Carpardoo

Carpardoo

3.5 reviewscore • 11 reviews
G

Beoordeling voor iets wat je niet ontvangt

Het is moeilijk om een beoordeling te geven zonder het product te hebben ontvangen. De levertijd klopt niet, en telefonisch contact is onmogelijk. Telkens als ik bel, wordt ik in de wacht gezet omdat alle medewerkers bezig zijn. Ik heb meerdere keren gebeld, maar kreeg hetzelfde te horen. In mijn e-mails vroeg ik wanneer ik het onderdeel kon verwachten, maar ik kreeg geen duidelijk antwoord. Het feit dat er op dit moment geen telefonische ondersteuning wordt geboden voor Nederland vind ik vreemd. Ik hoop dat mijn bestelling snel aankomt, want ik wacht al een week. Het is ook vreemd dat ik verdere vragen schriftelijk moet stellen.

Gerard 1 sep 2023
Reageer
S

Allerlei problemen en vertragingen

Mijn ervaring met deze webshop is vergelijkbaar met die van andere auto-onderdelen webshops. Onlangs heb ik besteld bij verschillende webshops, waaronder deze. Helaas liepen al mijn bestellingen uit op problemen en vertragingen, waaronder ook mijn bestelling hier bij Carpardoo. Ik had een dringende bestelling geplaatst en verwachtte dat deze binnen 2 tot 3 werkdagen zou worden geleverd. Helaas bleef het stil op de tracking tot en met maandag. Toen ik contact opnam met DPD, bevestigden ze dat er iets mis was. Carpardoo reageerde snel per e-mail en beweerde dat er niets aan de hand was en dat ik geduld moest hebben. Ze wilden geen contact opnemen met DPD, wat me enorm frustreerde. Ik heb elders besteld en mijn bestelling bij Carpardoo geannuleerd. Tijdens het hele proces heeft Carpardoo geen excuses aangeboden voor de vertraging en het ongemak, wat ik als minimale klantenservice beschouw. Mijn tip is om bij dit soort bedrijven altijd met een creditcard te betalen, zodat je sterker staat in dergelijke situaties.

Sandra 31 jan 2023
Reageer
E

Wat jammer van DPD

Ik heb verschillende onderdelen, waaronder remschijven, besteld. De levering werd verzorgd door DPD en de chauffeur liet de zware doos vallen omdat deze te zwaar was. De doos was beschadigd, maar de onderdelen zagen er verder goed uit en vertoonden geen schade. Dit doet me echter afvragen of deze remschijven te zwaar zijn voor DPD of dat er betere verpakking nodig is. Over het algemeen waren de andere onderdelen in goede staat.

Erik 30 okt 2022
Reageer
I

Geld wel terug, maar bellen te lastig

Na het plaatsen van mijn bestelling verwachtte ik dat de spullen snel geleverd zouden worden. Na twee weken van stilte besloot ik te bellen. Na een uur in de wacht te hebben gestaan via een vreemde telefooncentrale, werd de verbinding na een uur verbroken. Toen stuurde ik een e-mail en ontving binnen twee uur een reactie. Het bleek dat het onderdeel niet meer op voorraad was. Ik heb mijn geld teruggevraagd, wat vlot werd verwerkt. Mijn tip is om te mailen in plaats van te bellen.

Ingrid 18 okt 2022
Reageer
P

Carpardoo de beste

Deze webshop biedt snelle verzending en kwalitatieve onderdelen. Voorheen bestelde ik meestal bij Auto-onderdelen24, maar hun verzending duurde steeds langer. Ik ben blij dat ik Carpardoo opnieuw heb gevonden, want ze leveren kwaliteitsonderdelen van verschillende merken en de bestellingen arriveren binnen twee dagen vanuit Duitsland. Een goede keuze dus voor iedereen!

Peter 21 sep 2022
Reageer
C

Online shoppen zou snel moeten zijn

Het spijt me te horen dat mijn bestelling een volledige week heeft geduurd om te arriveren, en toen het eindelijk aankwam, was het onderdeel ernstig beschadigd als gevolg van onvoldoende verpakking. Dit was zeer teleurstellend en heeft mijn koopervaring aanzienlijk beïnvloed.

