Coolshop

Coolshop

3.8 reviewscore • 8 reviews
W

Negatieve recensies zijn nonsens

Na het lezen van enkele negatieve recensies was ik aanvankelijk terughoudend om bij Coolshop te bestellen. Gelukkig bleken mijn zorgen ongegrond te zijn. Mijn bestelling werd snel geleverd, en ik ontving regelmatige e-mailupdates over het verzendproces. De producten waren goed verpakt, en ik vond precies wat ik zocht. Het betalingsproces met Klarna voelde ook veilig aan. Al met al ben ik tevreden en overweeg ik zeker om in de toekomst opnieuw bij Coolshop te bestellen.

Willem 31 aug 2023
Reageer
I

Kapotte warmtepompo zonder retourneren

Mijn recente ervaring met Coolshop was teleurstellend. Ik heb een warmtepomp besteld, die ik in mijn bad heb geïnstalleerd. Helaas bleek de pomp niet te werken. Toen ik probeerde het product te retourneren, kreeg ik te horen dat dit niet mogelijk was omdat het al was aangesloten. Dit voelde als geldverspilling en een gebrek aan klantvriendelijkheid van Coolshop.

Ilse 13 sep 2023
Reageer
L

Vlekkeloos verlopen

Hoewel mijn initiële ervaring met Coolshop niet vlekkeloos verliep, werd het probleem uiteindelijk opgelost. Mijn pakket was vertraagd, en ik moest herhaaldelijk contact opnemen met DHL om het op te halen. Gelukkig was het probleem niet te wijten aan Coolshop zelf, maar eerder aan de bezorgdienst. Dit toonde aan dat Coolshop bereid was om het probleem aan te pakken en me te helpen.

Linda 9 sep 2023
Reageer
D

Beter verpakken maar verder goed!

Ik ben over het algemeen tevreden met Coolshop vanwege hun consistente levering. Echter, ik wil benadrukken dat ze hun verpakkingsmethoden moeten verbeteren. Een bubbel-envelop voor het verzenden van 3 games bleek niet altijd voldoende bescherming te bieden. Bij mijn laatste bestelling was de envelop gescheurd, waardoor de doosjes van de games het risico liepen beschadigd te raken.

Dirk 7 sep 2023
Reageer
H

Betrouwbare leverancier

Coolshop heeft zich bewezen als een betrouwbare leverancier met een snelle verzending. Mijn recente aankoop, de OPI Pro Spa Protective Hand, Nail & Cuticle tubes, bood een goede prijs-kwaliteitverhouding en werd zorgvuldig verpakt. Na aankomst geen problemen mee gehad, de prijs was beter dan verwacht en ik hoefde geen omslachtige handelingen te doen.

Hans 2 sep 2023
Reageer
R

Geen track en trace!

Mijn recente ervaring met Coolshop was teleurstellend. Ik heb ongeveer twee weken gewacht op mijn bestelling zonder dat ik een track-and-tracecode ontving. Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik te horen dat ik moest wachten, ondanks de belofte op de website van een bezorgtijd van 2 tot 6 werkdagen. Ik hoop het pakketje ooit nog te krijgen nu ik dit schrijf!

Robert 26 aug 2023
Reageer
S

Leverdatum steeds uitgesteld

Mijn ervaring met Coolshop was ronduit teleurstellend. Eind juni bestelde ik een Ninja Creami, maar de leverdatum werd voortdurend uitgesteld. Op 22 juli besloot ik mijn bestelling te annuleren, maar tot op de dag van vandaag heb ik mijn geld nog steeds niet terug ontvangen. Ondanks herhaaldelijk contact met hun klantenservice, beweerden ze steeds dat het geld op 31 juli zou worden teruggestort, wat tot op heden niet is gebeurd. Dit is absoluut onaanvaardbaar.

Saskia 22 aug 2023
Reageer
S

Best prima en soepel verlopen

Mijn recente bestelling bij Coolshop verliep verrassend soepel, ondanks enkele negatieve recensies die ik had gelezen. Mijn producten werden na slechts 2 dagen volledig en in goede staat geleverd, en ik had geen enkel probleem. Na deze positieve ervaring zie ik geen reden om niet opnieuw bij Coolshop te bestellen. Gewoon een prima webshop die te vertrouwen is.

Sven 18 aug 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Coolshop

Coolshop is de perfecte bestemming voor online winkelen, omdat het voldoet aan de drie essentiële vereisten: een breed scala aan producten, lage prijzen en snelle, gratis levering. Het is eenvoudigweg de coolste manier om te winkelen. Coolshop biedt eerlijke en betrouwbare service. Ze houden je constant op de hoogte gedurende het hele aankoopproces en je kunt altijd contact met hen opnemen als dat nodig is. Ze adverteren alleen voor producten waar ze volledig transparant en eerlijk over kunnen zijn. Bij Coolshop hoef je niet te twijfelen of te aarzelen. Ze bieden een naadloze en vertrouwde winkelervaring, zodat je met volle vertrouwen je aankopen kunt doen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.coolshop.nl
  • info@coolshop.nl