Kustpark Texel

Kustpark Texel

4.3 reviewscore • 12 reviews
L

Privacy gezocht? Gevonden!

Helaas is het onderhoud en de schoonmaak van ons verblijf op kustpark De Koog steeds slechter geworden. Dit is jammer, want de locatie is uitstekend. Gelukkig is het park ruim opgezet en biedt het veel privacy en rust. Het is een goede uitvalsbasis om Texel te verkennen. Het park zelf is erg mooi, met nette huisjes en vriendelijk personeel. Het zwembad is ook erg fijn.

Leonardo 17 mrt 2023
Reageer
A

Gunstig gelegen!

Het vakantiepark is prachtig en goed onderhouden. We konden gemakkelijk onze weg vinden op het park dankzij duidelijke bewegwijzering. Het chalet was goed schoongemaakt en voldeed aan onze verwachtingen, ondanks enkele verouderde aspecten. De omgeving van het park is mooi en gunstig gelegen. Zeker een goede keuze voor de vakantie.

Anoniem 25 mrt 2023
Reageer
A

Laat inchecken..

Het inchecken in het huisje was pas om 16 uur, wat we als een nadeel ervoeren. We hebben geen gebruik gemaakt van de faciliteiten op het park. Het huisje zelf was in goede staat, hoewel het meubilair matig was. Gelukkig waren de bedden comfortabel. We vonden het echter jammer dat de ramen in de slaapkamers geen vergrendeling in de eerste stand hadden, waardoor ze 's nachts los stonden en we ons niet echt veilig voelden. Desondanks was de centrale ligging op Texel erg mooi. Texel zelf is een prachtig eiland en we zijn zeker van plan om terug te komen.

Anne de G 28 feb 2023
Reageer
F

Fantastisch!

Bij aankomst hoefden we niet in de rij te staan. Vooraf ontvingen we gedetailleerde informatie en de code van ons huisje, waardoor we direct konden binnenkomen. De huisjes zijn ruim en comfortabel, met goede wifi en een centrale ligging.

Alle faciliteiten zijn op loopafstand, dus je hoeft niet ver te lopen. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. De douches zijn heerlijk warm en verfrissend. Het park is goed onderhouden en schoon, en er worden veel leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen. Kortom, we hebben enorm genoten en zijn vol energie huiswaarts gekeerd.

Het park is werkelijk fantastisch en het personeel maakte ons verblijf extra speciaal. Het chalet waarin we verbleven voldeed aan al onze verwachtingen. We hebben een geweldige tijd gehad en komen zeker nog eens terug!

Familie Nieuwgaard 6 jan 2023
Reageer
M

GE-WEL-DIG!

Wij hebben een geweldige tijd gehad tijdens ons verblijf op dit park. De incheckprocedure was snel en efficiënt, dankzij de informatie die we van tevoren ontvingen en de code voor ons huisje. De huisjes zijn ruim en comfortabel ingericht en beschikken over goede wifi. De faciliteiten zijn gemakkelijk bereikbaar en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. De douches zijn heerlijk warm en het park is schoon en goed onderhouden. Er zijn veel leuke activiteiten voor kinderen en we zijn opgeladen en vol energie teruggekeerd naar huis. Kortom, een aanrader!

Mimi 27 dec 2022
Reageer
P

Uitstekende vakantie-ervaring

We hebben een heerlijke vakantie gehad op een prachtig park met gezellige huisjes. Tijdens ons verblijf hebben we volop genoten van het fietsen in de omgeving. Hoewel we geen gebruik hebben gemaakt van de faciliteiten, waren de fietsverhuur mogelijkheden prima geregeld. Het winkeltje op het park was te klein voor onze dagelijkse boodschappen, maar gelukkig was De Koog op loopafstand. Wat ons vooral is bijgebleven, is de buitengewone behulpzaamheid en vriendelijkheid van het personeel. Kortom, een uitstekende vakantie-ervaring die we niet snel zullen vergeten.

Poeke 27 nov 2022
Reageer
D

Voorziet in al je behoeften

Dit park is gewoonweg fantastisch, vooral het zwembad is een heerlijke plek om te ontspannen. Het chalet is goed ingericht en voorziet in al je behoeften. De centrale ligging van het park is ideaal, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van de prachtige omgeving. Het park zelf is omgeven door weelderig groen en biedt een rustige vakantie-ervaring. We verbleven met twee personen in een ruim chalet voor vier personen en vonden het erg comfortabel. De bedden waren goed, de bank was comfortabel en de douche was heerlijk. De verwarming zorgde voor aangename temperaturen. Kortom, een absolute aanrader!

