Carlton Beach Hotel

Carlton Beach Hotel

3.4 reviewscore • 5 reviews
X

Voortreffelijk kingsize slaapmeubel

Uitstekend hotel, voortreffelijk kingsize slaapmeubel. Buitengewoon voortreffelijk en uitgebreid ochtendmaal. We werden ondergebracht in een verblijfsruimte op de tweede verdieping, gelegen aan de flank en met een venster gericht naar de straatkant, waarbij het uitzicht zich uitstrekte over de zandige kustlijn en de oceaan. Parkeermogelijkheden direct bij de accommodatie. Een aanbeveling: Een bezoek gebracht aan de bioscoop voor een meeslepende ervaring bij Pathé in 4D! Echter, een nadeel was het ongewenste geluid van honden dat 's ochtends vroeg opklonk. Niettemin, over het algemeen een uitstekende accommodatie. We hebben zonder twijfel de intentie om opnieuw terug te keren!

Xavi 13 aug 2023
Reageer
M

Vergeten spullen krijg je nooit meer terug

Op 25 augustus 2023 verbleef ik met mijn vriend in Carlton Beach Hotel Scheveningen. De volgende dag zijn we om 12.00 uur uitgecheckt. Een paar uur later, op weg naar huis, herinnerde ik me dat ik mijn broek en blouse in de kledingkast in de kamer was vergeten. Deze set kleding was nieuw en slechts één keer gedragen, ik vind hem erg leuk en zou hem graag terug willen krijgen. Rond 14.30 uur heb ik de receptie van het hotel gebeld en gezegd dat ik mijn kleren in de kamer heb laten liggen. De dame zei: als we iets vinden, zullen we het online zetten op de website van Ilost. En ik was zo stom om haar te geloven….. Ik ben begonnen te wachten wanneer mijn kleding online komt en ik ze kan krijgen. Kortom, de dame aan de receptie deed geen enkele moeite om een ​​klant te helpen.
Maandag was het nog steeds niet online en heb ik opnieuw gebeld. De receptie beloofde het uit te zoeken en mij terug te bellen. Ik heb geen telefoontje van hen gekregen. Woensdag heb ik besloten om naar het hotel te gaan en even mijn kleren op te halen. En wat hoor ik? De receptie zegt: we hebben je kleren niet. Wat???? Ik heb dezelfde dag direct gebeld! Nee, ze hebben het niet en ze weten niet wie de kamer aan het schoonmaken was en niemand geeft iets toe.
Zoals ik zie, sorteert Carlton Hotel vergeten spullen van de klanten. Mooie waardevolle spullen lieten ze schoonmaakpersoneel en medewerkers voor zichzelf houden. Je krijgt het nooit meer terug.
Ik heb geprobeerd de algemeen directeur van het hotel te bereiken en de situatie uit te leggen, maar de dame weigerde met ons te praten.
Ik heb aangifte gedaan bij de politie wegens diefstal. Wat een gebrek aan respect voor de klanten.

Marina 6 sep 2023
Reageer
S

Sterk verouderd

Ik heb een reservering gemaakt op basis van de gegevens die vermeld stonden op de officiële webpagina van dit hotel, maar hetgeen ik aantrof, komt werkelijk niet overeen. Onze toegewezen verblijfsruimte bleek sterk verouderd te zijn, allesbehalve een kamer met een eigentijds "strandthema". De ingang van de sanitaire faciliteit heeft een transparante constructie en valt met een luide ruk dicht, gepaard gaande met aanzienlijk geluid. De panoramische aanblik is werkelijk schitterend, echter is het raadzaam voor de logiesgelegenheid om oprecht te zijn over de distinctie tussen een gemoderniseerde suite en een gedateerde hotelkamer. En stem je tarieven dienovereenkomstig af. Ik heb mijn reservering direct bij het etablissement gemaakt, het hoogste bedrag betaald en vervolgens blijkt de ervaring aanzienlijk teleurstellend te zijn.

Suzan 16 jul 2023
Reageer
L

Hotel Carlton Beach Scheveningen review

Mooi hotel op een geweldige locatie. 2 minuten lopen naar de boulevard, 1 minuut lopen naar het strand en binnen 5 minuten ben je bij de Holland Casino e.d. Wij hadden met opzet een kamer met zee-uitzicht genomen, is het zeker waard! Kost je wat meer maar op een vakantie / weekend weg mag het wat kosten, toch? Zit ook een wellness center bij het hotel met zwembad, een x aantal sauna's, massage opties enz.
Eerste dag geen ontbijt genomen omdat we een plaatselijke bakker en allerlei visboertjes zagen, was prima! Tweede dag toch ontbijt aangevraagd omdat we zagen bij andere hotel bezoekers dat het wel erg goed was. En inderdaad prima ontbijt, niks te klagen! Door corona krijg je een plate met allerlei broodjes en beleg zodat je niet veel met anderen te maken hebt. Met name de buitenlandse kok, die tevens een aardig woordje Nederlands sprak, was top!
Kamer was luxe, mooi behang enz. Badkamer ietwat klein maar ook prima. Dagje naar Sea life geweest, heb daar zojuist een review over geschreven is ook wel leuk voor een keer. Ik raadt aan om niet in het hotel te gaan avondeten omdat er zoveel leuke tentjes aan de boulevard zijn. Met name La Galleria, italiaans restaurant was heerlijk! Ook elke dag een visje besteld bij Simonis (pas op voor de meeuwen als je een visje besteld) :-D

Levi 24 aug 2020
Reageer
M

Frontaal zee uitzicht

Bij het carlton beach hotel kun je aangeven wat voor uitzicht je wilt hebben en wij kozen natuurlijk voor het frontale zee uitzicht.
Hier betaal je iets meer geld voor, maar geloof me dit is het waard.
Want het uitzicht dat je voor dit geld krijgt is absoluut spectaculair.
Verder hebben we hier genoten van de luxueuze en prachtige kamers, het heerlijke ontbijt en de goede lunch en dinerkaart.
Het is een prijzig hotel om te verblijven, maar daar is de kwaliteit en zorg ook naar.
We hebben heerlijk kunnen ontspannen en hebben er volop van genoten.

Mystery guest 29 jul 2020
D

Wij zijn hier al enkele keren geweest, je kan de kwaliteit een beetje vergelijken met een Van der Valk hotel. Zit ook een zwembad bij, goed ontbijt en avondeten. Ligt daarnaast aan het Scheveningse strand!

Dennis en Wendy 30 jul 2020
Hotels in de buurt

Dit zijn de beste hotels van juli 2024 in de omgeving van Den Haag.

Over Carlton Beach Hotel

Er zijn 5 reviews geschreven over Carlton Beach Hotel op Reviews.nl. Met een 3.4 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Den Haag, Zuid-Holland
  • https://www.carlton.nl/beach-hotel-scheveningen
  • info@beach.carlton.nl