EuroParcs De Koog

EuroParcs De Koog

3.9 reviewscore • 15 reviews
A

EuroParcs De Koog is schitterend

EuroParcs De Koog is schitterend, het mooiste dat we ooit bij Europarcs hebben gehuurd. Spijtig genoeg bevonden we ons helemaal achterin de uithoek van de camping, waardoor de tuin volledig overwoekerd was door bomen. Dit resulteerde in een nogal sombere buitenruimte. Helaas was het weer niet zo goed, dus hebben we onze tijd voornamelijk binnenshuis doorgebracht. Bovendien bevond ons verblijf zich vrijwel direct aan de doorgaande weg, wat voor behoorlijk wat lawaai zorgde. Ondanks de vrij luide muziek binnenshuis viel het allemaal wel mee. Het park, vooral het nieuwe gedeelte waar wij verbleven, is bijzonder fraai vormgegeven, luxueus en modern.

Alejandro 20 sep 2023
Reageer
M

Telkens weer leuk hier

Al jarenlang bezoeken we EuroParcs De Koog en telkens voelt het alsof we thuiskomen. De locatie bevindt zich centraal op Texel, waardoor je dagelijks een andere richting op kunt gaan. Bij dit park vind je volledige rust en ontspanning. Een positief aspect is dat voertuigen niet zijn toegestaan op het kampeerterrein. Hierdoor hebben kinderen alle ruimte om vrij te spelen. De recreatieruimte was ook een aangename plek waar we ons uitstekend hebben vermaakt. Al met al kijken we ernaar uit om volgend jaar opnieuw te komen!

Matteo 11 okt 2023
Reageer
L

Vredige sfeer en attente service

Dit knusse park is echt charmant, en het chalet heeft een prachtige inrichting.
We hebben echt kunnen ontspannen door de vredige sfeer en de attente service van het personeel op het park. Het zou handig zijn als er op de weg duidelijke borden zijn die aangeven welke afslag je moet nemen. Op dit moment is het gemakkelijk om er voorbij te rijden omdat er geen duidelijke aanwijzingen zijn.

Liam 29 sep 2023
Reageer
H

Hier is het leuk!

Een park dat nog groeit en bloeit. De service is uitstekend; een klein probleempje werd meteen verholpen, en zelfs onze fiets kreeg de nodige aandacht. Het personeel is bijzonder vriendelijk. Een leuke verrassing was de komst van een foodtruck waar heerlijke pizza's te verkrijgen waren. Kortom, een plezierige ervaring met aandacht voor detail en gastvrijheid.

Hiroshi 19 aug 2023
Reageer
B

Heel mooi, maar ligging wat minder

Het personeel is enorm vriendelijk en staat altijd klaar om te helpen, zonder enige aarzeling. Het verblijf is modern en mooi, met alle moderne voorzieningen, maar helaas ontbreekt comfortabel tuinmeubilair met kussens. De omgeving is prachtig ontworpen, maar we begrijpen niet waarom dit schitterende nieuwe park op een minder gunstige locatie is gebouwd. Vanwege de nabijheid van een extreem drukke doorgaande weg ervaren we veel geluidshinder.

Bastian 7 mei 2023
Reageer
L

Het totaalbeeld oogt verwaarloosd

Bij aankomst was onze eerste gedachte: is dit werkelijk een camping? Langs een sombere schuur, gekapte bomen met nog staande stronken, bouwmaterialen en een pad van cement bereik je het campingterrein, gevuld met stacaravans. Het totaalbeeld, inclusief het terrein, de receptie en de gehuurde caravan, oogt verwaarloosd en vertoont tekenen van achterstallig onderhoud. Het heeft duidelijk zijn beste dagen gehad. De ramen van een verouderd toiletblok zijn vernield. De caravans worden omgeven door een vervallen omheining.

Luciano 6 mei 2023
Reageer
L

Kritiek over De Koog ongegrond... Geweldig Park

We zijn al geruime tijd regelmatige bezoekers van De Koog, en dat is niet zonder reden! Omdat het er zo aangenaam is, brengen we er graag tijd door. Samen met onze kinderen hebben we altijd plezier gehad, zelfs op mindere dagen wat het weer betreft. De faciliteiten in de recreatieruimte zijn zeer uitgebreid! Wat eerder is opgemerkt over de niet-frisheid van het beddengoed (dekbedden, kussens) is volstrekt ongegrond. We zijn er absoluut van overtuigd dat het beddengoed meerdere keren per jaar wordt gewassen. Als u eenvoudigweg aan de medewerkers had gevraagd om ander beddengoed, hadden ze het graag voor u geregeld. Maar ja, zo gaat dat nu eenmaal...

Leandro 21 sep 2022
Reageer
S

Verontrustend vies en verwaarloosd

De stacaravan vertoonde duidelijke tekenen van verwaarlozing, maar met name de bedden en het beddengoed waren onplezierig. De geur van de vorige bewoners hing nog in de slaapruimte. Hoewel je schone beddengoedpakketten krijgt, lijkt de geur daar helaas doorheen te dringen. Er waren kussens met schimmel, haren en zelfs preiresten in de pan. De algemene indruk was verontrustend vies en verwaarloosd, en veel dingen waren kapot. Ik ben persoonlijk naar de winkel gegaan en heb nieuw beddengoed aangeschaft bij de Action. Voor de kinderen was er maar weinig vermaak beschikbaar, met een verwaarloosd klimrek.

Soren 4 aug 2022
Reageer
R

De Koog vermijden voor altijd!

