Carlton Beach Hotel

Carlton Beach Hotel

3.8 reviewscore • 13 reviews
X

Voortreffelijk kingsize slaapmeubel

Uitstekend hotel, voortreffelijk kingsize slaapmeubel. Buitengewoon voortreffelijk en uitgebreid ochtendmaal. We werden ondergebracht in een verblijfsruimte op de tweede verdieping, gelegen aan de flank en met een venster gericht naar de straatkant, waarbij het uitzicht zich uitstrekte over de zandige kustlijn en de oceaan. Parkeermogelijkheden direct bij de accommodatie. Een aanbeveling: Een bezoek gebracht aan de bioscoop voor een meeslepende ervaring bij Pathé in 4D! Echter, een nadeel was het ongewenste geluid van honden dat 's ochtends vroeg opklonk. Niettemin, over het algemeen een uitstekende accommodatie. We hebben zonder twijfel de intentie om opnieuw terug te keren!

Xavi 13 aug 2023
Reageer
M

Vergeten spullen krijg je nooit meer terug

Op 25 augustus 2023 verbleef ik met mijn vriend in Carlton Beach Hotel Scheveningen. De volgende dag zijn we om 12.00 uur uitgecheckt. Een paar uur later, op weg naar huis, herinnerde ik me dat ik mijn broek en blouse in de kledingkast in de kamer was vergeten. Deze set kleding was nieuw en slechts één keer gedragen, ik vind hem erg leuk en zou hem graag terug willen krijgen. Rond 14.30 uur heb ik de receptie van het hotel gebeld en gezegd dat ik mijn kleren in de kamer heb laten liggen. De dame zei: als we iets vinden, zullen we het online zetten op de website van Ilost. En ik was zo stom om haar te geloven….. Ik ben begonnen te wachten wanneer mijn kleding online komt en ik ze kan krijgen. Kortom, de dame aan de receptie deed geen enkele moeite om een ​​klant te helpen.
Maandag was het nog steeds niet online en heb ik opnieuw gebeld. De receptie beloofde het uit te zoeken en mij terug te bellen. Ik heb geen telefoontje van hen gekregen. Woensdag heb ik besloten om naar het hotel te gaan en even mijn kleren op te halen. En wat hoor ik? De receptie zegt: we hebben je kleren niet. Wat???? Ik heb dezelfde dag direct gebeld! Nee, ze hebben het niet en ze weten niet wie de kamer aan het schoonmaken was en niemand geeft iets toe.
Zoals ik zie, sorteert Carlton Hotel vergeten spullen van de klanten. Mooie waardevolle spullen lieten ze schoonmaakpersoneel en medewerkers voor zichzelf houden. Je krijgt het nooit meer terug.
Ik heb geprobeerd de algemeen directeur van het hotel te bereiken en de situatie uit te leggen, maar de dame weigerde met ons te praten.
Ik heb aangifte gedaan bij de politie wegens diefstal. Wat een gebrek aan respect voor de klanten.

Marina 6 sep 2023
Reageer
S

Sterk verouderd

Ik heb een reservering gemaakt op basis van de gegevens die vermeld stonden op de officiële webpagina van dit hotel, maar hetgeen ik aantrof, komt werkelijk niet overeen. Onze toegewezen verblijfsruimte bleek sterk verouderd te zijn, allesbehalve een kamer met een eigentijds "strandthema". De ingang van de sanitaire faciliteit heeft een transparante constructie en valt met een luide ruk dicht, gepaard gaande met aanzienlijk geluid. De panoramische aanblik is werkelijk schitterend, echter is het raadzaam voor de logiesgelegenheid om oprecht te zijn over de distinctie tussen een gemoderniseerde suite en een gedateerde hotelkamer. En stem je tarieven dienovereenkomstig af. Ik heb mijn reservering direct bij het etablissement gemaakt, het hoogste bedrag betaald en vervolgens blijkt de ervaring aanzienlijk teleurstellend te zijn.

Suzan 16 jul 2023
Reageer
S

Uitstekend onderhouden kamer

Wederom een plezierige ervaring tijdens ons verblijf in dit gunstig gelegen hotel. Een uitstekend onderhouden kamer in de executive categorie. Kwalitatief ochtendmaal. Voortreffelijk avondmaal. Het team was uitermate welwillend en attent. Het is echter spijtig dat er individuen zijn die zichzelf als "canine-genoten" beschouwen, maar prioriteit geven aan uitgaan en hun honden luidruchtig op de kamer opsluiten. Dit doet echter afbreuk aan de complete ontspanningservaring.

