De Haeghehorst

De Haeghehorst

4.0 reviewscore • 4 reviews
S

Op de rand van de Veluwe

Zoals ik al in de titel heb geschreven, ligt deze camping op de rand van de Veluwe. Een hele mooie locatie tussen Harderwijk en Ermelo. Vanaf de camping loop je zo het bos in en dat is een groot voordeel aan deze camping. Er hangt altijd een gezellige sfeer en ik zeg altijd, omdat het niet de eerste keer is dat wij hier zijn geweest. We komen niet elk jaar, maar wel geregeld naar deze camping. Wij vinden de Veluwe namelijk een van de mooiste gebieden van Nederland en de camping heeft een vrij gunstige ligging. Heel makkelijk te rijden vanaf Lelystad en aan de N303. Ongeveer een half uur rijden, maar je zit wel in een compleet andere wereld. Dat vinden wij zo leuk!

Sonja van Vliet 6 sep 2022
Reageer
H

Rare geur in het huisje & mankementen

De locatie is goed. Het zwembad is leuk, met een leuke glijbaan, maar wel wat klein. Het huisje viel alleen tegen. Toen we binnenkwamen rook het niet lekker, het was een nare lucht. De bedden waren oncomfortabel, hoewel dit persoonlijk kan zijn. De verlichting in de keuken en slaapkamer werkte niet en de tv had geen signaal. Dit werd niet opgelost en we kregen ook geen compensatie, dit viel behoorlijk tegen.

Hicham 19 sep 2022
Reageer
I

Leuke camping

Wij hebben ons zeker vermaakt maar de camping zit wel aan een drukke weg. Dit haalt het gevoel dat je midden in de natuur zit wel een beetje weg. Het is wel een hele mooie camping. Genoeg dingen te doen voor kinderen zoals een zwembad. Ook een hele mooie natuur. Wij hadden geen fietsen mee maar we zagen wel veel mensen fietsen. Wij hebben wel gewandeld in de buurt en dat was erg mooi. De camping is zo gezellig dat je je ook de hele dag op de camping kunt vermaken.

Iris 16 sep 2022
Reageer
K

Best wel gehorig...

Op zich prima camping, kinderen hebben zich vermaakt in het zwembad en in speeltuintje.
Maar onze buren die dronken aan het schreeuwen waren tot een uur of 5 in de nacht was wel erg vervelend.
Misschien was het pech hebben, maar we zijn wel een dag eerder weggegaan heirdoor.
Plekken zijn op zich prima, zanderige plaatsen, wel tussen bomen. Mooie omgeving, het had alleen fijn geweest als we meer van de rust hadden kunnen genieten.

Karin Reis 28 jun 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Ermelo.

Over De Haeghehorst