Corendon Amsterdam New-West

Corendon Amsterdam New-West

3.9 reviewscore • 14 reviews
Y

Optimaal genoten

Onze culinaire ervaring was buitengewoon genotvol, met een charmant concept en bijzonder vriendelijke en ondersteunende medewerkers. Absoluut een suggestie waard! Gasten kunnen hier genieten van leuke wandelroutes en ook nog leuke attracties in de nabijgelegen omgeving. Het zwembad vind ik zeker ook een gezellige plek om optimaal te kunnen genieten van je vakantie.

Yuki 18 okt 2021
Reageer
M

Attentvol

Een fraai logement met een personeelsbestand dat uiterst welwillend is. Het diner in de avond was werkelijk smakelijk en de verblijfsruimte was keurig op orde. Ik heb opgemerkt dat er snel wordt gehandeld wanneer je met een klacht zit. Er wordt ook attentie getoond door na te vragen als je tevreden bent met de service. Over het algemeen een voortreffelijk hotel gezien de kostprijs!

Maia 11 sep 2021
Reageer
B

Gezinonvriendelijk

Tenenkrommend. Vanaf het moment van inchecken begon de teleurstelling. Het zwembadbeleid beperkt helaas de toegang voor kinderen. Een tafel reserveren voor dineren is slechts mogelijk met een dag vertraging, aangezien de huidige dag te druk blijkt te zijn. (Op het moment van mijn observatie waren er niet veel aanwezigen en waren er nog beschikbare tafels.) Ik had een reservering gemaakt voor een suite met accommodatie voor 3 personen, maar er bleek een bed te ontbreken in de kamer.

Bo 9 aug 2021
Reageer
M

Geen genot hier

De essentie van deze nacht in dit logement is de ongekunstelde aard van het hotel. Het betreft een bescheiden hotel met een nederig vertrek en een basic badkamer, voorzien van een minuscule douchestraal. Beperkt bemeten vertrek met een standaard tweepersoonsbed, verstoken van enige vorm van verfijning of gemak. Een aanhoudende koelte hield de kamer in zijn greep.

Marwa 22 mrt 2021
Reageer
A

Niet echt naar mijn zin gehad

Het hotel voldeed niet aan de verwachtingen. Een ongekunsteld verblijf. Een bescheiden en compact vertrek met een nederige, compacte doucheruimte. Het logement op zichzelf vertoont geen enkele vorm van uitzonderlijke rijkdom of gemak. Het geheel vertoont een recente uitstraling en maakt een visueel verzorgde indruk, maar de materialen zijn van bescheiden kwaliteit.

Alyssa 21 mrt 2021
Reageer
H

Overnachten in het Corendon hotel

Het lijkt allemaal heel mooi, want er staat overal heel groot dat je hier al kunt overnachten voor €99,- per nacht.
Maar wanneer je een beetje verder gaat kijken op de website, dan kom je er achter dat deze prijzen al heel snel oplopen.
Als je voor die €99,- euro de kamer neemt, dan wint deze kamer en dan met name het uitzicht en de plek ervan niet bepaald de schoonheidsprijs.
Wij hebben er wel geslapen, maar ook omdat we met kleine kinderen zitten en dus extra bedden etcetera nodig hadden, kwamen er voor ons wel wat extra kosten bij en is het wat prijziger geworden.
Bij een volgende overnachting in deze buurt is de kans groot dat wij voor een ander hotel zullen kiezen.

Heleen 1 dec 2020
Reageer
D

Allerlaatste keer

Positief punt: Fraai vertrek, tot onze verbazing voorzien van een bad in plaats van een douchecabine. Dit bleek erg plezierig voor de jongere gast. Negatieve aspecten: Mijn reservering voor halfpension werd gemaakt via de Corendon website. Bij het raadplegen van de website is dit de enige beschikbare keuze. Bij mijn aankomst in het hotel, geven ze aan dat er geen reservering voor ontbijt is gemaakt.

Dunya 14 nov 2020
Reageer
J

Corendon hotel

Het corendon hotel is een mooi en betaalbaar hotel. Eindelijk een keer hotel die niet zo veel kost als de meeste hotels die een beetje naam hebben gemaakt. Ik vind het bespottelijk hoeveel sommige hotels rekenen voor een overnachting, hier valt dat allemaal reuze mee. En dan heb je de de keus of je wel of niet in het hotel wilt eten, daar is dan natuurlijk een kleine meerprijs voor. Wij zijn hier met plezier naartoe geweest.

