Landal Beach Park Texel

Landal Beach Park Texel

3.9 reviewscore • 10 reviews
F

Een eenvoudig park

We besloten voor het eerst met ons 9 maanden oude kindje op vakantie te gaan en kozen voor dit park. Het heeft niet veel uitgebreide faciliteiten, maar een groot pluspunt is dat het dichtbij het centrum van De Koog ligt. Hoewel het park misschien wat simpel is in vergelijking met andere Landal parken, hadden we een aangename tijd. De huisjes zijn charmant en hoewel het interieur niet ultramodern is, straalt het gezelligheid uit. Ons huisje had zelfs een bubbelbad en sauna, wat heerlijk klonk. Jammer genoeg leek het huisje niet goed schoongemaakt en hadden we problemen met de radiator. De radiator werd snel gerepareerd, maar de schoonmaak liet te wensen over, zelfs na meerdere meldingen. Desondanks was het een prima verblijf, hoewel we misschien iets meer hadden verwacht van een Landal park.

Femke 18 jan 2023
Reageer
K

Geweldig tijdverdrijf op Texel

Na enkele reviews gelezen te hebben, was ik enigszins bezorgd over mijn boeking, maar dat was geheel ongegrond. Het zespersoons comfort huisje dat we kregen was ruim, goed ingericht en bood alle benodigde gemakken. Een prettige verrassing was de tweede badkamer en toilet op de bovenverdieping, wat niet eens vermeld stond in de beschrijving. Wel vond ik de kosten voor een handdoekenpakket en opgemaakte bedden wat aan de hoge kant in verhouding tot elkaar. We besloten dus zelf de bedden op te maken en handdoeken mee te nemen. Het huisje was compleet met een wasruimte inclusief wasmachine en droger, wat handig was. Het sanitair en het meubilair zagen er nieuw uit en we hebben heerlijk geslapen in de comfortabele bedden. Ook het personeel bij de receptie was vriendelijk. We komen zeker nog eens terug voor een volgende vakantie.

Karel 26 feb 2022
Reageer
H

Fijn verblijf in gerestaureerde accommodatie

Een heerlijke midweek op Texel gehad in een gerenoveerd, comfortabel huis van Landal Beach Resort. Het huis was ruim en zeer goed onderhouden, met sommige meubels die er gloednieuw uitzagen. De nieuwe banken, moderne tv's, complete keukeninrichting, goede badkamer en het comfortabele Auping-bed droegen bij aan ons genot. Opmerkelijk was de tweede badkamer en toilet op de bovenverdieping, wat een leuke verrassing was. Er waren wel kosten verbonden aan handdoeken en opgemaakte bedden, maar deze verhouding vonden wij niet helemaal kloppen. Daarom hebben we zelf de bedden opgemaakt en handdoeken meegebracht. De omgeving was perfect voor fietstochten en wandelingen, en het park bood een speeltuin en sportveld voor de kinderen. De rustige ligging van het park en de nabijheid van De Koog met supermarkten maakten het plaatje compleet. We kijken uit naar ons volgende verblijf.

Hannah 7 jan 2022
Reageer
M

Teleurstellend en onhygienisch

De huisjes waren allesbehalve schoon en overal waren spinnenwebben en nesten te vinden. Verschillende zaken waren kapot, van lampen tot waxinelichthouders en zelfs glas van schilderijen. De bedden waren zo doorgezakt dat het niet comfortabel was om erin te slapen. De muren en gordijnen waren bevlekt en er stonden gebruikte wijnglazen in de kast. Het was ronduit smerig en onhygiënisch. Voor ons geen Landal meer.

Merel 16 okt 2021
Reageer
D

Huisjes kunnen beter

Het park maakte een goede indruk aan de buitenkant, maar de schoonmaak liet te wensen over. Overal waren hondenharen en vette vlekken te vinden en de ramen waren al tijden niet schoongemaakt. Het huisje leek wel voorzien van nieuwe apparatuur, maar er waren verschillende gebreken, zoals een kapotte sunshower en stoomsauna. De bedden waren matig en er was een tekort aan handdoeken. De omgeving was echter prachtig en dit maakte veel goed, maar de prijs-kwaliteitverhouding van het park viel tegen.

