Comfortcamping De Bosgraaf

Comfortcamping De Bosgraaf

4.0 reviewscore • 3 reviews
F

Fantatisch

Deze camping is heel leuk met leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd. De campingvelden zijn gezellig ingericht met speeltoestellen in het midden. Onze accommodatie had een sanitair gebouw dichtbij, echter, de douchetijd was beperkt tot 6 minuten met weinig waterstroom. Dit vonden we persoonlijk en voor de kinderen te krap. Het zwembad is geweldig met een leuke glijbaan voor kinderen waar onze kinderen vele keren vanaf zijn gegaan. De campingwinkel is klein maar praktisch, met de mogelijkheid om snacks en broodjes te bestellen via een app, ideaal! We hadden heerlijk weer waardoor onze vakantie al snel goed was, maar we vonden de camping echt top!

Francis 29 jun 2022
Reageer
M

Kids hebben zich vermaakt

Deze camping is kindvriendelijk en biedt voldoende vermaak voor jonge kinderen. Echter, er wordt weinig georganiseerd voor volwassenen. Wij hebben hier al voor de derde keer verbleven en onze kinderen van 2 en 5 vermaken zich goed. We hopen volgend jaar weer terug te komen. De camping ligt in een gebied met veel bezienswaardigheden. Hygiëne op de camping is goed, maar het sanitair kan beter. Het eten is teleurstellend.

Martins 17 sep 2021
Reageer
P

Niet je van het

Enigszins een leuke camping en de Animatie is leuk maar amateuristisch opgezet met een zeer laag budget.
Sanitair is ook niet geheel best. Wel schoon gehouden maar vanwege de verouderde staat wordt het niet helemaal meer fris.En het zwembad is erg klein en de prijzen van het restaurant staat ook niet in verhouding met de kwaliteit.

P. Qauli 25 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2023 in de omgeving van Lieren.

Over Comfortcamping De Bosgraaf