Justen 1 okt 2020
Reageer
I

overnachten in het corendon city hotel

Wij, mijn man, ik en onze kinderen, hebben hier laatst overnacht.
In het Corendon City Hotel.
Voor onze kinderen was dit een geweldig hotel, de menukaart hield goed rekening met de wensen van kinderen en ook was er genoeg te doen.
De kamers waren ruim en schoon en de badkamer was ook boven verwachting. We hebben heerlijk geslapen en gegeten.
Alleen als ik dan toch een puntje van kritiek moet hebben, dan zou ik zeggen dat ik iets meer van de omgeving had verwacht.
Maar vooralsnog hebben wij hier een hele fijne ervaring gehad.

Iris 18 sep 2020
Reageer
A

Corendon beoordeling over het City Hotel

Sowieso zijn wel altijd erg blij met Corendon, want zij regelen altijd keurig alles tot in de puntjes. Zo ook was dat hier het geval. We kwamen aan en alles lag klaar, we moesten in verband met de maatregelen wat extra gegevens aanleveren, maar dat was ook alles. Eenmaal op onze hotelkamer kon het genieten en ontspannen beginnen. We zijn niet echt op vakantie geweest dit jaar, maar door ons verblijf hier voelde dit wel zo en zijn we volledig uitgerust weer thuis gekomen. En dat is wat je wilt. Dus als mensen nog een plek zoeken voor een heerlijke tijd weg, dan is het Corendon City Hotel een absolute aanrader.

Alex 1 sep 2020
Reageer
H

Ideaal voor een binnenlandse vakantie plek

Het all-inclusive pakket wordt uitstekend ingevuld, zelfs bij de strandbar is er overvloedig aanbod. Er wordt nauwgezet toegezien op goede hygiëne. Het personeel toont een bijzonder hartelijke houding. We hebben de voucher ingewisseld en waren enigszins ongerust over een mogelijke beperkte all-inclusive ervaring, maar de realiteit blijkt juist het tegenovergestelde te zijn.

Henry 20 jun 2020
Reageer
I

Zou zeggen de trots van Amsterdam

Onze ervaring tijdens het verblijf was buitengewoon positief. We hadden een arrangement voor het lichtfestival geboekt, en wat blijkt Amsterdam toch een schitterende plek te zijn! Een fantastische vaartocht door de kanalen gevolgd door een voortreffelijke dinerervaring in het logement. Een zeer uitgestrekte vertrekruimte en een royaal samengesteld ochtendmaal. De daaropvolgende ochtend hebben we gezamenlijk nog een tijdje geprofiteerd van de wellnessvoorzieningen in het logement.

Ismail 2 jan 2019
Reageer
K

Geld verlies hier

Wat een teleurstellende mate van dienstverlening.. Het personeel in het restaurant laat te wensen over, vooral voor een hotel waarvoor 140 euro per nacht exclusief ontbijt wordt betaald. Bovendien kampt het IPTV met hinderlijke storingen. Hoewel het hotel pas 3 jaar oud is, vertoont het al aanzienlijke tekenen van slijtage. Er zijn vlekken en zelfs beschadigingen te zien aan de deuren.

Krijn 22 mrt 2018
Reageer
L

Fijne familiebijeenkomst gehad

Een hartelijke ontvangst.


Een uitermate royale lunch met een overvloed aan details en extra's.


Buitengewoon aangename en oplettende bediening. Voortreffelijke balans tussen kosten en kwaliteit. Je mag uitkijken naar bedieners die hun ogen op je richten om snel te schakelen wanneer je iets nodig hebt.
Gemakkelijk toegankelijk met een eigen parkeergelegenheid.


Een suggestie waard.

Lennox 10 mei 2017
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van april 2024 in de omgeving van Amsterdam.

Over Corendon Amsterdam New-West

Corendon Amsterdam New-West Hotel gelegen te Aletta Jacobslaan 7 in Amsterdam. Het hotel beschikt over comfortabele en eigentijds ingerichte kamers die van alle gemakken zijn voorzien. Elke kamer heeft een eigen badkamer, een flatscreen-tv, airconditioning, een minibar en gratis Wi-Fi. Gasten van Corendon Amsterdam New-West kunnen genieten van diverse faciliteiten, waaronder een fitnessruimte, een spa met sauna en hamam, en een verwarmd binnenzwembad. Het hotel heeft ook een restaurant waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en een gezellige bar voor een ontspannen drankje. Voor zakelijke reizigers biedt het hotel moderne vergaderfaciliteiten en een businesscenter. Het vriendelijke en behulpzame personeel staat altijd klaar om gasten te helpen met eventuele vragen of verzoeken.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Amsterdam, Noord-Holland
  • https://www.corendonhotels.com
  • info@corendonhotels.com