Recreatiepark de Paalberg

Recreatiepark de Paalberg

3.8 reviewscore • 9 reviews
A

Veel tops een paar tips

Laat ik beginnen met de pluspunten, want die zijn er in overvloed. Binnen en buiten is er een zwembad en dat is fijn om dat te mogen gebruiken. De kampeerplaatsen zijn erg duim en het park is ook autovrij, wat ook voor mensen met kleine kinderen wel een goede reden is om juist hierheen te willen komen. Onze jongens hebben volop kunnen voetballen want er ware velden genoeg. Voor de kleintjes zijn er ook leuke speeltuinen waar ze lekker hun energie kwijt kunnen. De omgeving is ook heel mooi en er zijn veel leuke dieren om te mogen bekijken.

Een paar tips heb ik ook want de animatie was zo goed als hetzelfde als vorig jaar en dat is wel jammer. Groepen op de camping moeten meer regels krijgen, want waren nu te aanwezig, zoals lomp bij het zwembad, gevaarlijk voor kinderen. Internet was niet altijd even goed, wat wel zo hoort.

Annemiek 4 aug 2023
Reageer
F

Slecht onderhouden en herrie

Helaas veel achterstallig onderhoud, dit is voor ons een reden om volgend jaar een andere camping te boeken. De wc was vaak ook vies en dat is niet erg fijn tijdens je vakantie. Veel overlast ervaren van grasmaaien en andere machines, we komen hier ook voor onze rust en die was helaas wat ver te zoeken. Helaas maar wij gaan hier niet meer terugkeren, hopelijk doen ze wat met onze tips.

Fam bastiaans 11 okt 2023
Reageer
S

Veel verbeteringen nodig bij de Paalberg

We zijn de laatste week van de zomer hier op vakantie geweest en dan ga je er toch wel vanuit dat de kinderen ook voorzien zijn van een leuk team mensen wat hen bezig gaat houden. Nou helaas niet dus. Het zwembad buiten was ook veel te koud om nog te kunnen gebruiken. Het speciale babybad was ook niet te gebruiken, want ze zetten de verwarming gewoon niet meer aan. Het onderhoud mag ook wel meer gaan naar het onderhoud van de camping. De omgeving is verder wel mooi, maar er kunnen veel dingen anders, beter.

Stefan Melis 22 sep 2023
Reageer
C

Mooie ligging aardige mensen

Het verblijf bij de Paalberg was netjes, we hebben genoten en de mensen die er werken zijn ook heel aardig en behulpzaam. De supermarkt is voorzien van goede producten en goede tijden open, vriendelijk personeel. Ons chalet was ook van de gemakken voorzien waar we op gehoopt hadden. Helaas wel een klein defect maar na het melden was het allemaal snel opgelost. We zijn nu 10 dagen geweest en binnenkort gaan we weer terug. We hebben ons hier goed vermaakt en daarom is dat een reden om snel weer hier er mogen gaan genieten.

Chrisje en fam 28 aug 2023
Reageer
M

Leuke vakantie

We hadden een hele mooie plaats, ook veel ruimte om ons heen en ook volop privacy en dat zijn we niet gewend met het kampeerleven. Het is fijn dat we ook wat schaduw hadden want het kan in de zomers toch erg warm worden. Bij de receptie waren ze erg vriendelijk tegen ons en dat waarderen we zeker. De ligging van de plaatsen op de camping en de camping zelf is ook uitstekend.

Jammer dat de mensen van het schoonmaken niet zo vriendelijk waren. Toch hebben we van het verblijf mogen genieten en we hopen de volgende keer op lachende schoonmakers, dat is wel fijner voor iedereen.

Mo 23 aug 2023
Reageer
S

Levende camping

De camping is voor jong en oud erg levendig en er is meer dan genoeg te doen. Als je ergens vragen over hebt of je hebt een punt om aan te merken, dan gaan ze daar vrijwel direct mee aan de slag. We hebben hier gewoon een fijne tijd gehad en weten dan ook zeker dat we weer terugkeren. Volgend jaar komen we met 2 gezinnen vakantie vieren bij de Paalberg!

Suze 8 aug 2023
Reageer
P

Laser gamen is aanrader

Eindelijk was het zover en was het tijd om vakantie te vieren. Er wordt hier van alles aangeboden en zo ook het laser gamen. Er wordt gezegd dat het vooral voor de kinderen is, maar waarom? Dit is voor ouderen namelijk ook heel leuk om te doen. Een leuke mix krijg je dan van leeftijden, echt het fijne campingleven zo met elkaar combineren, dat was gewoon genieten en een aanrader. Veel ouderen willen ook meedoen en dat hebben we gestimuleerd. We hebben namelijk met onze vaste groep mensen op de camping veel gedaan en nu weet iedereen hoe leuk laser gamen is. Verder een mooie camping, leuke omgeving en overal genoeg te doen.

Patrick K 7 aug 2023
Reageer
A

Geweldig park

Ook dit jaar weer een prachtige vakantie gehad hier. De kinderen zijn al maanden aan het zeuren over het laser gamen. Dit is voor hen geweldig om in de vakantie zoveel te mogen doen als ze maar willen. Nu dit hebben ze deze vakantie ook weer waar gemaakt.
Kortom voor ons allemaal een super leuke camping. In de omgeving is veel te doen voor allemaal en fietsen en wandelen kan hier ook prima.

Anke 6 aug 2023
Reageer
r

dure plaatsen

dit jaar op een plaats gestaan die veel te duur is.. ze geven aan dat het 5 sterren is maar dat vragen we ons toch wel af.. er is geen afdakje als je af wil wassen, in de brandende zon wil je dat nie graag doen en in de regen zeker niet. hopelijk maken ze nog een afdakje voor de mensen hier.. wifi was ook niet optimaal hier en daar mogen ze ook wel wat aan doen, want alles valt steeds weg.. verder wel een mooie locatie, maar toch een hoop verbeteringen nodig.

randy 5 aug 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Ermelo.

Over Recreatiepark de Paalberg

Recreatiepark De Paalberg is gelegen te Drieërweg 125 in Ermelo. Dit 5-sterren park staat garant voor een onvergetelijke tijd, of je nu komt kamperen of verblijft in een van de diverse accommodaties zoals de Heide Lodge, Forest Cottage of Safaritenten, allen gelegen op prachtige locaties. De camping is autovrij, waardoor je optimaal van de rust en natuur kunt genieten. Het park biedt tal van faciliteiten, waaronder een voetbalveld, tennisbaan, springkussens, midgetgolfbaan, binnen- en buitenzwembad met kinderbad, en een eigen Klimbos. Tijdens schoolvakanties is er een professioneel animatieteam aanwezig. Recreatiepark De Paalberg is perfect voor zowel kinderen als volwassenen die willen genieten van ontspanning, avontuur en de natuur.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ermelo, Gelderland
  • https://www.vdbholiday.com/nl/recreatie/depaalberg
  • info@paalberg.nl