Coach

Coach

4.4 reviewscore • 11 reviews
J

Uitstekende klantenservice

Ik had een geweldige ervaring met de klantenservice van Coach. Mijn pakket werd door UPS teruggestuurd, maar toen ik contact opnam met Coach, werd alles snel opgelost. Ze konden mijn oorspronkelijke tas niet terugsturen, maar ik kon telefonisch een nieuwe bestellen tegen de uitverkoopprijs. Ze regelden zelfs een UPS-afhaalpunt voor mij en zorgden dat mijn terugbetaling binnen enkele dagen verwerkt was. Hun vriendelijkheid en efficiëntie maakten echt indruk op mij.

Jan 3 nov 2023
Reageer
S

Verbeterde ervaring door uitstekende service

Mijn eerste interactie met de klantenservice van Coach was niet geweldig door een probleem met een kortingscode. Echter, toen Andi het overnam, veranderde alles ten goede. Zijn inspanningen om mij als klant tevreden te stellen waren opmerkelijk. Hij luisterde aandachtig en handelde proactief, wat mijn mening over Coach volledig veranderde. Dankzij Andi voelde ik me gewaardeerd en tevreden met mijn aankoop.

Sara 30 okt 2023
Reageer
L

Geweldige winkelervaring

Mijn bezoek aan de Coach-winkel in Cannock Designer Outlet was onvergetelijk. Ik was al een tijdje geïnteresseerd in een bepaalde tas en besloot deze uiteindelijk te kopen. De klantenservice, met name van Jenna, was voortreffelijk. Ze was vriendelijk en behulpzaam, wat mijn winkelervaring zeer aangenaam maakte. Als je in de buurt bent moet je zeker eens een kijkje nemen!

Laura 7 okt 2023
Reageer
P

Teleurstellende productondersteuning

Mijn ervaring met Coach viel tegen toen ik problemen had met hun producten. Ik kocht twee portemonnees, maar één daarvan ging snel kapot. Terug in de winkel werd mij verteld dat het gerepareerd moest worden, wat ik onpraktisch vond. Ik had gehoopt op een eenvoudige vervanging, maar dat was niet het geval, wat mij teleurstelde in hun klantenservice.

Piet 24 sep 2023
Reageer
A

Aangename eerste koopervaring

Ondanks enige twijfel door negatieve recensies, besloot ik toch bij Coach te kopen na een positieve e-mailuitwisseling. Hun reacties waren snel en professioneel, wat leidde tot mijn beslissing om een aankoop te doen. Het product kwam sneller dan verwacht aan, en ik was op de hoogte van elke stap. Alleen de verpakking had beter gekund, maar over het algemeen was ik tevreden en zou ik Coach aanbevelen.

Anne 20 sep 2023
Reageer
T

Coach heeft mij nooit teleurgesteld

Ik ben verbaasd over alle negatieve recensies over Coach. Naar mijn ervaring is de website betrouwbaar en mijn bestellingen kwamen altijd snel aan. Ik heb meerdere keren besteld zonder problemen. Deze ervaring heeft mijn vertrouwen in online reviews veranderd, en ik ben van mening dat veel negatieve recensies niet de echte situatie weerspiegelen. Coach heeft mij nooit teleurgesteld.

Tim 3 aug 2023
Reageer
E

Ervaring met Coach was tweeledig

Mijn ervaring met Coach was tweeledig. Ik was blij met mijn aankoop, maar de levering zorgde voor wat frustratie. Het duurde zes dagen voordat mijn bestelling werd verzonden, wat lang is voor een bestelling van E230. Eenmaal verzonden, arriveerde het snel, maar de initiële vertraging was een bron van zorg, vooral gezien andere klachten over verzendproblemen.

Emma 1 jun 2023
Reageer
L

Fantastische koopervaring

Ik ben enorm tevreden met mijn aankoop bij Coach. De prijs was uitstekend dankzij een extra korting van 20%. De levering was snel en het pakket was prachtig verpakt. Het product zelf overtrof mijn verwachtingen. Ondanks eerdere zorgen door recensies, bleek mijn ervaring met Coach uitstekend te zijn. Ik ga hier zeker nog vaker terugkomen om meer kleding te halen.

Linda 3 feb 2023
Reageer
M

Luxe producten en snelle levering

Mijn eerste bestelling bij Coach was een luxe ervaring. De producten waren van hoge kwaliteit en mijn bestelling kwam snel en prachtig verpakt aan. De klantenservice in de winkel was ook uitstekend. Ik werd goed geïnformeerd over de leveringsfases, wat mijn vertrouwen in het merk versterkte. Ik ben echt oprecht blij met de winkel en de manier van werken.

Max 23 dec 2022
Reageer
D

Uitzonderlijke service in moeilijke tijden

Coach toonde opmerkelijke empathie toen wij contact opnamen over een defecte portemonnee die onze overleden zoon ons had gegeven. Ze begrepen onze situatie en stuurden ons kosteloos een nieuwe portemonnee. Deze empathische en respectvolle benadering heeft ons diep geraakt en we zijn Coach zeer dankbaar voor hun medeleven en uitstekende service. Super bedankt voor alles!

David 23 okt 2022
Reageer
S

Uitstekende klantenservice bij leveringsproblemen

Toen ik problemen had met de levering van mijn Coach-bestelling die niet aankwam, was de klantenservice uitzonderlijk behulpzaam. Ze volgden mijn pakket op met het bezorgbedrijf en zorgden voor een snelle herlevering. De medewerkers waren zeer ondersteunend en efficiënt, wat mijn vertrouwen in Coach's toewijding aan klanttevredenheid versterkte. Een echte aanrader die de positieve reviews verdient!

Sophie 19 aug 2022
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Coach

Coach.com is een toonaangevende online winkel voor luxe mode-accessoires en kleding. Met een breed scala aan hoogwaardige producten, waaronder handtassen, portemonnees, schoenen en kleding, bieden ze een ​​uitstekende keuze voor stijlbewuste shoppers. De collecties zijn zorgvuldig ontworpen en combineren tijdloze elegantie met moderne trends. De kwaliteit van de producten is ongeëvenaard, met vakmanschap en aandacht voor detail die duidelijk zichtbaar zijn. Naast de uitstekende producten biedt Coach.com ook een gebruiksvriendelijke en naadloze winkelervaring, met eenvoudig navigeren en veilige betalingsopties. De klantenservice is professioneel en responsief, waardoor klanten vertrouwen hebben in hun aankopen. Of je nu op zoek bent naar een prachtige handtas of een modieuze outfit, Coach.com is de ideale bestemming voor luxe mode.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://coach.com
  • eunotices@coach.com