Chaletpark de Wierde

Chaletpark de Wierde

4.5 reviewscore • 2 reviews
M

Enorm genoten

Wij hebben enorm genoten van onze tijd op dit park. Lekker buiten de vakanties. Het was heerlijk rustig. Leuk strand in de buurt. Onze kavel was lekker ruim en we hadden genoeg privacy. Dit heeft waarschijnlijk ook met de tijd van het jaar te maken. We waren slechts een paar dagen en hadden geluk met het weer. Het lijkt maar niet op te houden met regenen, maar wij hadden net geluk met het weer! We zitten er serieus aan te denken om nog een keer terug te komen.

M.T. 22 feb 2024
Reageer
S

Mooie chalets

Chaletpark de Wierde heeft mooie chalets. Het park is niet heel groot, zoals je dat van de Landals en Europarcs kent, maar het is ook niet heel klein. Net groot genoeg, voor ons hoeft het niet groter. Alle chalets die er staan zijn eigenlijk wel leuk. Het park loopt in een soort rondje en het ligt vlakbij Den Oever. Leuke omgeving om te vertoeven in de zomer. Wij hebben heerlijk gefietst en erg van de rust genoten.

Onze chalet was niks mis mee. Was netjes en goed verzorgd. Ik neem aan dat dat voor alle chalets geldt. In de omgeving valt niet heel veel te doen, je komt hier echt voor de rust, water en in ons geval voor het fietsen. Het is een zeer landelijke omgeving. Wel erg genoten van onze vakantie.

Sonja 7 jun 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Den Oever.

Over Chaletpark de Wierde

Er zijn 2 reviews geschreven over Chaletpark de Wierde op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Den Oever, Noord-Holland
  • https://www.chaletparkdewierde.nl
  • info@chaletparkdewierde.nl