Landgoed Volenbeek

Landgoed Volenbeek

5.0 reviewscore • 3 reviews
K

Geweldig gehad

Op deze camping kun je niet vrij kamperen, er staan ongeveer 10 kant-en-klare Boeren Bed-tenten. De tenten hebben een houtkachel, een "poepdoos", een bedstee, tafel en stoelen en een kraan. Alles wat je nodig hebt op een camping. Het sanitairgebouw is erg schoon. Het leuke aan deze camping is de boerderij, vooral voor mensen uit de stad. Hier hebben ze alles! Koeien, ezels, schapen, hangbuikzwijnen, konijnen, kippen, honden. Voor kinderen is het geweldig om met boerin Marian te helpen bij het voeren van de dieren. Het is ook leuk om eitjes te zoeken in het hok. Echt leuk. Helaas wel prijzig.

Kees 19 jun 2023
Reageer
F

10 jaar later nog steeds goed

We hebben besloten na 10 jaar om nog eens terug te gaan naar dit landgoed. Het voelde niet veel anders gek genoeg. We voelden ons gelijk weer thuis en je krijgt alle informatie die je nodig hebt over de omgeving en het boerenleven. Wij hadden een hot tub bij de tent en een douche die aan de tent vastzit. Je hebt geen hout nodig voor het opwarmen, dus dat gaat lekker snel. Onze 3 kinderen hebben we nauwelijks gezien, want ze waren zo druk en dat is een goed teken! Daardoor hebben wij ook een heerlijk rustige vakantie gehad.

Familie Heerpen 13 jun 2023
Reageer
D

Heerlijke daagjes rust

Heerlijk om op Landgoed Volenbeek een paar daagjes tot rust te komen.. Gescharrel van kippen, met de fiets door het bos en pannenkoeken op ons vuurtje. Niets is beter dan even uit de drukke stad en je hoofd helemaal leeg te maken. Geen gestress en helemaal tot rust komen. Dat is hier goed gelukt.

De Jong 5 mei 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Ermelo.

Over Landgoed Volenbeek

Er zijn 3 reviews geschreven over Landgoed Volenbeek op Reviews.nl. Met een 5.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ermelo, Gelderland
  • https://www.roompot.nl/bestemmingen/nederland/gelderland/landgoed-volenbeek/
  • info@roompot.nl