Vakantiepark De Berkenhorst

Vakantiepark De Berkenhorst

4.3 reviewscore • 3 reviews
J

Burlende herten kijken

Wij houden erg van de natuur en wouden altijd een keer naar de Veluwe in de hoop om burlende herten te zien. We zijn een lang weekend naar De Berkenhorst geweest, zodat we 's ochtends vroeg al op de heide konden staan. Bij Kootwijk heb je een hele mooie heide. Vlakbij dit vakantiepark. Zelfs op loopafstand. Dat was echt perfect! We hebben de herten kunnen zien en fotograferen. Het was echt fantastisch!

Het vakantiepark zelf is groen maar de huisjes zien er niet heel gezellig uit van buiten. Van binnen zijn ze daarentegen wel mooi en ook heel schoon. Omdat de huisjes niet echt tot de verbeelding spreken is de sfeer op het park niet geweldig. Dat is jammer maar desondanks dat wel een goed vakantiepark.

Jeanine 17 okt 2022
Reageer
J

Was echt toppie

De locatie is fantastisch, direct aan het Kootwijkerzand. Het park is niet zo groot, ruim van opzet, dus je zit overal dichtbij. Hetzelfde geldt voor het zwemparadijs, het is niet te groot met maar één glijbaan, maar dat is voldoende. Het is leuk om een rondje buitenom te zwemmen, wel compleet en schoon. Prachtige omgeving. Kies voor een gerenoveerde comfort bungalow!

Jassa 9 nov 2022
Reageer
S

Kindvriendelijk vakantiepark

Wij hebben een weekje erg genoten bij Vakantiepark de Berkenhorst. Het ligt naast een gigantisch groot natuurgebied. Hier kun je heerlijk wandelen. Voor ons was het belangrijk dat het een kindvriendelijk park is en dat is het zeker! Veel gezinnen met jonge kinderen. Ook is er een overdekt zwembad aanwezig en nog genoeg andere leuke dingen voor kinderen. Zeker een heel leuk vakantiepark. Mooie natuur, voldoende faciliteiten en kindvriendelijk. Dat is wel een goede samenvatting van Vakantiepark de Berkenhout.

Sharon 16 okt 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2023 in de omgeving van Kootwijk.

Over Vakantiepark De Berkenhorst
  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Kootwijk, Gelderland
  • https://www.berkenhorstkootwijk.nl
  • info@berkenhorstkootwijk.nl