Chaletpark de Wierde

Chaletpark de Wierde

4.7 reviewscore • 3 reviews
S

Mooie chalets

Chaletpark de Wierde heeft mooie chalets. Het park is niet heel groot, zoals je dat van de Landals en Europarcs kent, maar het is ook niet heel klein. Net groot genoeg, voor ons hoeft het niet groter. Alle chalets die er staan zijn eigenlijk wel leuk. Het park loopt in een soort rondje en het ligt vlakbij Den Oever. Leuke omgeving om te vertoeven in de zomer. Wij hebben heerlijk gefietst en erg van de rust genoten.

Onze chalet was niks mis mee. Was netjes en goed verzorgd. Ik neem aan dat dat voor alle chalets geldt. In de omgeving valt niet heel veel te doen, je komt hier echt voor de rust, water en in ons geval voor het fietsen. Het is een zeer landelijke omgeving. Wel erg genoten van onze vakantie.

Sonja 7 jun 2023
Reageer
M

Enorm genoten

Wij hebben enorm genoten van onze tijd op dit park. Lekker buiten de vakanties. Het was heerlijk rustig. Leuk strand in de buurt. Onze kavel was lekker ruim en we hadden genoeg privacy. Dit heeft waarschijnlijk ook met de tijd van het jaar te maken. We waren slechts een paar dagen en hadden geluk met het weer. Het lijkt maar niet op te houden met regenen, maar wij hadden net geluk met het weer! We zitten er serieus aan te denken om nog een keer terug te komen.

M.T. 22 feb 2024
Reageer
M

Herfstvakantie in alle rust

Tijdens de herfstvakantie hebben wij genoten van een heerlijk rustig verblijf op dit park. De stilte was extra welkom vanwege de toen geldende coronamaatregelen. Het park bood volop mogelijkheden om te fietsen in een bijna verlaten omgeving, wat de ervaring zeer bijzonder maakte. Ons huisje was efficiënt ingericht, waardoor we niets tekortkwamen. Opvallend was het aantal auto's met buitenlandse kentekens, die blijkbaar toebehoorden aan semi-permanente bewoners. Dit gaf ons verblijf een iets andere wending, aangezien het daardoor minder aanvoelde als een uitgesproken vakantieomgeving. Desondanks zou ik dit park zeker aanbevelen voor liefhebbers van rust en ruimte, ondanks de gemengde gevoelens over het gebruik van het park.

Martin 21 okt 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Den Oever.

Over Chaletpark de Wierde

Chaletpark De Wierde, gelegen te Akkerweg 41 in Den Oever, Noord-Holland, is een idyllisch vakantiepark dat zich onderscheidt door het typische Noord-Hollandse landschap met prachtige polders, monumentale boerderijen, en charmante dijkhuisjes. Het park is een paradijs voor liefhebbers van zeilen, sportvissen en surfen, dankzij de nabijheid van het IJsselmeer en de Waddenzee. Met een open jachthaven in Den Oever, biedt het park gemakkelijke toegang tot diverse aanloophavens. De moderne infrastructuur van het park zorgt ervoor dat gasten van alle dagelijkse gemakken voorzien zijn in hun recreatiewoning, wat Chaletpark De Wierde tot een ideale uitvalsbasis maakt voor een ontspannende vakantie in een gevarieerd vakantiegebied.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Den Oever, Noord-Holland
  • https://www.chaletparkdewierde.nl
  • info@chaletparkdewierde.nl