Cardpile

Cardpile

4.7 reviewscore • 3 reviews
J

Veel verschillende bordspellen

Als een groot bordspel liefhebber, kan het soms uitdagend zijn om leuke nieuwe bordspellen te vinden. Cardpile biedt hierin wel een uitkomst. Ze verkopen veel verschillende soorten bordspellen die niet bekend zijn bij het grote publiek.

Vorige week heb ik drie verschillende bordspellen besteld bij Cardpile. Namelijk Citadels, Dungeon Draft en Last Bastion. Ik heb ze nog niet gespeeld, maar wel ingelezen. Het lijken mij zeer leuke bordspellen. Binnenkort maar eens wat vrienden uitnodigen!

De bestelling ging vlot en ik had mijn bestelling de volgende dag in huis. Ik hoefde geen verzendkosten te betalen dus dat is ook goed geregeld. Niks op aan te merken. Als je ook leuke bordspellen zoekt, maar geen standaard Monopoly wilt spelen, dan kan ik Cardpile zeker aanraden. Genoeg keuze dus voor ieder wat wils!

Jurgen 31 mei 2021
Reageer
E

Positieve ervaring met betrouwbare service

Mijn ervaring met deze service was buitengewoon positief. Ondanks de kerstdrukte ontving ik het spel binnen slechts twee dagen na mijn bestelling. In het begin had ik mijn twijfels over de betrouwbaarheid van de website, vooral omdat er weinig beoordelingen of ervaringen te vinden waren. Echter, mijn beslissing om door te gaan werd beloond met een vlotte levering en uitstekende service. Deze ervaring heeft me overtuigd van de betrouwbaarheid van deze dienstverlener.

Emma 24 dec 2020
Reageer
J

Snelle en vriendelijke verwerking van bestelling

Mijn bestelling werd met een ongekende snelheid en vriendelijkheid verwerkt. Aanvankelijk twijfelde ik over de legitimiteit van de website, maar mijn bestelling, geplaatst na middernacht, werd de volgende dag al verzonden en arriveerde in uitstekende staat op de dag daarna. Ik kan deze service zonder enige aarzeling aan anderen aanbevelen. Het is duidelijk dat ze snelheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan.

Jasmijn 19 jul 2020
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Cardpile

Cardpile.nl is dé plek voor kaartspellenliefhebbers. Met een breed assortiment aan kaartspellen biedt Cardpile.nl eindeloos speelplezier voor jong en oud. Of je nu houdt van klassieke kaartspellen zoals poker en bridge, of liever de nieuwste en meest innovatieve kaartspellen wilt ontdekken, bij Cardpile.nl vind je het allemaal. De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor het eenvoudig is om jouw favoriete kaartspel te vinden en te bestellen. Bovendien bieden ze een uitstekende klantenservice en snelle verzending, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe kaartspellen. Of je nu een ervaren kaartspeler bent of net begint, Cardpile.nl is dé bestemming voor alle kaartspellenfans.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://cardpile.nl
  • info@cardpile.nl