 2022
Reageer
L

Comfortabel en modern

We verbleven hier slechts één nacht en kozen dit hotel omdat het dicht bij de luchthaven lag. De kamer was zeer comfortabel en modern, en het was brandschoon. We hebben geen gebruik gemaakt van de faciliteiten van het hotel, aangezien we laat aankwamen en vroeg vertrokken. Maar het restaurant en de rooftop bar zagen er erg mooi uit. Er is een gratis pendelbus naar de luchthaven, wat erg handig was.

Laura 12 okt 2022
Reageer
L

Kamer oke, slechte service

Op 4 juni 2022 hebben we twee fietsen gehuurd. Een van hen brak na 30 minuten rijden, dus zijn we teruggekeerd en hebben bijna 1 uur (!) gewacht om een nieuwe te krijgen. Een paar uur later brak de tweede fiets, maar we waren te ver. Dus hebben we de receptionist gebeld en hij verzekerde ons dat we de fietsen op een veilige plaats konden achterlaten, het openbaar vervoer konden nemen en onze bonnetjes voor terugbetaling konden bewaren. Ondanks dat we alles volgens de voorwaarden hebben gedaan, hebben we geen enkele terugbetaling ontvangen. Onze geplande trip werd verpest door deze twee technische problemen.

Lars 18 jun 2022
Reageer
E

Cleanliness was impeccable

Our needs were thoroughly attended to, the cleanliness was impeccable, the restaurant was truly exceptional, and there was an abundance of delicious food available. Beverages at the lobby bar were available for purchase, and I consistently received excellent service from two friendly staff members, Richard and a young lady with black hair (whose name I don't know). She also spoke Spanish, which was incredibly helpful, and they both went out of their way to assist whenever possible.

Ela 23 apr 2022
Reageer
B

Snap niet waarom mensen kritiek hebben

Van zaterdag tot zondag verbleven hier zes mensen, verdeeld over drie kamers. We hebben een geweldige tijd gehad en waren aangenaam verrast toen het vooraf aangekondigde menu werd vervangen door een uitgebreid dinerbuffet. Het eten was voortreffelijk. Het overtrof absoluut onze verwachtingen. De volgende ochtend genoten we van een uitgebreid ontbijtbuffet dat ook verrukkelijk was. Ik snap niet waarom mensen kritiek hebben op het eten. De service in de lobbybar liet echter te wensen over; het was erg traag en kon beter.

Bert 7 mrt 2022
Reageer
O

Ervaring was teleurstellend

Onze ervaring was teleurstellend, met slechte service en onvriendelijk personeel. Het feit dat het all-inclusive concept was gewijzigd naar à la carte was voor ons een negatieve verrassing en heeft onze ervaring bedorven. We hadden op betere gastvrijheid gehoopt. Als je van een welverdiende vakantie wil genieten, dan niet hier denk ik.

O 22 feb 2022
Reageer
J

Aangenaam verblijf

Op donderdag 9 december 2021 verbleven we met vier personen op basis van een all-inclusive arrangement. Vanwege de geldende coronamaatregelen werd het eten op onze kamer bezorgd. Toen we aangaven dat de toegewezen consumptie per persoon nogal beperkt was, kwam de aanwezige manager met een passende oplossing. Ze bezorgden een fles rode wijn, een fles rosé, koffie en verse kopjes op onze kamer.

Jason 13 dec 2021
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Badhoevedorp.

Over Corendon Urban Amsterdam

Corendon Urban Amsterdam Schiphol Airport is gelegen te Schipholweg 291 in Badhoevedorp. Het hotel beschikt over een groot aantal kamers en suites die zijn ontworpen met het oog op comfort en ontspanning. Elke kamer is voorzien van een comfortabel bed, een flatscreen-tv, gratis wifi en een eigen badkamer. Sommige kamers hebben ook een kitchenette en een aparte zithoek. Gasten van Corendon Urban Amsterdam Schiphol Airport kunnen genieten van diverse faciliteiten, waaronder een fitnessruimte, een spa en wellnesscentrum, een binnenzwembad en meerdere restaurants en bars. Het hotel heeft ook een gratis pendeldienst naar luchthaven Schiphol en een gratis pendeldienst naar het stadscentrum van Amsterdam. De locatie van Corendon Urban Amsterdam Schiphol Airport biedt gemakkelijke toegang tot de luchthaven, het stadscentrum van Amsterdam en andere populaire attracties in de omgeving. Of je nu wilt genieten van de bruisende stad Amsterdam, de historische bezienswaardigheden wilt verkennen of gewoon wilt ontspannen in het comfort van het hotel, Corendon Urban Amsterdam Schiphol Airport biedt een uitstekende uitvalsbasis voor jouw verblijf.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Badhoevedorp, Noord-Holland
  • https://www.corendonhotels.com
  • info@corendonhotels.com