Center Parcs De Vossemeren

Center Parcs De Vossemeren

3.8 reviewscore • 15 reviews
B

Ondermaats

Ik vind het verblijf veel te duur voor wat het maar is, oké, huisje is net en proper maar wel verouderd. Eten in het park ronduit ondermaats, kwaliteit is ver te zoeken en gewoon niet lekker. Zowel in supermarkt als restaurants. Activiteiten voor kleine kinderen, voor iets oudere is het al niet meer aangepast en vergeet niet: voor alles bij betalen. Gewoon eens een terrasje doen is onmogelijk wegens te veel volk…hier word je echt depri van. Ik zou iedereen afraden te komen, wij zijn vroeger huiswaarts gekeerd.

BR 15 feb 2024
Reageer
S

Indrukwekkend vakantiepark

Dit vakantiepark ligt net over de grens bij Lommel. Het is een erg mooi park en wij hebben ons goed vermaakt. Mooi zwembad, leuke restaurants en een supermarkt. Alles is te vinden op het park. Voor kinderen is het ook een erg leuk park. Wij komen misschien nog wel een keer terug. In ieder geval weer naar Center Parcs.

Suzanne 16 nov 2022
Reageer
A

Heeft meer vernieuwing nodig

Helaas iets minder positief als de review hieronder.. ook al was ons huisje mooi en sfeervol vernieuwd, er was geen buitenverlichting waardoor het erg donker was en je zelfs een zaklamp moest pakken om de deur uit te gaan. Er was een mooi zwembad waar de kinderen goed van hebben genoten, daar was het ook wel mee gezegd. De actionfactory waar onze kinderen zich erg naar hadden uitgekeken viel tegen en was ook deels kapot en verouderd, helaas. De game hall was wel leuk maar ook daar hadden we het wel snel gezien, het personeel hier had er duidelijk ook weinig zin in. Dus er was niet heel veel te doen voor de kinderen wat echt top was, kwamen we er ook nog achter dat je moest betalen om op de trampoline te mogen springen, zicht. Helaas voor ons niet voor herhaling vatbaar. We zijn eerder naar andere center parcsen geweest, dit was altijd top, dit viel wat tegen.

A. 6 okt 2022
Reageer
M

Fantastisch weekend gehad

Wij hebben een weekend genoten in Center Parcs de Vossemeren. Op vrijdagmiddag aangekomen en gelijk door middel van een snelle en goede service naar onze vip cottage gedirigeerd. Het zag er nog mooier uit dan op de foto's die we vooraf op de website hadden bekeken, helemaal top. Het huisje heeft een super grote tv met heerlijke bank daarvoor, geweldige badkamers met alle snufjes waar je alleen maar van kunt dromen. Een hele grote eetkamertafel waar je met het hele gezin heerlijk aan kunt eten, we kregen verse broodjes aan de deur dus dat was ook helemaal genieten. Ons gezin heeft zich er geweldig vermaakt en ik moet ook nog aangeven van mijn dochter dat de pizza een 10/10 score moet krijgen dus dat zal ik bij deze vermelden. Je kan er ook heerlijk genieten van het aangelegen meertje in de mooie natuur. Dus ja ik kan niet anders dan 5 sterren geven voor deze top ervaring, bedankt!

Moontje Brinkman 28 sep 2022
Reageer
H

Wel wat verbeterpunten

Onze familie had een fantastisch weekendje weg vlak voordat school op 1 september weer begon bij Vossemeren. Het aquapark was een absolute aanrader en een leuke activiteit voor ons gezin, hoewel het best vermoeiend was. Helaas was onze VIP-cottage verouderd en in slechte staat, maar gelukkig compenseerde het park en zijn faciliteiten dit. Onze kinderen vonden de binnenspeeltuin met de gigantische speelboot ook geweldig. Het was ook teleurstellend dat extra betaling nodig was voor activiteiten zoals bumpercars en trampolines.

Hicham 4 sep 2022
Reageer
M

Werkelijk geweldig!