Simson 30 sep 2021
Reageer
J

Verblijfsruimte was uitstekend geprepareerd

We waren punctueel aanwezig, precies om 12:30 uur, en tot onze verrassing was de accommodatie reeds gereed. Hierdoor hadden we meteen de gelegenheid om ons om te kleden en richting het strand te gaan. De verblijfsruimte was uitstekend geprepareerd, oogde zeer netjes en was voorzien van een waterkoker, Nespresso-machine en een kleine koelkast. Onze blik reikte over het duinlandschap, waar de zee en het Zwarte Pad elkaar halfweg ontmoetten. Op het zandstrand hebben we gebruik gemaakt van de ligstoelen die Carlton aanbiedt. Helaas bleek dat Carlton dit jaar geen eigen strandbar of -tent had opgezet. Voor toegang tot het zwembad dien je een reservering te maken, waardoor je gedurende een dertig minuten durende sessie in het aangrenzende deel van het bassin kunt zwemmen.

Jackie 24 aug 2021
Reageer
H

Schitterend vernieuwde accommodatie

Kamer in de executive categorie met uitzicht op de boulevard. Schitterend vernieuwde accommodatie. Onze viervoetige metgezel vergezelde ons en ontving een attentie, terwijl hij overal met open armen werd ontvangen. Het enige minpunt was dat de instructie over de ontbijtplaatsing op een ietwat onaangename manier werd gecommuniceerd. Overigens was het opnieuw een buitengewoon geslaagd verblijf. Een aandachtspunt betreft de deur naar het balkon, die enigszins in mindere staat verkeert en enigszins afwijkt van de verder uitstekende uitstraling van de kamer. De matrassen bieden een voortreffelijke nachtrust en de douchefaciliteit is uitermate genoeglijk. De medewerkers bij de ontvangstbalie zijn stuk voor stuk buitengewoon oplettend en innemend in hun vriendelijkheid.

Himmen 9 aug 2021
Reageer
N

Betoverend hotel

Betoverend hotel, gunstig gepositioneerd te midden van de charme van Scheveningen. Onze accommodatie betrof een verblijf in een kamer van executive niveau. De ruimte was op adembenemende wijze opgefrist en bood een uitmuntende collectie aan voorzieningen. Een genotvol slaapmeubel, aangenaam vertoeven in de badkamer en een scala aan voorzieningen zoals een waterverwarmer, een minibar en een Nespresso-machine. Het is werkelijk lastig om ook maar enige kritische noot te bedenken. De teamleden blinken uit in hun bijzonder gastvrije houding. Ondanks de maatregelen in verband met de huidige situatie, hebben we een voortreffelijke culinaire ervaring gehad (een driegangendiner werd aan onze kamer bezorgd), en het ontbijt was buitengewoon goed georganiseerd.

Nelleke 26 apr 2021
Reageer
W

Gunstig gesitueerd aan de kust

Hotel gunstig gesitueerd aan de kust, waar de sfeer bijzonder aangenaam is. Het team begroet je met een warme ontvangst en toont een uitzonderlijk hartelijke en hulpvaardige houding. Uitmuntend. Onze keuze viel op een kamer voor gezinnen en het spijt me oprecht te moeten vermelden dat zowel het slaapmeubel als de sanitaire voorziening in alle eerlijkheid teleurstellend waren. Het slaapmeubel vertoonde helaas zichtbare tekenen van overmatig gebruik, waardoor de benen en voeten lichtelijk hoger lagen dan het hoofdeinde. Het doucheproces ondervond ernstige hinder doordat de waterstroom beperkt was, wat resulteerde in een ervaring die niet langer als echt douchen kan worden beschouwd.

Walter 1 mrt 2021
Reageer
J

Buitengewoon aangenaam

Het verblijf in de kamer met een panoramisch uitzicht over de zee en de duinen was buitengewoon aangenaam. De ruimte was uitstekend onderhouden en onberispelijk schoon, en het personeel toonde een uitzonderlijke vriendelijkheid en gastvrijheid. Zowel het ontbijt als het diner waren verrukkelijk, en de service was van hoog niveau. Dit etablissement krijgt zonder twijfel een positieve beoordeling van mij! 👍🏽

