Carlton Beach Hotel

Carlton Beach Hotel

4.5 reviewscore • 2 reviews
L

Hotel Carlton Beach Scheveningen review

Mooi hotel op een geweldige locatie. 2 minuten lopen naar de boulevard, 1 minuut lopen naar het strand en binnen 5 minuten ben je bij de Holland Casino e.d. Wij hadden met opzet een kamer met zee-uitzicht genomen, is het zeker waard! Kost je wat meer maar op een vakantie / weekend weg mag het wat kosten, toch? Zit ook een wellness center bij het hotel met zwembad, een x aantal sauna's, massage opties enz.
Eerste dag geen ontbijt genomen omdat we een plaatselijke bakker en allerlei visboertjes zagen, was prima! Tweede dag toch ontbijt aangevraagd omdat we zagen bij andere hotel bezoekers dat het wel erg goed was. En inderdaad prima ontbijt, niks te klagen! Door corona krijg je een plate met allerlei broodjes en beleg zodat je niet veel met anderen te maken hebt. Met name de buitenlandse kok, die tevens een aardig woordje Nederlands sprak, was top!
Kamer was luxe, mooi behang enz. Badkamer ietwat klein maar ook prima. Dagje naar Sea life geweest, heb daar zojuist een review over geschreven is ook wel leuk voor een keer. Ik raadt aan om niet in het hotel te gaan avondeten omdat er zoveel leuke tentjes aan de boulevard zijn. Met name La Galleria, italiaans restaurant was heerlijk! Ook elke dag een visje besteld bij Simonis (pas op voor de meeuwen als je een visje besteld) :-D

Levi 24 aug 2020
Reageer
M

Frontaal zee uitzicht

Bij het carlton beach hotel kun je aangeven wat voor uitzicht je wilt hebben en wij kozen natuurlijk voor het frontale zee uitzicht.
Hier betaal je iets meer geld voor, maar geloof me dit is het waard.
Want het uitzicht dat je voor dit geld krijgt is absoluut spectaculair.
Verder hebben we hier genoten van de luxueuze en prachtige kamers, het heerlijke ontbijt en de goede lunch en dinerkaart.
Het is een prijzig hotel om te verblijven, maar daar is de kwaliteit en zorg ook naar.
We hebben heerlijk kunnen ontspannen en hebben er volop van genoten.

Mystery guest 29 jul 2020
Reageer
D

Wij zijn hier al enkele keren geweest, je kan de kwaliteit een beetje vergelijken met een Van der Valk hotel. Zit ook een zwembad bij, goed ontbijt en avondeten. Ligt daarnaast aan het Scheveningse strand!

Dennis en Wendy 30 jul 2020
Beste hotels

Dit zijn de beste hotels van maart 2023 in de omgeving van Den Haag.

Over Carlton Beach Hotel
  • Nog niet geverifieerd
  • Hotels
  • Den Haag, Zuid-Holland