Conrad

Conrad

4.2 reviewscore • 11 reviews
P

Al decennia tevreden

Ik heb al een decennialange relatie met Conrad, die teruggaat tot de tijd dat we nog door papieren catalogi bladerden. Het is me opgevallen dat ik tegenwoordig specifiek hun website moet bezoeken om de nieuwste aanbiedingen te zien. Toch is de service door de jaren heen consistent gebleven: leveringen zijn altijd snel en betrouwbaar. Toen ik laatst een timer-relais kocht, bracht dat nostalgische herinneringen terug aan een vergelijkbaar product dat ik zo'n dertig jaar geleden bij hen had gekocht. Het toont maar weer aan dat, hoewel tijden veranderen, sommige dingen dezelfde vertrouwde kwaliteit behouden.

Pieter 24 aug 2023
Reageer
B

Stekkertypes verdienen meer aandacht

Het zou enorm helpen als online winkels uit België duidelijk aangeven welk type stekker wordt meegeleverd bij een product. Bij mijn aankoop bleek dat het geleverde item, namelijk de hama schakelklok, was voorzien van een Duitse stekker. Als gevolg hiervan moest ik extra investeren in reisstekkers. Het is essentieel om klanten van tevoren te informeren om zulke onverwachte kosten en ongemakken te vermijden.

Bart 23 okt 2023
Reageer
A

Niet tevreden met postnl levering

Terwijl de kwaliteit en service van Conrad indrukwekkend zijn, was ik teleurgesteld in PostNL. Mijn pakket werd zomaar bij mijn voordeur in Deinze geplaatst, ondanks mijn duidelijke verzoek om het naar een afhaalpunt te sturen. Dit soort handelingen brengt het risico van diefstal met zich mee en kan vermijdbare frustraties opleveren. Ik zou aanraden om een betrouwbaardere leverancier te nemen.

Aard 10 okt 2023
Reageer
N

Goed product, verzendmethoden kunnen verbeterd wor

Terwijl het geleverde artikel voldeed aan mijn verwachtingen, was ik minder te spreken over de verzending. De verpakking was buitensporig groot, en er was verwarring omdat mijn pakket naar een onjuist PostNL-punt werd verzonden. Daarnaast ontbraken er duidelijke instructies over de meegeleverde AAA-batterij. Ik was niet helemaal tevreden, maar het product was verder wel in goede staat afgeleverd.

Nico 2 sep 2023
Reageer
W

Consistent goede ervaringen

Ik bestel al een tijdje bij Conrad en ben over het algemeen zeer tevreden. Laatst was er een klein probleempje met een levering van verlichtingsstrips, maar na slechts één mailtje werd dit direct opgepakt en opgelost. Zo'n klantenservice stel ik enorm op prijs. Als een shop zo vaak goed levert verdient het van mij een positieve recensie.

Wiebren 8 aug 2023
Reageer
O

Uitmuntende boormachine met een klein defect

De boormachine die ik bij Conrad kocht, overtrof absoluut mijn verwachtingen. Tijdens het gebruik stuitte ik op een klein ongemak met de lade, maar met wat handigheid kon ik dit zelfstandig oplossen, wat me een hoop tijd en moeite bespaarde. Wat me echt opviel en waardeerde, was de indrukwekkend snelle oplaadtijd van het apparaat. Dit, gecombineerd met de aantrekkelijke prijs, maakte het tot een uitstekende prijs-kwaliteitsaankoop. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en zou het zeker aan anderen aanbevelen.

Olivier 3 aug 2023
Reageer
A

Excellente service en betrouwbare levering

Elke keer dat ik bij Conrad koop, ben ik blij met het gemak van het bestellen en de kwaliteit van de producten. Het hele proces, van selectie tot levering, verloopt soepel. Bovendien informeren ze de klant voortdurend over de status van de verzending. Dit is een goed geautomatiseerd proces dat zelfs bij kleine probleempjes je alvast voorbereid om teleurstelling te voorkomen.

Arthur 2 aug 2023
Reageer
D

Verwarring rondom retourneren

Na een issue met mijn Makita klopboor, vroeg ik om een restitutie. Echter, in plaats van de gevraagde terugbetaling, stuurde het bedrijf me een vervanging. Dit was tegen mijn duidelijke instructies in. Nu heb ik een product in handen dat ik eigenlijk niet had gewenst. Helaas kan ik niet nog eens een terugbetaling aanvragen omdat het ticket gesloten zou zijn.

Debbie 25 jul 2023
Reageer
A

Effectief en snel in serviceverlening

De snelheid waarmee mijn bestelling arriveerde, verraste me positief. Echter, toen één van de items niet aan mijn verwachtingen voldeed, legde ik dit voor aan de klantenservice. Zij handelden het efficiënt af met een retourprocedure. Ik waardeerde het zeer dat ze me gedurende het hele traject continu informeerden. Super fijn dat we het zo af kunnen handelen.

Arie 23 jul 2023
Reageer
O

Overzichtelijke website en topkwaliteit service

Het winkelen op Conrad's website is een fluitje van een cent, mede dankzij de overzichtelijkheid en de gedetailleerde productinformatie. Ik kan altijd vertrouwen op hun stipte levering en de kwaliteit van de artikelen is consistent hoog. Mocht ik tegen een probleem aanlopen of vragen hebben, dan staat hun klantenservice klaar met deskundig advies en een oplossingsgerichte houding.

Oscar 10 jul 2023
Reageer
N

De beste plek voor RC modelbouw

Mijn grootste hobby is het bouwen van RC auto's. Het begon allemaal toen ik een RC bouwpakket voor mijn verjaardag kreeg, sindsdien ben ik verslaafd. Conrad heeft echt heel veel op het gebied van RC, maar ook voor andere takken van modelbouw hebben ze enorm veel artikelen. Voor zowel elektro als verbrandingsmotoren hebben ze enorm veel op voorraad. Als ik iets nodig heb is Conrad de eerste webshop die ik check. Ook goede merken, dus echt kwaliteit. De verzending gaat ook altijd super snel. Kortom, niks te klagen.

Nico 25 apr 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van februari 2024.

Over Conrad

Bij Conrad vind je al meer dan 90 jaar een breed scala aan producten in de elektronica branche. Of je nu op zoek bent naar elektronica, gereedschap, batterijen, verlichting of iets anders, Conrad heeft het allemaal. Bij Conrad krijg je deskundig advies en staan ze bekend om hun uitstekende klantenservice. Ook biedt Conrad een zeer uitgebreide garantie op haar producten, zodat je verzekerd bent van de beste kwaliteit. Conrad levert snel en efficiënt, zodat je jouw bestelling snel in huis hebt. Of je nu op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige producten of uitstekende service, bij Conrad ben je aan het juiste adres.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.conrad.nl
  • contact@conrad.nl