Jamal 15 nov 2020
Reageer
L

Hotel Carlton Beach Scheveningen review

Mooi hotel op een geweldige locatie. 2 minuten lopen naar de boulevard, 1 minuut lopen naar het strand en binnen 5 minuten ben je bij de Holland Casino e.d. Wij hadden met opzet een kamer met zee-uitzicht genomen, is het zeker waard! Kost je wat meer maar op een vakantie / weekend weg mag het wat kosten, toch? Zit ook een wellness center bij het hotel met zwembad, een x aantal sauna's, massage opties enz.
Eerste dag geen ontbijt genomen omdat we een plaatselijke bakker en allerlei visboertjes zagen, was prima! Tweede dag toch ontbijt aangevraagd omdat we zagen bij andere hotel bezoekers dat het wel erg goed was. En inderdaad prima ontbijt, niks te klagen! Door corona krijg je een plate met allerlei broodjes en beleg zodat je niet veel met anderen te maken hebt. Met name de buitenlandse kok, die tevens een aardig woordje Nederlands sprak, was top!
Kamer was luxe, mooi behang enz. Badkamer ietwat klein maar ook prima. Dagje naar Sea life geweest, heb daar zojuist een review over geschreven is ook wel leuk voor een keer. Ik raadt aan om niet in het hotel te gaan avondeten omdat er zoveel leuke tentjes aan de boulevard zijn. Met name La Galleria, italiaans restaurant was heerlijk! Ook elke dag een visje besteld bij Simonis (pas op voor de meeuwen als je een visje besteld) :-D

Levi 24 aug 2020
Reageer
M

Frontaal zee uitzicht

Bij het carlton beach hotel kun je aangeven wat voor uitzicht je wilt hebben en wij kozen natuurlijk voor het frontale zee uitzicht.
Hier betaal je iets meer geld voor, maar geloof me dit is het waard.
Want het uitzicht dat je voor dit geld krijgt is absoluut spectaculair.
Verder hebben we hier genoten van de luxueuze en prachtige kamers, het heerlijke ontbijt en de goede lunch en dinerkaart.
Het is een prijzig hotel om te verblijven, maar daar is de kwaliteit en zorg ook naar.
We hebben heerlijk kunnen ontspannen en hebben er volop van genoten.

Mystery guest 29 jul 2020
D

Wij zijn hier al enkele keren geweest, je kan de kwaliteit een beetje vergelijken met een Van der Valk hotel. Zit ook een zwembad bij, goed ontbijt en avondeten. Ligt daarnaast aan het Scheveningse strand!

Dennis en Wendy 30 jul 2020
S

Afgekikt!

Bijna feilloos, met uitzondering van de matrassen. Nadat je een dag vol genoegen hebt gewandeld, verlang je naar een verkwikkende nachtrust. Echter, na een interval van 120 minuten ontwaken, ondervonden we vermoeidheid bij het opstaan. Het slaapmeubel toonde tekenen van verzwakking en bovendien lag je voornamelijk op een topmatras. Een teleurstellend aspect. Direct daarna zijn we besluitvormend teruggekeerd naar onze eigen verblijfplaats, hoewel we nog een scala aan activiteiten in gedachten hadden. Aangegeven bij de ontvangstbalie, maar het werd met een spottende toon ontvangen.

Sandra 28 jan 2020
Reageer
V

Prima

Nadat we ons ongenoegen kenbaar hadden gemaakt, ontvingen we binnen zestig minuten een reactie. In de nasleep hiervan is de aangekaarte kwestie met groot succes afgehandeld, en bovendien werden we aangenaam verrast met een prachtige vergoeding. Het ervaren van ongenoegen is altijd onprettig, maar uiteindelijk draait het om de manier waarop het wordt aangepakt en verholpen. Ik moet oprecht vermelden dat de uitvoering van dit vraagstuk volmaakt is uitgevoerd!

Vera 13 sep 2019
Reageer
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2024 in de omgeving van Den Haag.

Over Carlton Beach Hotel

Het Carlton Beach Hotel is een luxe strandhotel te Gevers Deynootweg 201 in Den Haag. Het hotel beschikt over comfortabele kamers en suites, elegant ingericht en van alle gemakken voorzien. Elke kamer is ontworpen om een ontspannen en comfortabel verblijf te bieden, met moderne voorzieningen en een stijlvol interieur. Sommige kamers hebben zelfs een eigen balkon met uitzicht op zee. Gasten van het Carlton Beach Hotel kunnen genieten van uitstekende faciliteiten, waaronder een verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte en een wellnesscentrum. Het hotel heeft ook twee restaurants met zeezicht en bars waar gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Naast het genieten van de faciliteiten van het hotel, kunnen gasten ook de prachtige omgeving verkennen. Het Carlton Beach Hotel biedt de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen strandvakantie of een avontuurlijke verkenning van de omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Den Haag, Zuid-Holland
  • https://www.carlton.nl/beach-hotel-scheveningen
  • info@beach.carlton.nl