Het lange wachten van een volledige week voor de levering was op zichzelf al frustrerend. Snelle levering is vaak een belangrijk aspect van online winkelen, en de vertraging heeft ervoor gezorgd dat ik langer moest wachten dan verwacht om mijn bestelde product te ontvangen.

Caroline 17 sep 2022
Reageer
R

Verwerking kan wat sneller, maar tevreden

De verwerking van betaling en het gereedmaken van de onderdelen zou sneller kunnen verlopen. Ik ben een particuliere klant en begrijp dat dit misschien sneller gaat voor garages. Over het algemeen ben ik echter tevreden en zou ik Carpardoo aanbevelen. Andere websites zoals Autodoc, Mister Auto, Winparts en Carparts hadden de onderdelen uitverkocht.

Robert 12 sep 2022
Reageer
L

Niet altijd leverbaar

Carpardoo is duurder dan andere webshops, en vaak staat er 'leverbaar' terwijl dit niet het geval is. Als je wacht op een onderdeel en je APK-afspraak verloopt, kan dit extra kosten met zich meebrengen. Het retourneren naar Duitsland kan ook een gedoe zijn. Lokale winkels zijn misschien duurder, maar bieden betrouwbaardere service en levering.

Linda 24 sep 2021
Reageer
M

Meer dan tevreden

Carpardoo is voor mij een uitstekende webshop gebleken als het gaat om het vinden van auto-onderdelen tegen eerlijke Duitse prijzen. Hoewel de levertijd soms wat langer kan zijn, ben ik meer dan tevreden over de geweldige service die ze bieden, vooral wanneer er zich problemen voordoen of wanneer ik advies nodig heb.Hoewel de levertijd soms langer is dan ik zou willen, vind ik dat het de moeite waard is vanwege de prijsvoordelen en de kwaliteit van de onderdelen. Bovendien heeft Carpardoo keer op keer bewezen dat ze een geweldige klantenservice hebben. Wanneer ik met problemen werd geconfronteerd of behoefte had aan advies over bepaalde onderdelen, stonden ze altijd klaar om me te helpen en mijn vragen te beantwoorden.

Marcel 6 jul 2020
Reageer
J

Retours zijn makkelijk

Hoewel de levering soms langer duurt dan bij binnenlandse webshops, blinkt Carpardoo uit in service na aankoop. Terugzending verloopt soepel, zelfs als het niet de schuld van Carpardoo is dat een artikel retour wordt gestuurd. De klantenservice is behulpzaam en snel. Ik blijf graag klant bij Carpardoo en raad anderen aan om ook de gok te wagen.

Johanna 29 jun 2020
Reageer
T

Niet echt vandaag besteld morgen in huis

Als je geen haast hebt, kun je hier bestellen. De levertijd is echter lang, en de communicatie over vertragingen kan beter. Het zou handig zijn als er een waarschuwing wordt gegeven bij het bestellen over de verwachte levertijd. De kwaliteit van de spullen was zoals verwacht gewoon goed en ook kreeg ik in ieder geval de juiste spullen, maar verwacht niet een vandaag besteld, morgen in huis type deal.

Tom 1 apr 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van maart 2024.

Over Carpardoo

Als je op zoek bent naar auto-onderdelen, dan is Carpardoo een geweldige website om te bezoeken. Je vindt hier een breed assortiment aan onderdelen van verschillende merken en modellen, allemaal tegen zeer concurrerende prijzen. Het is heel eenvoudig om door de website te navigeren en de productbeschrijvingen zijn duidelijk en informatief. Ook zijn er regelmatig kortingsacties beschikbaar, waardoor de prijzen nog aantrekkelijker worden. De verzending is snel en betrouwbaar, en je hebt verschillende betalingsmogelijkheden, inclusief de optie om achteraf te betalen. De klantenservice is uitstekend en het personeel is deskundig en behulpzaam. Al met al is Carpardoo zeker een website die je moet overwegen als je op zoek bent naar hoogwaardige auto-onderdelen tegen concurrerende prijzen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.carpardoo.nl
  • info@carpardoo.nl