Comfortmatrassen

Comfortmatrassen

3.3 reviewscore • 3 reviews
D

Comfortmatrassen

Echt super blij met mijn matras, het is lastig om een keuze te maken , maar via de chat duidelijke uitleg gekregen over welke typen matras het beste bij ons past ivm met gewicht en klachten en ook de service, want ik had de verkeerde maat doorgegeven, maar netjes kostenloos omgeruild en dat binnen 2 dagen
Dikke pluim

Dirk 18 apr 2023
Reageer
S

Matras niet geleverd

Op 5 maart heb ik een matras besteld via comfortmatrassen.nl. Aangezien ik niks kreeg te horen over de levering, probeerde ik zelf contact op te nemen met het bedrijf. Het blijkt dat de telefoonnummer en ook de email adres niet correct zijn. Het zijn gewoon oplichters!!!!!
Ga niet zomaar iets bestellen op hun site!!!
KVK nummer is ook nergens te vinden!

Sherita 20 mrt 2023
Reageer
C

Goed matras

Bij comfortmatrassen.nl heb ik een goed matras gekocht. De prijs viel mee en ze hadden het matras in alle denkbare maten. Ik heb het Nasa Memory Foam matras, die van € 699 afgeprijsd was naar € 247. Ik weet niet of ik dat serieus moet nemen of dat ze dat alleen zeggen om klanten te trekken. Het is in ieder geval een heel fijn matras en het matras ligt heerlijk. De verzending verliep allemaal snel en zonder problemen. Ik ben blij met mijn aankoop, waarvoor mijn dank.

Co 10 nov 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Comfortmatrassen

Comfort Nederland produceert matrassen met als uitgangspunt comfort, kwaliteit en ventilatie. Het bedrijf is al geruime tijd leverancier van matrassen aan zakelijke klanten, zoals hotels, vakantieparken, ziekenhuizen en verzorgingshuizen. Gezien de toenemende vraag van consumenten om rechtstreeks bij de fabriek een matras te kopen, heeft Comfort Nederland besloten om een webshop te openen voor particuliere klanten. Hiermee wordt de tussenhandel overgeslagen en kunnen consumenten rechtstreeks vanuit huis een nieuwe matras kopen. Doordat Comfort Nederland zelf de matrassen produceert, kan het bedrijf alle matrassen snel leveren, zelfs als de klant een afwijkende lengtemaat nodig heeft. Als consument heeft men verschillende voordelen bij het aanschaffen van een matras bij Comfort Nederland.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.comfortmatrassen.nl
  • info@123matrasadvies.n