Comfortcamping De Bosgraaf

Comfortcamping De Bosgraaf

4.0 reviewscore • 2 reviews
P

Geweldige campingervaring voor gezinnen

Onze tijd op deze camping was absoluut fantastisch! We hadden een caravanplaats gekozen met privé sanitair en het was brandschoon en goed onderhouden. Voor onze kinderen was er meer dan genoeg te doen en het personeel was uiterst vriendelijk. Het terras bood een geweldig uitzicht op het zwembad, waardoor we onze kinderen gemakkelijk in de gaten konden houden, wat een groot pluspunt was. Het eten was heerlijk en het speelveld op de camping was ruim en goed verzorgd. Kortom, het was een fantastisch weekend en we zullen zeker terugkeren!

Petra 30 mei 2023
Reageer
F

Genoten van een heerlijk Hemelvaartsweekend

We hebben ontzettend genoten van ons verblijf tijdens het Hemelvaartsweekend. We stonden op een ruim veld met veel speeltoestellen in de buurt en twee sanitairgebouwen op korte afstand. Het sanitair was altijd schoon en de douches waren goed. Het bestellen van broodjes via een app verliep vlekkeloos en ze waren heerlijk. Onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in het verwarmde zwembad met glijbaan. Via de achteruitgang konden we binnen enkele minuten door het bos naar de prachtige Loenense watervallen fietsen, wat vooral de kinderen erg leuk vonden.

Fam. de Bruin 22 mei 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Lieren.

Over Comfortcamping De Bosgraaf

Er zijn 2 reviews geschreven over Comfortcamping De Bosgraaf op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Lieren, Gelderland
  • https://bosgraaf.ardoer.com
  • bosgraaf@ardoer.com