CapitalBox

CapitalBox

4.5 reviewscore • 10 reviews
T

Moeilijke periode

Na wat papierwerk kreeg ik snel reactie en kreeg ik het geld snel overgemaakt. Ze zorgen er ook voor dat je absoluut niet vergeet je betaling te verrichten. Als je inlogt kun je alles heel goed terugvinden. Dat is heel fijn aan Capitalbox. Dankzij jullie zijn we door een moeilijke tijd heen gekomen. Ze bleven ook altijd geduldig en dat is wat ik erg waardeer aan Capitalbox.

Twan 20 okt 2022
Reageer
J

Deskundig advies

Heel blij dat wij Capital Box hebben gevonden. Wij zijn heel goed geholpen en kregen deskundig advies, want wij zaten nog met wat vragen. Dit was namelijk onze eerste keer dat wij een bedrijfslening aanvroegen. Zoals je ook wel mag verwachten hebben ze echt kennis van zaken. Dankzij Capital Box kunnen wij en zijn wij al gegroeid met ons bedrijf. Daar zijn wij heel dankbaar voor, want zonder Capital Box was ons dat zeker niet gelukt.

Jeroen 26 sep 2022
Reageer
J

Vakkundige service

De ervaring met Capitalbox was uitstekend. De aanvraag voor een lening werd snel en deskundig verwerkt, de rente was gunstig en de afspraken werden nagekomen. Capitalbox doet wat ze beloven en staat altijd klaar om te helpen, zelfs met advies wanneer dit nodig is. Bovendien is er altijd bereikbaarheid voor eventuele vragen en denken ze met je mee. Ik raad iedereen die op zoek is naar geldverstrekking aan om Capitalbox een kans te geven.

J Dommers 17 aug 2022
Reageer
W

Positief!

Mijn ervaring met Capitalbox was uiterst positief. Ik had snel contact met Blanche en zij maakte meteen duidelijk wat er nodig was om mijn aanvraag te beoordelen. Het proces van geld uitbetalen verliep ook zeer snel en efficiënt. Ik ben erg tevreden over de manier waarop alles was geregeld en ik zou zeker in de toekomst weer terugkomen naar Capitalbox voor mijn financiële behoeften.

Wietse 20 jul 2022
Reageer
P

Geweldige hulp gekregen

De service die ik heb ontvangen was uitstekend. Ondanks mijn gebrek aan technische kennis, heeft de serviceprovider me met uitgebreide uitleg bij elke stap geholpen. Ik heb goed contact gehad via telefoon en email en alles is snel en efficiënt afgehandeld. Ik wil graag de serviceprovider bedanken voor de uitstekende ondersteuning die ik heb ontvangen. Het juiste bedrijf voor mijn wensen en verlangens!

Petra 2 jul 2022
Reageer
N

Afrader

Ik sterk afgeraden om met dit bedrijf in zee te gaan. Zij zijn onbetrouwbaar en alleen gericht op het verkrijgen van persoonlijke informatie. Ik probeerde een lening te krijgen, maar werd gevraagd om mijn paspoort en bankgegevens aan te leveren. Na het overdragen van deze informatie werd mijn aanvraag binnen een minuut afgewezen. Ik ben tot de conclusie gekomen dat dit bedrijf niet te vertrouwen is en ik raad anderen af om hen te benaderen voor financiële diensten.

Noman 16 jun 2022
Reageer
K

Razendsnelle service

Voor het verkrijgen van snelle financiering voor de uitbreiding van onze voorraad, hadden we snel kapitaal nodig. Gelukkig konden we dit binnen een week regelen. Als je de digitale versies van je financiële gegevens en bankgegevens kunt aanleveren, kun je binnen 2 tot 3 werkdagen een offerte verwachten. Nadat we het akkoord hadden gegeven en de contracten waren afgehandeld, konden we al na één werkdag beschikken over het geld. CapitalBox is een uitstekende partner voor het midden- en kleinbedrijf.

Korne 12 jun 2022
Reageer
D

In een woord geweldig

CapitalBox is een betrouwbare en verantwoorde partner voor mij en mijn bedrijf. De medewerkers tonen een oprechte interesse en streven altijd naar oplossingen. CapitalBox begrijpt ook de persoonlijke uitdagingen en noodzaak om een bedrijf slim en met durf te leiden, en ondersteunt mij door middel van financiële hulp.
Voor mij is er maar een en dat zijn jullie!

Dop 26 apr 2022
Reageer
M

Geweldige service

Bridgefund biedt u snelle, efficiënte en professionele dienstverlening. Bij hen heeft u altijd één vast contactpersoon en de communicatie is helder en transparant. Het proces vanaf het aanvragen tot uitbetaling van de financiering is zeer snel en zonder poespas. Wij raden iedereen die op zoek is naar financiering aan om Bridgefund te overwegen. Ook nog een dikke pluim naar dde klantenservice voor het beantwoorden voor al mijn vragen!

Mor 8 apr 2022
Reageer
A

Zeker vijf sterren waard

Ik wil graag benadrukken dat Capital een uitstekend bedrijf is dat echt begrijpt wat de ondernemer nodig heeft. De communicatie was fijn en duidelijk en er is snel gehandeld zonder moeilijk gedoe. Ik stel Capital zeker aan als aanrader, met een goede rente en betrokken medewerkers. Ik was eerder bij een ander bedrijf, hoewel ze ook goed waren, lieten ze mij toch vallen en was de rente hoger. Maar Capital springt er echt bovenuit. Ik geef Capital een 5-sterrenbeoordeling en de medewerkster Blanche verdient een 10!

A 8 mrt 2022
Reageer
Beste financiele zaken

Dit zijn de beste financiele zaken van maart 2024.

Over CapitalBox

Capitalbox is een online financieringsplatform dat is opgericht om starters, ondernemers en bedrijven te helpen bij het realiseren van hun financiële doelen tot €350.000. Het platform biedt klanten de mogelijkheid om hun droomprojecten te financieren door middel van het aanbieden van leningen. Capitalbox streeft ernaar om een veilige en betrouwbare omgeving te creëren waarin klanten hun financiële doelen kunnen bereiken. Het platform heeft een uitgebreid netwerk van investeerders die kunnen helpen met het financieren van projecten. Als klanten een leningaanvraag doen, kan Capitalbox hen voorzien van inzicht en advies om ervoor te zorgen dat ze de beste financieringsoplossing krijgen. Capitalbox is gebouwd op sterke waarden zoals betrouwbaarheid, transparantie en privacy. Het bedrijf streeft ernaar om klanten te helpen hun financiële doelen te bereiken, terwijl ze hun financiële veiligheid en privacy blijven waarborgen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Financiele zaken
  • https://www.capitalbox.nl
  • support@capitalbox.nl