Kustpark Texel

Kustpark Texel

4.7 reviewscore • 3 reviews
T

Top behalve het restaurant

We hebben een geweldige midweek gehad in het gehuurde huisje (type T6AB). Op de persoonlijke pagina stonden afbeeldingen van een huisje met een infrarood sauna, maar op de algemene overzichtspagina stond dit niet vermeld. Bij aankomst bleek dat er geen sauna in het huisje aanwezig was. De medewerkers bij de receptie gaven aan dat dit niet standaard is. Als compensatie werd er een horecavoucher aangeboden, wat we zeer waarderen. Helaas was het restaurant een teleurstelling. Hoewel het eten kwalitatief goed was, was de entourage niet op orde qua onderhoud en reinheid. Plafondplaten waren vies, met zwarte randen. Tafels werden bij elkaar gehouden met metalen strips. Een groot minpunt was dat niet alle ingrediënten op de kaart vermeld stonden, wat lastig was voor mensen met allergieën. De prijzen van de gerechten waren aan de hoge kant. We hebben elders voor een lager bedrag veel lekkerder gegeten.

Toto 15 jun 2022
Reageer
M

GE-WEL-DIG!

Wij hebben een geweldige tijd gehad tijdens ons verblijf op dit park. De incheckprocedure was snel en efficiënt, dankzij de informatie die we van tevoren ontvingen en de code voor ons huisje. De huisjes zijn ruim en comfortabel ingericht en beschikken over goede wifi. De faciliteiten zijn gemakkelijk bereikbaar en het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. De douches zijn heerlijk warm en het park is schoon en goed onderhouden. Er zijn veel leuke activiteiten voor kinderen en we zijn opgeladen en vol energie teruggekeerd naar huis. Kortom, een aanrader!

Mimi 27 dec 2022
Reageer
D

Fantastische service

Wij hebben een geweldige vakantie gehad op dit park. Ons chalet was zeer netjes en schoon. De medewerkers van het park waren allen zeer vriendelijk en behulpzaam, van het restaurant, de receptie tot het zwembadpersoneel. Onze kinderen hebben echt genoten van de animatie die werd aangeboden. De locatie van het park is uitstekend en ook het zwembad was heel leuk. Ondanks de drukte op het park, konden wij elke dag zwemmen. Ons chalet was op ongeveer 10 minuten afstand van het zwembad en de receptie. Wij zouden zeker nog een keer naar dit park gaan voor een verblijf, aangezien alles perfect was geregeld.

D.A. Castro 26 okt 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Texel.

Over Kustpark Texel

Vakantiepark te Texel, Waddeneilanden.