EuroParcs Bad Hulckesteijn

EuroParcs Bad Hulckesteijn

3.8 reviewscore • 10 reviews
E

Gemis aan atmosfeer, maar goed onderhouden

Het park en het huisje zijn zonder twijfel goed onderhouden, maar er ontbreekt helaas een warme en levendige sfeer die je verwacht tijdens een vakantie. De faciliteiten, inclusief het zwembad, zijn vrij eenvoudig en minimaal, wat het moeilijk maakt om echt in de vakantiestemming te komen. Ons gezin voelde niet de gebruikelijke opwinding en ontspanning die we hoopten te ervaren. Voor ons is de kans op een herhaalbezoek aan dit park onwaarschijnlijk, aangezien we elders op zoek zouden gaan naar een plek die ons wel het echte vakantiegevoel kan bieden.

Eveliene 3 aug 2023
Reageer
N

Rustig en efficient georganiseerd uitje

Samen met een groep vrienden hebben we genoten van een rustige en aangename vakantie. Wat betreft de organisatie was alles goed geregeld, van het boeken tot het in- en uitchecken. De mogelijkheid om op elk moment van de dag bij te boeken of wijzigingen aan te brengen, was handig. Ons vierpersoons chalet was ruim en comfortabel, maar een kleine aanvulling zoals een weegschaal zou handig zijn geweest. We hadden ook geen last van geluidsoverlast van aangrenzende kamers, waardoor we ongestoord konden ontspannen. Hoewel het park niet barst van de activiteiten, was het net dat gebrek aan drukte dat ons de kans gaf om echt tot rust te komen. We hebben genoten van een paar ontspannende dagen zonder de gebruikelijke hectiek van het dagelijks leven.

Niels 24 okt 2022
Reageer
L

Stilte op het park, iets te stil

Onze rustige herfstvakantie werd doorgebracht in een charmante familievilla aan het water. Het park, dat nog relatief nieuw is, biedt prachtige nieuwe huisjes aan het water. Echter, het gebrek aan levendigheid en activiteiten, zoals animatie voor kinderen en een gezellige ontmoetingsplek, maakte het park iets te stil naar onze smaak. Hoewel we genoten van de rust, misten we de gelegenheid om ons te vermaken en ons echt ondergedompeld te voelen in een vakantiesfeer.

Lisa 23 okt 2022
Reageer
T

Teleurstellende ervaring die beter kan

Ons verblijf in chalet nr. 36 was helaas niet wat we hadden gehoopt. Privacy was een groot probleem, omdat de nabijheid van andere huisjes ons het gevoel gaf dat we weinig ruimte voor onszelf hadden. Bovendien was het chalet zelf in behoefte van modernisering en liet de schoonmaak te wensen over. Ramen waren vuil en de prijs-kwaliteitverhouding was verre van bevredigend. Een algeheel gevoel van teleurstelling overheerst, en hoewel we openstaan voor een andere vakantiebestemming in de toekomst, zal dit park niet bovenaan onze lijst staan.

Thomas 4 okt 2022
Reageer
M

Verblijf met betoverend uitzicht

Dit park heeft ons aangenaam verrast met zijn idyllische ligging aan het Veluwemeer. Onze accommodatie bood een comfortabele en gezellige plek om te verblijven, en het uitzicht was simpelweg betoverend. Bij mooi weer is dit park een paradijs, met faciliteiten die uitnodigen tot ontspanning en genot. Helaas hebben we het terras aan het water niet ten volle kunnen benutten vanwege het mindere weer, maar desondanks hebben we genoten van ons verblijf en alle mogelijkheden die dit park te bieden heeft.

Marjolein 20 sep 2022
Reageer
J

Groen paradijs met potentie voor verbetering

Een modern park met goed onderhouden faciliteiten en accommodaties. Hoewel er enkele kleine speeltuinen waren voor de kinderen, was er ruimte voor verbetering, vooral wat betreft de schoonmaak na huisdierverblijven. De sfeer bij de horeca was aangenaam en het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Over het algemeen hebben we een positieve ervaring gehad tijdens ons verblijf en hebben we genoten van de rustige omgeving.

Jasper 12 aug 2022
Reageer
T

Ruim huis, beperkt vermaak

Ons ruime huis voldeed aan onze verwachtingen, hoewel de schoonmaak enigszins tekortschoot. Het park bood minimale vermaaksopties en beperkte activiteiten. Ondanks de fraaie lay-out ontbrak het aan diversiteit en entertainment. Het zwembad was niet bijzonder geschikt voor jonge kinderen en bood weinig opties. Wij zouden hier niet snel nog eens terugkomen.

Thijs 23 okt 2021
Reageer
W

Weinig vertier

De moderne en nette huisjes waren precies wat we verwachtten. Het park bood echter weinig georganiseerde activiteiten en vermaak voor oudere kinderen en volwassenen. De zwemmogelijkheden waren beperkt en het park miste levendigheid. Hoewel we een comfortabel verblijf hadden, ontbrak het aan diverse opties om ons te vermaken tijdens onze tijd op het park.

Wesley 10 aug 2021
Reageer
S

Genieten van luxe verblijf en uitstapjes

Ons eerste verblijf in dit droompark overtrof onze verwachtingen. De accommodaties zijn werkelijk prachtig en voorzien van luxe, met een privétuin om heerlijk te ontspannen. De locatie biedt talloze mogelijkheden voor diverse uitstapjes, waardoor we ons direct thuis voelden. We kijken met enthousiasme uit naar de kans om opnieuw te genieten van deze ervaring.

Sandra 10 aug 2021
Reageer
M

Geweldige belevenis

We werden weggeblazen door ons verblijf in het luxe chalet. Met prachtige afwerking en details, en uitgerust met moderne gemakken zoals airconditioning, voelden we ons verwend. De omheinde privétuin en de nabijheid van het water voegden extra charme toe aan ons verblijf. Het park en de omgeving boden talloze kansen voor plezier en ontspanning. De ervaring was zo positief dat we nu al verlangen naar een volgende gelegenheid om hier weer te verblijven.

Maarten 5 jan 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Nijkerk.

Over EuroParcs Bad Hulckesteijn

EuroParcs Bad Hulckesteijn is gelegen te Hulckesteijn 3 in Nijkerk. Op het park vind je stijlvolle vakantiehuizen die van alle gemakken zijn voorzien. Naast de comfortabele accommodaties biedt EuroParcs Bad Hulckesteijn ook een scala aan faciliteiten, zoals een binnenzwembad, een restaurant, een wellnessruimte, vismogelijkheden en speeltuinen. De omgeving van EuroParcs Bad Hulckesteijn is ideaal voor natuurliefhebbers en watersporters. Verken de prachtige bossen en heidevelden te voet of per fiets, maak een boottocht over het Nijkerkernauw of ontdek de charmante stadjes en dorpen in de omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Nijkerk, Gelderland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/gelderland/bad-hulckesteijn
  • kcc@europarcs.nl