Carpardoo

Carpardoo

2.0 reviewscore • 2 reviews
G

Beoordeling voor iets wat je niet ontvangt

Het is moeilijk om een beoordeling te geven zonder het product te hebben ontvangen. De levertijd klopt niet, en telefonisch contact is onmogelijk. Telkens als ik bel, wordt ik in de wacht gezet omdat alle medewerkers bezig zijn. Ik heb meerdere keren gebeld, maar kreeg hetzelfde te horen. In mijn e-mails vroeg ik wanneer ik het onderdeel kon verwachten, maar ik kreeg geen duidelijk antwoord. Het feit dat er op dit moment geen telefonische ondersteuning wordt geboden voor Nederland vind ik vreemd. Ik hoop dat mijn bestelling snel aankomt, want ik wacht al een week. Het is ook vreemd dat ik verdere vragen schriftelijk moet stellen.

Gerard 1 sep 2023
Reageer
S

Allerlei problemen en vertragingen

Mijn ervaring met deze webshop is vergelijkbaar met die van andere auto-onderdelen webshops. Onlangs heb ik besteld bij verschillende webshops, waaronder deze. Helaas liepen al mijn bestellingen uit op problemen en vertragingen, waaronder ook mijn bestelling hier bij Carpardoo. Ik had een dringende bestelling geplaatst en verwachtte dat deze binnen 2 tot 3 werkdagen zou worden geleverd. Helaas bleef het stil op de tracking tot en met maandag. Toen ik contact opnam met DPD, bevestigden ze dat er iets mis was. Carpardoo reageerde snel per e-mail en beweerde dat er niets aan de hand was en dat ik geduld moest hebben. Ze wilden geen contact opnemen met DPD, wat me enorm frustreerde. Ik heb elders besteld en mijn bestelling bij Carpardoo geannuleerd. Tijdens het hele proces heeft Carpardoo geen excuses aangeboden voor de vertraging en het ongemak, wat ik als minimale klantenservice beschouw. Mijn tip is om bij dit soort bedrijven altijd met een creditcard te betalen, zodat je sterker staat in dergelijke situaties.

Sandra 31 jan 2023
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van mei 2024.

Over Carpardoo

Als je op zoek bent naar auto-onderdelen, dan is Carpardoo een geweldige website om te bezoeken. Je vindt hier een breed assortiment aan onderdelen van verschillende merken en modellen, allemaal tegen zeer concurrerende prijzen. Het is heel eenvoudig om door de website te navigeren en de productbeschrijvingen zijn duidelijk en informatief. Ook zijn er regelmatig kortingsacties beschikbaar, waardoor de prijzen nog aantrekkelijker worden. De verzending is snel en betrouwbaar, en je hebt verschillende betalingsmogelijkheden, inclusief de optie om achteraf te betalen. De klantenservice is uitstekend en het personeel is deskundig en behulpzaam. Al met al is Carpardoo zeker een website die je moet overwegen als je op zoek bent naar hoogwaardige auto-onderdelen tegen concurrerende prijzen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.carpardoo.nl
  • info@carpardoo.nl