Cardpile

Cardpile

5.0 reviewscore • 1 review
J

Veel verschillende bordspellen

Als een groot bordspel liefhebber, kan het soms uitdagend zijn om leuke nieuwe bordspellen te vinden. Cardpile biedt hierin wel een uitkomst. Ze verkopen veel verschillende soorten bordspellen die niet bekend zijn bij het grote publiek.

Vorige week heb ik drie verschillende bordspellen besteld bij Cardpile. Namelijk Citadels, Dungeon Draft en Last Bastion. Ik heb ze nog niet gespeeld, maar wel ingelezen. Het lijken mij zeer leuke bordspellen. Binnenkort maar eens wat vrienden uitnodigen!

De bestelling ging vlot en ik had mijn bestelling de volgende dag in huis. Ik hoefde geen verzendkosten te betalen dus dat is ook goed geregeld. Niks op aan te merken. Als je ook leuke bordspellen zoekt, maar geen standaard Monopoly wilt spelen, dan kan ik Cardpile zeker aanraden. Genoeg keuze dus voor ieder wat wils!

Jurgen 31 mei 2021
Reageer
Beste speelgoed en gamewinkels

Dit zijn de beste speelgoed en gamewinkels van maart 2023.

Over Cardpile

Als je op zoek bent naar Engelstalige bordspellen of kaartspellen, moet je zeker eens kijken op de website van Cardpile. Ze verkopen alle populaire bordspellen zoals The Settlers of Catan, Citadels en Small World of Warcraft. Maar ook populaire kaartspellen zoals Yu-Gi-Oh, Magic the Gathering en Dungeon Draft. Cardpile is echt een aanrader voor iedereen die van bord en/of kaartspellen houdt.