Wij verbleven tijdens het weekend van 1 juli in een prachtig vernieuwde VIP cottage (nr. 478) voor 6 personen. De cottage was fantastisch en had een mooie locatie dicht bij de plaza. De bedden lagen erg comfortabel. Het was ook fijn om te zien dat er nu een oven aanwezig was. Volgens ons heeft Vossemeren het leukste zwembad van alle parken en de discovery bay is een echte aanrader voor de kleinere kinderen. Het was ook leuk dat je nu een golfkarretje kunt huren voor een uur om het park te verkennen, aangezien het park groot is, is dit een must als je verder weg bent van de plaza. Het personeel was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Wij huurden e-scooters en kregen een route mee door Postel, wat we iedereen aanbevelen. Een weekend was te kort voor dit park omdat er zoveel te doen is. Het eten bij Nonna's was uitstekend en had een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ook het eten op het terras van het Grand Café was goed en gezellig. Wij komen in november zeker terug.

M Leander 12 jul 2022
Reageer
R

Hotelkamer is dramatisch

De hotelkamer was zeer verouderd en had oncomfortabel meubilair, waardoor het nauwelijks te gebruiken was. Het toilet was gebroken en bij het doorspoelen trok je de bovenkant omhoog. De temperatuur van de kamer was onverstelbaar en er was voortdurend geruis van de verwarming. Bovendien was er geen ventilatie mogelijk in de kamer, omdat de deur naar buiten de enige optie was en die was niet geschikt om ´s nachts open te laten.

Voor toegang werden magneetkaarten uitgereikt, maar deze werden zwak door de nabijheid van de telefoon, wat een achterhaald idee is, aangezien iedereen tegenwoordig pasjes bij zijn telefoon heeft. Hierdoor moest ik 's avonds laat op zoek naar een medewerker om dit op te lossen.

Ricardo 7 jun 2022
Reageer
L

Prettig verblijf in dit park

De beoordelingen over dit park zijn afwisselend, dus we wisten niet precies wat we konden verwachten. Onze vernieuwde bungalow (6p premium) was ruim en over het algemeen schoon, alhoewel het bestek niet helemaal hygiënisch was. De plaza was mooi en goed ingericht, hoewel de parkwinkel en restaurants zoals gebruikelijk prijzig waren. Het zwembad was zeker leuk, met een mooie uitstraling en schoonheid, maar vrij beperkt wat er snel druk kon voelen bij het wandelen. Het park was misschien meer gericht op kinderen tussen 8 en 11, dus het kon niet heel spectaculair zijn voor oudere kinderen. Discovery Bay was ook mooi en doelgericht. Lommel ligt dichtbij en is een aantrekkelijke stad waar je kunt lunchen of op een terras kunt zitten om iets te drinken of eten. Kortom, we zijn zeer tevreden over ons verblijf op Vossemeren.

LA 9 mei 2022
Reageer
O

Fijn maar behoorlijk aan de prijs

Een midweekje weg met gezin en hond. Ons cottage was schoon en verzorgd, maar er werd op het park nog flink gerenoveerd. Dakdekkers maakten ons s'ochtends vroeg wakker, maar we klaagden bij de receptie en kregen een passende compensatie. Het was heerlijk weer om te wandelen in het nabijgelegen natuurpark Sahara, genieten van een terrasje, zwemmen op het park of lekker zonnen bij ons cottage. Het comfort cottage was echter prijzig met ongeveer €1.000,- voor een midweek in mei.

Otto Nevel 6 mei 2022
Reageer
S

Prachtige bungalow

Onze premium bungalow voor 8 personen was mooi en voorzien van alle comfort. Het park was kindvriendelijk met de Discovery Bay waar kinderen konden spelen. Ook hadden we veel plezier in de Aqua Mundo, met leuke waterattracties zoals glijbanen en wildwaterbanen. De wildwaterrafting was geweldig, geleid door enthousiaste medewerkers. Kortom, het weekend was te kort! 100% dat wij nog een keertje terug komen, geweldig!

