Kustpark Texel

Kustpark Texel

4.3 reviewscore • 3 reviews
W

Roompot recreatie, Kustpark Texel.

Wij zijn daar geweest in het weekend van 8 t/m 11 maart 2024 samen met onze hond in chalet nr. 66. Dit chalet staat helemaal achteraan op het grote park tegen de bosrand (en dat vonden we met onze hond erg fijn). Ik had voordat ik boekte geen review gelezen. Misschien niet erg handig, want toen mijn vrouw dit wel ging doen, werd ik er niet heel blij van). Maar niet getreurd en ik wilde ook geen papegaai zijn zijn. Zelf ondervinden is toch het beste nietwaar. Goede bewegwijzering op het park en heel handig
je kunt gebruik maken van metalen karretjes om je spullen vanaf de parkeerplaats van de auto (niet naast het chalet, maar wel in de buurt) naar het chalet te brengen. Hier is goed over nagedacht. De start was wat minder. Melden bij de receptie was niet nodig. Enkele dagen voordat we gingen, kregen we de laatste informatie en een keycard. Hiermee kon je het chalet openen en was je meteen ingecheckt. Helaas onze keycard werkte niet. Dus maar even gebeld met de receptie. Dit probleem werd heel snel opgelost en toen kon de korte vakantie echt beginnen. Wij waren verrast over de ruimte en slimme indeling in zo'n chalet. Voor ons prima te doen. Leuk en handig welkomspakketje ook. Chalet was schoon en van alle gemakken voorzien ( heerlijke douche en goede bedden). Natuurlijk is het niet zo schoon als thuis en heeft het chalet een bepaalde leeftijd maar desalniettemin prima.
Wij hadden geboekt met eindschoonmaak en hoefden zelf alleen de vloer te zuigen en prullenbakken te legen. Mijn borg werd keurig binnen 1 week weer teruggestort.
Wij komen zeker nog eens terug op dit park en hopen dat Roompot iets met onze tips heeft gedaan.
Tot slot nog enkele tips voor Roompot om het nog aangenamer voor de gasten te maken.
- kontroleer of het elektronisch deursysteem werkt met pasje (volgens ons zit er een batterij in, die waarschijnlijk leeg was),
- leg in het chalet een gebruiksaanwijzing van de combimagnetron (scheelt veel uitzoekwerk),
- volgens ons kon de thermostaat niet lager dan 18 graden ( zou wat ons betreft naar 15 graden kunnen)
- geef met name de hoekzitbank een update ( was enigszins doorgezakt)

WAM van Hemert 15 mrt 2024
Reageer
N

Texel vakantie

Texel is voor ons gezin de plek waar we ieder jaar met zijn alles tot rust komen en even lekker uitwaaien. Ondanks dat onze kinderen al op kamers wonen gaan ook zij nog gewoon ieder jaar mee, inmiddels met aanhang en al één kleinkind. We zijn de laatste keren hier naartoe geweest als verblijfplaats en dat was helemaal super! Je zat overal lekker dichtbij en de accomodatie zelf was ook iedere keer keurig! Ik kijk nu al uit naar deze zomer, om weer terug te gaan.

Nadia 17 jan 2020
Reageer
T

Op vakantie naar Texel

Al sinds mijn vrouw en ik kinderen hebben, dus inmiddels al 14 jaar achter elkaar, gaan we ieder jaar in de zomervakantie lekker naar Texel toe.
Mijn vrouw, de kinderen, onze hond en ik.
We gaan er op uit om te fietsen of we gaan lekker met een picknickmand naar het strand en brengen daar de dag door.
Sinds drie jaar verblijven we hier en dat bevalt ons heel erg goed, daarom is dit nu al een paar jaar de plek voor ons en dat zal waarschijnlijk ook nog wel een tijdje zo blijven.
Waarom zou je heel veel geld uitgeven en naar één of ander ver land afreizen als je een heerlijke vakantie in eigen land op Texel kunt beleven.

Thijmen 18 dec 2019
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Texel.

Over Kustpark Texel

Er zijn 3 reviews geschreven over Kustpark Texel op Reviews.nl. Met een 4.3 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Texel, Waddeneilanden
  • https://www.kustparktexel.nl
  • info@roompot.nl