Dinie ter Boom 15 nov 2022
Reageer
E

Veel problemen ervaren

Ons verblijf in huisje 221 was op zich prima, maar we hebben wel een aantal problemen ervaren. Helaas waren er grote vlekken en een urinegeur op de bank aanwezig. Daarnaast was de radiator in de badkamer in zeer slechte staat en lekte deze ook. We hebben dit gemeld bij de receptie en er kwam dezelfde avond een monteur langs, maar helaas kon hij de lekkage niet verhelpen. Ook voor de bank kon niets worden gedaan. Daarnaast lekte de toilet en had het een onaangename geur. Al met al waren we teleurgesteld en zullen we niet meer in een huisje van Roompot verblijven.

Else Uijtdenloop 14 nov 2022
Reageer
T

Top behalve het restaurant

We hebben een geweldige midweek gehad in het gehuurde huisje (type T6AB). Op de persoonlijke pagina stonden afbeeldingen van een huisje met een infrarood sauna, maar op de algemene overzichtspagina stond dit niet vermeld. Bij aankomst bleek dat er geen sauna in het huisje aanwezig was. De medewerkers bij de receptie gaven aan dat dit niet standaard is. Als compensatie werd er een horecavoucher aangeboden, wat we zeer waarderen. Helaas was het restaurant een teleurstelling. Hoewel het eten kwalitatief goed was, was de entourage niet op orde qua onderhoud en reinheid. Plafondplaten waren vies, met zwarte randen. Tafels werden bij elkaar gehouden met metalen strips. Een groot minpunt was dat niet alle ingrediënten op de kaart vermeld stonden, wat lastig was voor mensen met allergieën. De prijzen van de gerechten waren aan de hoge kant. We hebben elders voor een lager bedrag veel lekkerder gegeten.

Toto 15 jun 2022
Reageer
D

Fantastische service

Wij hebben een geweldige vakantie gehad op dit park. Ons chalet was zeer netjes en schoon. De medewerkers van het park waren allen zeer vriendelijk en behulpzaam, van het restaurant, de receptie tot het zwembadpersoneel. Onze kinderen hebben echt genoten van de animatie die werd aangeboden. De locatie van het park is uitstekend en ook het zwembad was heel leuk. Ondanks de drukte op het park, konden wij elke dag zwemmen. Ons chalet was op ongeveer 10 minuten afstand van het zwembad en de receptie. Wij zouden zeker nog een keer naar dit park gaan voor een verblijf, aangezien alles perfect was geregeld.

D.A. Castro 26 okt 2021
Reageer
N

Texel vakantie

Texel is voor ons gezin de plek waar we ieder jaar met zijn alles tot rust komen en even lekker uitwaaien. Ondanks dat onze kinderen al op kamers wonen gaan ook zij nog gewoon ieder jaar mee, inmiddels met aanhang en al één kleinkind. We zijn de laatste keren hier naartoe geweest als verblijfplaats en dat was helemaal super! Je zat overal lekker dichtbij en de accomodatie zelf was ook iedere keer keurig! Ik kijk nu al uit naar deze zomer, om weer terug te gaan.

Nadia 17 jan 2020
Reageer
T

Op vakantie naar Texel

Al sinds mijn vrouw en ik kinderen hebben, dus inmiddels al 14 jaar achter elkaar, gaan we ieder jaar in de zomervakantie lekker naar Texel toe.
Mijn vrouw, de kinderen, onze hond en ik.
We gaan er op uit om te fietsen of we gaan lekker met een picknickmand naar het strand en brengen daar de dag door.
Sinds drie jaar verblijven we hier en dat bevalt ons heel erg goed, daarom is dit nu al een paar jaar de plek voor ons en dat zal waarschijnlijk ook nog wel een tijdje zo blijven.
Waarom zou je heel veel geld uitgeven en naar één of ander ver land afreizen als je een heerlijke vakantie in eigen land op Texel kunt beleven.

Thijmen 18 dec 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Texel.

Over Kustpark Texel

Roompot Kustpark Texel is gelegen te Schumakersweg 3 in De Koog op het Waddeneiland Texel, een van de populairste vakantiebestemmingen in Nederland. Dit park biedt een unieke combinatie van natuur, strand en ontspanning. Gasten kunnen verblijven in comfortabele vakantiehuizen, verspreid over het park. Het park beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, een speeltuin, een restaurant en diverse sport- en recreatievoorzieningen. Gasten kunnen genieten van de prachtige natuurlijke omgeving van Texel, met uitgestrekte duinen, bossen en brede zandstranden. Het eiland biedt ook volop mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten, vogelspotten en diverse watersportactiviteiten. Daarnaast heeft Texel gezellige dorpjes, musea, restaurants en winkels die het ontdekken waard zijn. Gasten kunnen genieten van lokale specialiteiten, zoals Texels lamsvlees en verse visgerechten.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Texel, Waddeneilanden
  • https://www.kustparktexel.nl
  • info@roompot.nl