Daan 26 aug 2021
Reageer
B

Uitstekend verblijf met privacy

Ons verblijf in een huisje op dit park was een geweldige ervaring. Het huisje bood veel privacy en had een prachtig uitzicht op de natuur. De inrichting was gezellig en het huisje was van alle gemakken voorzien, inclusief een wasmachine en droger. De comfortabele bedden en het terras aan het water waren hoogtepunten van ons verblijf. Ook de locatie van het park was ideaal voor fietstochten en wandelingen. Al met al hebben we een heerlijke tijd gehad en zullen we graag terugkeren.

Bram 10 aug 2021
Reageer
D

Rustig park met geweldige locatie

Tijdens de Coronaperiode kozen we ervoor om vakantie in eigen land te vieren op Texel. Beachpark is een rustig park met een mooie villa en een frisse inrichting. Het huisje was voorzien van alle gemakken en de Auping bedden waren comfortabel. Het park bood een ideale uitvalsbasis voor zowel fietstochten als wandelingen, en de locatie was top. Zelfs in deze tijd was het genieten, met de mogelijkheid om te wandelen naar het strand en de nabijgelegen plaatsjes. We komen zeker terug voor een volgende vakantie.

David 26 mrt 2021
Reageer
S

Uitstekende ervaring in huisje op Texel

We verbleven een week in huisje nummer 71, een zespersoons luxe villa. Het huisje was volledig uitgerust en schoon. De persoonlijke details, zoals boeken, kaarsen en een bloemetje, gaven het huisje een gezellige sfeer. Ook de WiFi was goed, wat handig was voor de kinderen die thuis moesten studeren. De omgeving was prachtig en we huurden fietsen om de natuur in te gaan. Ondanks dat we buiten het vakantieseizoen verbleven, was de prijs-kwaliteitverhouding prima. Al met al was het een aanrader en we waren positief verrast na het lezen van eerdere negatieve reviews.

Sanne 24 jan 2021
Reageer
B

Ontspannen verblijf in een rustig park

Onze aankomst was hartelijk en het huisje dat we toegewezen kregen, villa nr. 176, was geweldig! Het huisje was gezellig, warm en schoon. Het interieur was smaakvol en persoonlijk, en het uitzicht op het water vanaf het terras was fantastisch. Het huisje was compleet met moderne voorzieningen, waaronder een wasmachine en droger. De rustige ligging van het park en de nabijheid van De Koog maakten het een ideale uitvalsbasis. Ondanks Corona maatregelen, konden we genieten van het strand en de nabijgelegen plaatsjes met de fiets. We kijken er zeker naar uit om opnieuw terug te komen.

Bas 31 dec 2020
Reageer
P

Het was niet wat we verwachtten

De locatie van het park en de omgeving waren fantastisch. Echter, het luxe huisje voldeed niet aan onze verwachtingen. De huisjes leken opgeknapt, maar vertoonden gebreken en waren niet goed schoongemaakt. De bedden waren niet comfortabel en overal waren bevlekte muren en gordijnen te vinden. Ondanks de mooie omgeving viel de prijs-kwaliteitverhouding tegen en we zullen niet meer terugkeren naar dit park.

Pim 12 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van september 2023 in de omgeving van Texel.

Over Landal Beach Park Texel

Landal Beach Park Texel is gelegen te Stappeland 12 in De Koog. Het park beschikt over luxe villa’s die geschikt zijn voort verschillende groepgroottes en voorzien zijn van alle gemakken. Daarnaast zijn er op het park verschillende dingen te doen, zoals een visvijver, fietsverhuur en een broodjesservice. Er is een airtrampoline voor kids, als ook een speelboot en speeltuinen. Met het strand op loopafstand kunnen gasten genieten van lange strandwandelingen, zonnebaden, zwemmen in de zee en diverse watersportactiviteiten. Het eiland Texel heeft veel te bieden, waaronder prachtige natuurgebieden, gezellige dorpjes en interessante bezienswaardigheden. Huur een fiets en verken de uitgestrekte duinen en bossen, bezoek de vuurtoren, ga wadlopen of maak een excursie naar een van de schapenboerderijen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Texel, Waddeneilanden
  • https://www.landal.nl/parken/beach-park-texel
  • beachparktexel@landal.nl