Center Parcs De Vossemeren

Center Parcs De Vossemeren

3.7 reviewscore • 4 reviews
B

Ondermaats

Ik vind het verblijf veel te duur voor wat het maar is, oké, huisje is net en proper maar wel verouderd. Eten in het park ronduit ondermaats, kwaliteit is ver te zoeken en gewoon niet lekker. Zowel in supermarkt als restaurants. Activiteiten voor kleine kinderen, voor iets oudere is het al niet meer aangepast en vergeet niet: voor alles bij betalen. Gewoon eens een terrasje doen is onmogelijk wegens te veel volk…hier word je echt depri van. Ik zou iedereen afraden te komen, wij zijn vroeger huiswaarts gekeerd.

BR 15 feb 2024
Reageer
S

Indrukwekkend vakantiepark

Dit vakantiepark ligt net over de grens bij Lommel. Het is een erg mooi park en wij hebben ons goed vermaakt. Mooi zwembad, leuke restaurants en een supermarkt. Alles is te vinden op het park. Voor kinderen is het ook een erg leuk park. Wij komen misschien nog wel een keer terug. In ieder geval weer naar Center Parcs.

Suzanne 16 nov 2022
Reageer
A

Heeft meer vernieuwing nodig

Helaas iets minder positief als de review hieronder.. ook al was ons huisje mooi en sfeervol vernieuwd, er was geen buitenverlichting waardoor het erg donker was en je zelfs een zaklamp moest pakken om de deur uit te gaan. Er was een mooi zwembad waar de kinderen goed van hebben genoten, daar was het ook wel mee gezegd. De actionfactory waar onze kinderen zich erg naar hadden uitgekeken viel tegen en was ook deels kapot en verouderd, helaas. De game hall was wel leuk maar ook daar hadden we het wel snel gezien, het personeel hier had er duidelijk ook weinig zin in. Dus er was niet heel veel te doen voor de kinderen wat echt top was, kwamen we er ook nog achter dat je moest betalen om op de trampoline te mogen springen, zicht. Helaas voor ons niet voor herhaling vatbaar. We zijn eerder naar andere center parcsen geweest, dit was altijd top, dit viel wat tegen.

A. 6 okt 2022
Reageer
M

Fantastisch weekend gehad

Wij hebben een weekend genoten in Center Parcs de Vossemeren. Op vrijdagmiddag aangekomen en gelijk door middel van een snelle en goede service naar onze vip cottage gedirigeerd. Het zag er nog mooier uit dan op de foto's die we vooraf op de website hadden bekeken, helemaal top. Het huisje heeft een super grote tv met heerlijke bank daarvoor, geweldige badkamers met alle snufjes waar je alleen maar van kunt dromen. Een hele grote eetkamertafel waar je met het hele gezin heerlijk aan kunt eten, we kregen verse broodjes aan de deur dus dat was ook helemaal genieten. Ons gezin heeft zich er geweldig vermaakt en ik moet ook nog aangeven van mijn dochter dat de pizza een 10/10 score moet krijgen dus dat zal ik bij deze vermelden. Je kan er ook heerlijk genieten van het aangelegen meertje in de mooie natuur. Dus ja ik kan niet anders dan 5 sterren geven voor deze top ervaring, bedankt!

Moontje Brinkman 28 sep 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Belgie.

Over Center Parcs De Vossemeren

Er zijn 4 reviews geschreven over Center Parcs De Vossemeren op Reviews.nl. Met een 3.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Belgie
  • https://www.centerparcs.nl/nl-nl/belgie/fp_VM_vakantiepark-de-vossemeren
  • info@centerparcs.com