Simon T 12 apr 2022
Reageer
V

Behoorlijk tegengevallen

We hadden een gerenoveerd huisje wat een verbetering was, maar dat was het enige positieve aspect. De rest was teleurstellend. De restaurants en het eten waren slecht, de pizza's waren verschrikkelijk. De bediening was matig, met enkele uitzonderingen, maar de meeste waren gewoon slecht. Je mocht niet bij het huisje parkeren, dus als je geen fietsen had, was het een probleem. Kortom, dit park is niet aan te bevelen voor herhaling en zeker niet geschikt voor koppels.

Van der Klaver 26 mrt 2022
Reageer
J

Verbetering is raadzaam

We hadden een bungalow voor 6 volwassenen geboekt, maar het bleek meer geschikt te zijn voor 4 volwassenen en 2 kinderen. De 3e slaapkamer was te klein voor 2 volwassenen. We hadden 2 badkamers, maar er was maar één douche, wat niet voldoende was voor 6 personen. De infraroodcabine in de andere badkamer werkte helaas niet, maar we kregen wel compensatie hiervoor. De bungalow was niet helemaal zoals we ons hadden voorgesteld, maar de ligging was wel ideaal, dicht bij het zwembad. Er waren echter wel schoonmaakproblemen, met vuile plekken op de vloer en een niet behandelde jacuzzi. Het pluspunt was wel het vers brood en zelfs croissant die we 's morgens ontvingen.

Johnny Jonitha 11 mrt 2022
Reageer
F

Top park maar erg duur

Op het park bevinden zich prachtige en sfeervolle, vernieuwde cottages. Onze cottage was erg schoon en netjes. Echter was de isolatie slecht en de kachel moest veel aanstaan om het warm te krijgen. Het zwembad was een hoogtepunt, mooi ingericht met veel glijbanen. Er is veel te doen en te zien op het park, hoewel de activiteitenprijzen aanzienlijk zijn (bijv. €7,50 voor een uurtje tafeltennis of €17,50 voor een ronde klimmen in de Discovery Bay). Het is een tip om boodschappen mee te nemen, aangezien de prijzen in de supermarkt bijna het dubbele zijn van buitenaf. Het personeel in de supermarkt was erg vriendelijk en de Market Dome was prachtig, met mooie vogels.

Familie Dreessen 19 feb 2022
Reageer
H

Fijn personeel

Deze week hebben we verbleven in prachtige huisjes, met een zeer warm onthaal door het vriendelijke personeel. Het gebruik van golfwagens op het park maakte ons verblijf nog leuker. Onze 6-persoons Premium Cottage was mooi en recent gerenoveerd, met één kleine kanttekening: er waren te weinig stopcontacten. Het park is een absolute aanrader en we kijken al uit naar ons volgende bezoek in januari 2023!

Heersman 29 jan 2022
Reageer
G

Fijn park

Was een fijn maar groot park met een erg groot meer.
Samen met mijn vriendin hebben wij bij aankomst gelijk een e-car gehuurd, was ideaal gezien het slechtere weer en lange afstand van de marketdome.

Enige wat een beetje jammer was, dat van de eetgelegenheden behoorlijk veel gesloten waren.
Alleen de prijzen van de supermarkt op het park zijn het absurd hoog, een pakje ingevroren tosti kostte gewoon 7 euro! echt belachelijk duur!

G.V.H. 14 jan 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Center Parcs De Vossemeren

Center Parcs De Vossemeren, gelegen aan Elzen 145 te Lommel, is een vakantiepark met twee indrukwekkende meren waar watersporters en rustzoekers elkaar treffen. Het park kenmerkt zich door de de vele buitenactiviteiten aan de rand van de Lommelse Sahara. Tevens is er een indoor speelwereld Discovery Bay, indoor speelhal Action Factory, Waterskiën, flyboarden, wakeboarden en een Aqua Mundo met 4 glijbanen, inclusief trechterglijbaan, wildwaterbaan en snorkelbad. In de omgeving van het vakantiepark vind je de Lommelse Sahara en Bokrijk openluchtmuseum.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Belgie
  • https://www.centerparcs.nl/nl-nl/belgie/fp_VM_vakantiepark-de-vossemeren
  • info@centerparcs.com