EuroParcs De Koog

EuroParcs De Koog

4.5 reviewscore • 4 reviews
M

Texel fantastisch, EuroParcs de Koog ook!

Sowieso fan van onze Nederlandse eilanden maar Texel is toch wel onze favoriet. We komen hier al jaren en dit keer een bezoekje gebracht aan EuroParcs De Koog. Alles goed geregeld en op het park zelf is het heerlijk rustig, ook omdat voertuigen e.d. niet zijn toegestaan op het kampeerterrein. Kinderen kunnen hierdoor heerlijk buiten spelen zonder dat je hoeft op te letten + dat de rust gewaarborgd blijft. Goed over na gedacht en we gaan hier zeker terug komen!

Matteo 11 okt 2023
Reageer
L

Vredige sfeer en attente service

De Koog is een vrij klein park maar daardoor wel extra knus en het chalet wat wij hadden gehuurd was helemaal top. Wij zijn er goed tot rust gekomen en hebben heerlijk kunnen ontspannen van de rustige omgeving.

Liam 29 sep 2023
Reageer
A

EuroParcs De Koog is schitterend

Schitterende camping! Helaas was ons plekje helemaal aan het eind van de camping in een hoekje, deze was overwoekert door groen wat wel een beetje jammer was. Dit gemeld en we kregen een ander plekje toegewezen die wel goed was. Het weer viel verder wat tegen maar we hebben er wat leuks van gemaakt!Verder is het een super camping!

Alejandro 20 sep 2023
Reageer
B

Heel mooi, maar ligging wat minder

Ik lees dat sommige mensen hier rustig hebben gekampeerd, bij ons viel dit wel wat tegen omdat wij de heletijd auto's hoorden rijden langs waar wij zaten. De omgeving is verder heel mooi en het park heeft veel moderne voorzieningen maar helaas kan ik niet anders dan een 4 sterren rating geven i.p.v. 5 omdat de geluidshinder toch wel spijtig was.

Bastian 7 mei 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van De Cocksdorp.

Over EuroParcs De Koog

Er zijn 4 reviews geschreven over EuroParcs De Koog op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • De Cocksdorp, Noord-Holland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/noord-holland/de-koog
  • gastenservice@europarcs.nl