Op deze plek was het campergedeelte niet comfortabel. We moesten parkeren op een hobbelig en slecht gemaaid grasveld. Om onze stekker in te pluggen, moesten we handschoenen dragen vanwege de brandnetels. Er waren geen toiletvoorzieningen. Voor twee nachten betaalden we 43 euro, zonder toeristenbelastingen. Jammer genoeg gaan we hier niet meer naartoe. De verhouding tussen prijs en kwaliteit, en de voorzieningen, voldeden niet aan wat we hadden verwacht.

Rajan 31 jul 2021
Reageer
Z

Negatieve berichten van De Koog onbegrijpelijk

Onze ervaring was fantastisch! De stacaravan was opmerkelijk schoon, wat zelden voorkomt. Ik waardeer dit echt. De recreatieruimte straalt een gezellige sfeer uit en biedt geweldige ontspanningsmogelijkheden. Het is moeilijk te begrijpen waarom het eerdere negatieve bericht van Fam. Doornweerd is geplaatst. Onze tijd hier was positief en we hebben genoten van de schone accommodatie en de aangename recreatieruimte.

Zane 24 jul 2021
Reageer
J

Verblijf bij EuroParcs De Koog was fenomenaal!

Onze verblijf bij De Koog was fenomenaal! De locatie was perfect, we hebben heerlijk gefietst en de service was uitstekend. De kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in de recreatieruimte, waardoor wij als ouders ook optimaal konden ontspannen. Zeker voor herhaling vatbaar, we kijken nu al uit naar volgend jaar. De medewerkers heb ik in ieder geval al voorbereid hierop!

Jasper 23 mei 2021
Reageer
T

Nogal vies en muf

De locatie en de vredige sfeer zijn eigenlijk de enige positieve aspecten van deze camping. Onze caravan, althans die van ons, is helaas nogal vies en muf. Het gaf ons absoluut geen hygiënische indruk. Het beddengoed zou wat vaker gewassen moeten worden, en de kussens verdienen een luchting. Nee, ik kies nooit meer voor deze camping. Laten we dan maar wat extra geld neertellen.

Thiago 13 aug 2020
Reageer
E

Onprettige situatie bij Europarcs De Koog

Het recente deel van de camping is prachtig, maar het oudere gedeelte laat te wensen over. De recent gebouwde chalets zijn netjes, maar in de gebieden zonder chalets heerst chaos. Ik heb gehoord dat er een nieuwe eigenaar is van deze camping en dat er verbeteringen zullen worden aangebracht. Ook komt de beschrijving op de website niet overeen met de daadwerkelijke situatie. Op dit specifieke deel is het momenteel te chaotisch om gasten te ontvangen.

Emre 9 jun 2020
Reageer
K

Aangename vakantie ervaren!

Hoewel nog niet alle faciliteiten op Texel beschikbaar waren, hebben we een aangename vakantie ervaren! Het positieve was dat de camping zich centraal op het eiland bevindt. Dit zorgt ervoor dat je overal in de buurt bent. De kinderen hebben genoten van hun tijd in de recreatieruimte, vooral in het gedeelte met poppen. Hier bij De Koog komen we zeker weer eens!

Kieran 12 mrt 2020
Reageer
H

Een leuke plek, maar behoeft vernieuwing!

In oktober 2018 hebben we hier een week doorgebracht, en we delen volledig dezelfde ervaring als de familie Doornweerd. Het is hoog tijd om alles te vernieuwen: de kachel werkte met grote moeite, de banken zijn versleten, het terrein voor het parkeren van de auto is modderig, en de speeltuin is niet bepaald fris. De prijs was lager in vergelijking met andere locaties op Texel, maar nu begrijpen we waarom. Een pluspunt is de uitstekende locatie, zeer centraal gelegen, en natuurlijk blijft Texel een adembenemend eiland.

Henrik 18 feb 2019
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van De Cocksdorp.

Over EuroParcs De Koog

EuroParcs De Koog is gelegen te Postweg 10 in De Cocksdorp op het mooie Waddeneiland Texel in Noord-Holland. Het biedt een unieke vakantie-ervaring, centraal gelegen om het eiland te verkennen. Het park staat bekend om zijn moderne, vrijstaande chalets, ideaal voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Gasten kunnen hier genieten van het prachtige strand, dat op loopafstand ligt, en de schilderachtige dorpjes in de omgeving. Het park biedt verschillende faciliteiten, waaronder fiets- en E-chopper verhuur, waarmee gasten het eiland op hun eigen tempo kunnen verkennen. Naast de mogelijkheid om te genieten van de natuurlijke omgeving, biedt het park ook een broodjesservice, een voetbalveld, tafeltennisfaciliteiten en een speeltuin voor kinderen. Het park is vuurwerkvrij, wat bijdraagt aan een rustige en ontspannen sfeer. EuroParcs De Koog heeft ook een receptie waar gasten terecht kunnen voor verschillende diensten en informatie. Hoewel het park geen eigen restaurant heeft, ligt het centrum van De Koog, met een ruime keuze aan restaurants en cafés, op slechts 5 km afstand. De chalets in het park zijn uitgerust met een terras en tuin met tuinset, waardoor gasten kunnen genieten van de buitenlucht en de natuurlijke schoonheid van Texel. Het strand aan de westkant van Texel, bekend om zijn breedte en mooie duinen, is een populaire attractie in de omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • De Cocksdorp, Noord-Holland
  • https://www.europarcs.nl/vakantieparken/nederland/noord-holland/de-koog
  • gastenservice@europarcs.nl