Landgoed Volenbeek

Landgoed Volenbeek

4.4 reviewscore • 10 reviews
H

Een huisje met eigen konijn!

Dit was een unieke ervaring voor ons en zouden we graag herhalen, ook met de kinderen. We hadden een huisje tegen het bos met ons eigen konijn! En we werden op een ochtend verrast met hertjes voor onze plek (we waren de laatste achterin). Dat geeft wel aan hoe rustig en echt in de natuur we zitten. Het helpen met de boerderijbezigheden was echt een mooie ervaring. Een minpuntje was dat de douche niet altijd warm was, maar dat was een kwestie van wachten totdat hij het wel weer deed. Tja, back to basics. En toen we het aangaven kwam de boer ons meteen helpen.

H. vd Weer 17 mei 2023
Reageer
K

Geweldig gehad

Op deze camping kun je niet vrij kamperen, er staan ongeveer 10 kant-en-klare Boeren Bed-tenten. De tenten hebben een houtkachel, een "poepdoos", een bedstee, tafel en stoelen en een kraan. Alles wat je nodig hebt op een camping. Het sanitairgebouw is erg schoon. Het leuke aan deze camping is de boerderij, vooral voor mensen uit de stad. Hier hebben ze alles! Koeien, ezels, schapen, hangbuikzwijnen, konijnen, kippen, honden. Voor kinderen is het geweldig om met boerin Marian te helpen bij het voeren van de dieren. Het is ook leuk om eitjes te zoeken in het hok. Echt leuk. Helaas wel prijzig.

Kees 19 jun 2023
Reageer
K

Een geweldig gevoel

Voor de tweede keer teruggeweest naar deze boerderij met de kinderen. Na afloop allemaal een geweldig gevoel overgehouden aan deze vakantie. Er kon met de dieren geknuffeld worden en gespeeld, lekker genieten van de natuurlijke omgeving en simpelweg ontspannen. En dat terwijl de kinderen gewoon lekker druk bezig waren met van alles en nog wat.

Kennie 16 jun 2023
Reageer
F

10 jaar later nog steeds goed

We zijn hier 10 jaar geleden geweest en gingen weer terug en waren nog steeds blij met onze keuze! Bij aankomst al voel je je thuis en krijg je alle informatie die je nodig hebt over de omgeving en het hele boerenleven. Wij hadden een hot tub bij de tent en een douche die aan de tent vastzit, met veel en warm water! Je hebt geen hout nodig voor het opwarmen, dus dat gaat lekker snel. We hebben 3 jonge kinderen en die hebben we eigenlijk nauwelijks gezien tijdens de vakantie, ze waren zo druk. Daardoor hebben wij ook een heerlijk rustige vakantie gehad.

Familie Heerpen 13 jun 2023
Reageer
W

Enthousiaste kids

Boerin Thea en boer Wouter staan helemaal voor je klaar om te helpen of gewoon voor een praatje. Onze kids waren enthousiast over de boerderij en de dieren en al het speelgoed dat we mochten gebruiken. Van alle gemakken voorzien dus! We konden dagelijks de lammetjes melk geven, eieren zoeken en ons eigen hotu verzamelen. Ook de verse koeienmelk was gewoon lekker. We zijn de hele tijd op de boederderij gebleven en hebben ons geen moment verveeld.

W. Frij 22 mei 2023
Reageer
D

Heerlijke daagjes rust

Heerlijke paar daagjes tot rust komen.. Kippengescharrel en eitjes oprapen, fiets pakken en door het bos rijden, compleet omringd door geluiden van de natuur en pannekoeken op ons vuurtje. Niets beter dan even uit de drukke stad helemaal je hoofd leeg kunnen maken. En geen gestress om problemen, want als er iets niet helemaal werkte, gewoon even een stukje lopen naar de eigenaren en het wordt meteen voor je opgelost. Echt geweldig.

De Jong 5 mei 2023
Reageer
M

Echt een aanrader

We hebben een geweldige tijd gehad. De eigenaren zijn super. Je mag overal meehelpen. Beesten voeren, koeien melken, hokken uitmesten. Wandelen met de alpaca's en het allerleukste, we mochten een geboorte van een kalfje meemaken. Er is ook een winkel waar je alles kunt vinden wat je nodig zou kunnen hebben, je schrijft gewoon op wat je gebruikt en later betaal je. Het is basic, maar wel met de luxe van echte bedden, een toilet en een douche. Een top locatie, echt een aanrader.

Meneer Hazeleger 14 nov 2022
Reageer
M

Wat anders dan normaal

Wij kenden Boerenbed niet en wisten ook niet echt wat we moesten verwachten. We hebben genoeg campings bezocht, maar dit is toch echt anders. Een beetje onwennig in het begin om te weten waar te beginnen en wat te doen, maar dat bleek echt ruim voldoende. De kinderen konden in de stallen en op het erf zich goed vermaken en de pizza-avond was een hele leuke ontdekking. En wat ons hier erg beviel was dat de eigenaren super betrokken en behulpzaam zijn, onze complimenten!

M. van Beek 21 okt 2022
Reageer
S

Was heel fijn!

We werden heel hartelijk ontvangen door Thea en Wouter! Ze zijn altijd bereid om te helpen en vertellen graag alles over de dieren en de boerderij. Ze betrekken je graag bij alles, als je dat wilt. Zo hebben we bijvoorbeeld de geboorte van een kalfje meegemaakt, een onvergetelijke ervaring voor ons en de kinderen. De tenten zijn gezellig ingericht en in perfecte staat. Op deze boerderij kan je echt helemaal tot rust komen. Vooral als je 's morgens opstaat met uitzicht op de grazende koeien in de wei. Een aanrader!

Stuye 3 mrt 2022
Reageer
M

verouderd en vies

Het was een prima weekend, maar alles op de camping is verouderd en vies. Toen wij aankwamen zat onze tent vol met spinnenwebben, hingen er spinnen boven het bed van mijn zoontje en was de binnenkant gewoon vies. Ook de buitenkant van de tent had een schoonmaakbeurt nodig, het was het geld niet waard voor het weekend. Farmcamps was voor ons een betere ervaring, hoewel de boer en boerin wel super gastvrij waren.

Marianne 11 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Ermelo.

Over Landgoed Volenbeek

Landgoed Volenbeek is gelegen te Oude Telgterweg 229 in Ermelo. Het landgoed biedt een perfecte combinatie van rust, natuur en luxe voor een ontspannen vakantie. Op het landgoed vind je 10 gezellige tenthuisjes die van alle noodzakelijke faciliteiten zijn voorzien. De huizen zijn stijlvol ingericht en bieden een warme en gezellige sfeer. Geniet van de privacy en de rust op je eigen terras of ontspan in de ruime woonkamer met een knapperend haardvuur. Voor de natuurliefhebbers is Landgoed Volenbeek een waar paradijs. Het landgoed is omgeven door prachtige bossen, uitgestrekte velden en idyllische waterpartijen. Maak een wandeling of fietstocht door de natuurrijke omgeving en ontdek de schoonheid van de Veluwe. Daarnaast biedt het landgoed diverse faciliteiten om je verblijf nog aangenamer te maken, zoals een boerderijwinkeltje, een pizza oven en vers brood.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ermelo, Gelderland
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/gelderland/landgoed-volenbeek/
  • info@roompot.nl