Camping de Tulpenweide

Camping de Tulpenweide

5.0 reviewscore • 10 reviews
H

Fijne tijd

Iedereen is heel vriendelijk op de camping. We zijn er een paar dagen geweest en zijn met een leuke groep vrienden geweest. Het is fijn dat de eigenaren ook erg praktisch zijn ingesteld en goed met je meedenken. Super gastvrij en we komen volgend jaar terug, want we hebben hier een fijne tijd gehad. Aanrader zeker voor groepen.

Heny de boer 11 sep 2022
Reageer
S

Goed weekend gehad

Wat een mooie camping alleen al als je aan komt rijden heb je het gevoel van thuiskomen, het ziet er allemaal zo mooi uit. Kamping heeft lieve eigenaren helpen je goed en zijn erg aardig. We zijn veel buiten geweest en hebben veel van de omgeving gezien. Picknicktafel bij het sjalet is erg mooi en we komen snel weer, tot volgend jaar.,

SS 11 sep 2022
Reageer
P

De tulpenweide is top

Dit is nou echt een camping waar je gewoon weken kan staan en wat dan ook niet gaat vervelen. We zijn wel drie weken geweest, eigen caravan mee en privé sanitair gehad wat fijn is dat. De eigenaren zijn erg aardig en gastvrij. Ze maken gewoon een praatje met je en laten je je eigen ding doen. In de omgeving is genoeg te doen en het is hier altijd gezellig.

P en H 4 sep 2022
Reageer
g

voelt als thuiskomen

Klein maar fijn zeggen ze wel eens maar het is hier ook gewoon zo knus en fijn! Je hebt genoeg ruimte, alles bij de hand en kan zo goed tot rust komen hier. Gastvrije mensen, super behulpzaam en dit is een aanrader voor iedereen. Ik heb met vrienden een weekendje gehad hier, binnenkort met familie, kijk er nu al naar uit.

groeten uit maastricht 12 aug 2022
Reageer
P

Met kinderen ook goed te doen

Ik ben dit jaar voor de eerste keer met 3 kids op vakantie gegaan, ik vond het erg spannend. Maar wat hebben ze het leuk gehad, in de tent slapen en veel spelen met de skelters en op de trampoline springen. Ze mochten in de avond mee de dieren voeren dat was een fijne ervaring voor ze. En veel andere kinderen kwamen ze halen om te spelen. Top geregeld.

Peter 10 jul 2022
Reageer
G

goed geregeld

Lekker tien dagen weg en dat was een aanrader. Goede verhalen gehoord over de Tulpenweide en daarom zijn we zelf eens gegaan. Schoon, rustig en alles wat je nodig hebt bij de hand. Het was fijn een privé douche en wc te hebben. De eigenaren staan netjes voor alle gasten klaar. We zijn meer dan tevreden.

Gerrit en Bas 19 jun 2022
Reageer
P

fantastische camping

Het was een heerlijke tijd op deze mooie camping. Toen we aankwamen waren de eigenaren er om ons te begeleiden, goede uitleg en heel behulpzaam. We hebben ons eigen prive sanitair was ook erg fijn is. Fietsen dat is onze passie en dat hebben we hier dan ook volop kunnen doen. We zijn nu 4x geweest en we komen snel terug, tot snel lieve mensen.

P Borrie 12 jun 2022
Reageer
J

geweldig

Met vrienden hier verbleven, we reizen zelf met onze kamper en zij waren hier in een trekkershud. Het ontvangst was heel fijn, namen de tijd om alles uit te leggen en waren heel aardig. We hebben een ruime plek, sanitair was schoon en de natuur om ons heel was heel indrukwekkend. Veel wandelen en fietsen en we hebben lang niet alles kunnen ontdekken dus komen snel terug.

Jan Hiss 20 apr 2022
Reageer
L

mooie omgeving

Even eruit om op adem te komen, zes dagen in totaal. Mooi chalet, alles was aanwezig en het was brand schoon. Bed was al opgemaakt bij aankomst en het is er allemaal zo netjes verzorgd en voelt als thuiskomen. Een paar bloembakken, lieve eigenaren, veel te doen in de omgeving en kan zo echt op adem komen.

Lizzy 30 aug 2021
Reageer
D

Tip om hier te kamperen

Ik heb er anderen over gehoord, zo blij en tevreden. Ik ging er dan ook met een fijn gevoel naar toe en dat is ook direct bevestigd, wat een lieve mensen, zo open en gastvrij. Fijne kleinschalige camping en zo schoon. Gastvrij, netjes en gewoon in een woord geweldig. Wandelen en fietsen is hier heerlijk er is genoeg te doen.

Doezy 24 aug 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Breezand.

Over Camping de Tulpenweide

Camping de Tulpenweide is gelegen te Stoomweg 28 in Breezand. Het is een gezellige minicamping te midden van prachtige bollenvelden. Dit vakantieoord biedt een diversiteit aan kampeermogelijkheden en accommodaties, omgeven door groen, bomen en bloemen. Het park beschikt over elf ruime kampeerplaatsen met privé-sanitair, zes chalets met grote veranda's, twee safari/glamping tenten, twee trekkershutten, een Finse blokhut en vijf camperplaatsen. Voor kinderen is er een speelplaats met diverse speeltoestellen en een dierenveld met geiten, kippen en konijnen. In de zomer worden er activiteiten voor kinderen georganiseerd. Camping de Tulpenweide benadrukt persoonlijke service, gezelligheid, vrijheid, en het principe van 'niks moet, niksen mag'. De camping is voorzien van gratis wifi en biedt ruime parkeergelegenheid. Het is een autoluw terrein, waar huisdieren op verzoek zijn toegestaan. De camping is ideaal gelegen voor uitstapjes naar het strand, fietsen, surfen, varen of wandelen in de omgeving, en biedt gemakkelijke toegang tot het eiland Texel.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Breezand, Noord-Holland
  • https://www.detulpenweide.nl
  • info@detulpenweide.nl