Vakantiepark De Berkenhorst

Vakantiepark De Berkenhorst

4.5 reviewscore • 3 reviews
A

Rustige oud en nieuw met de hond!

Wij zijn met de jaarwisseling geweest en het was op het park echt stil, ok erbuiten was carbid schieten maar dat hoor je nu eenmaal overal in Nederland en is voor mijn hond niet storend, perfecte omgeving om te wandelen echt heerlijk natuurgebied. Verder personeel vriendelijk en behulpzaam, restaurant en snackbar prima voor een weekje maar dat geldt voor alle vakantieparken anders moet je zelf koken. Wij hadden geluk dat het het huisje echt net vernieuwd was je kon de verf nog ruiken en geen krasje op het gasfornuis. Nee al met al een heerlijke tijd gehad vooral voor ons lieve viervoetertje een uitkomst

A. P. 2 jan 2023
Reageer
J

Burlende herten kijken

Wij houden erg van de natuur en wouden altijd een keer naar de Veluwe in de hoop om burlende herten te zien. We zijn een lang weekend naar De Berkenhorst geweest, zodat we 's ochtends vroeg al op de heide konden staan. Bij Kootwijk heb je een hele mooie heide. Vlakbij dit vakantiepark. Zelfs op loopafstand. Dat was echt perfect! We hebben de herten kunnen zien en fotograferen. Het was echt fantastisch!

Het vakantiepark zelf is groen maar de huisjes zien er niet heel gezellig uit van buiten. Van binnen zijn ze daarentegen wel mooi en ook heel schoon. Omdat de huisjes niet echt tot de verbeelding spreken is de sfeer op het park niet geweldig. Dat is jammer maar desondanks dat wel een goed vakantiepark.

Jeanine 17 okt 2022
Reageer
S

Kindvriendelijk vakantiepark

Wij hebben een weekje erg genoten bij Vakantiepark de Berkenhorst. Het ligt naast een gigantisch groot natuurgebied. Hier kun je heerlijk wandelen. Voor ons was het belangrijk dat het een kindvriendelijk park is en dat is het zeker! Veel gezinnen met jonge kinderen. Ook is er een overdekt zwembad aanwezig en nog genoeg andere leuke dingen voor kinderen. Zeker een heel leuk vakantiepark. Mooie natuur, voldoende faciliteiten en kindvriendelijk. Dat is wel een goede samenvatting van Vakantiepark de Berkenhout.

Sharon 16 okt 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Kootwijk.

Over Vakantiepark De Berkenhorst

Vakantiepark De Berkenhorst is gelegen te Kerkendelweg 30 in Kootwijk in het groene hart van de Veluwe, nabij het dorp Kootwijk. Dit park biedt voplop natuur, ontspanning en recreatie. Gasten kunnen verblijven in comfortabele vakantiehuizen, allen omgeven door de bosrijke omgeving. Het park beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, een wellnesscentrum, een speeltuin en diverse sport- en recreatievoorzieningen. Gasten kunnen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving door te wandelen, te fietsen of te paardrijden in de uitgestrekte bossen en heidevelden van de Veluwe. Het nabijgelegen Kootwijk biedt gezellige restaurants en winkels, waar gasten kunnen genieten van lokale specialiteiten. In de omgeving zijn er ook tal van attracties en bezienswaardigheden, zoals het Nationaal Park De Hoge Veluwe, Paleis Het Loo en het Kröller-Müller Museum.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kootwijk, Gelderland
  • https://www.berkenhorstkootwijk.nl
  • info@berkenhorstkootwijk.nl