Campusshop

Campusshop

4.8 reviewscore • 10 reviews
C

Beste website voor beginners studenten

Voor iemand die nog nooit eerder een laptop heeft gekocht, bood de website van Campusshop een gebruiksvriendelijke ervaring met duidelijke informatie. De toevoeging van gratis studentenservice was een groot pluspunt. Hoewel ik mijn laptop nog moet ontvangen, ben ik ervan overtuigd dat de service en het product van hoge kwaliteit zullen zijn, gebaseerd op de informatie en het gebruiksgemak van de website.

Chantal 26 jul 2023
Reageer
R

Nette en correcte informatie op website

De website bood duidelijke en accurate informatie, wat het bestellen eenvoudig maakte. Ik waardeerde de aantrekkelijke aanbieding die gratis antivirus voor een jaar en twee jaar studentenservice omvatte, samen met een bedenktijd van 14 dagen. Deze combinatie van aanbiedingen en duidelijke informatie op de website droegen bij aan een positieve winkelervaring. Ik vond het super handig.

Richard 14 nov 2023
Reageer
T

Probleem vlot opgelost

Mijn initiële ervaring met een vertraagde levering van mijn laptop, essentieel voor mijn studie, was teleurstellend. Echter, na effectief telefonisch contact en e-mailcommunicatie ontving ik de laptop binnen een week. Ik benadruk het belang van snelle reacties op klantproblemen, iets wat ik zelf ook belangrijk vond in mijn rol als Service Manager. Mijn waardering voor Campusshop verdient een 5 sterren review.

Thijs 28 sep 2023
Reageer
L

Fijne interactie met Campusshop

Mijn interactie met een medewerker van Campusshop was zeer positief. De medewerker was behulpzaam, nam de tijd voor mij en bood deskundig advies. De unieke snelle studentenservice en het soepele bestelproces, inclusief de optie om via Klarna te betalen, maakten mijn ervaring uitzonderlijk. De snelle levering en uitstekende communicatie rondom mijn bestelling versterkten mijn positieve indruk van de webshop.

Liesbeth 10 sep 2023
Reageer
A

Uiterst behulpzame klantenservice

Voordat ik mijn aankoop deed, had ik specifieke vragen over het product. De klantenservice van Campusshop was uiterst behulpzaam, waardoor ik een weloverwogen beslissing kon maken. De levering van mijn bestelling was verbazingwekkend snel; slechts 16 uur na mijn bestelling in de late avond. Deze efficiënte service en snelle levering toonden de toewijding van Campusshop aan hun snelle studentenservice.

Anouk 29 aug 2023
Reageer
I

Zeer tevreden met de aankoop van een laptop

Ik ben zeer tevreden met de aankoop van een laptop voor mijn dochter. Het kiezen was eenvoudig dankzij de heldere informatie op de website, en de geboden garantie en service waren uitstekend. Bij vragen kreeg ik snel antwoord via email. De levering was snel en veilig, en ik waardeerde de extra beveiliging waarbij een code aan de bezorger gegeven moest worden.

Irene 21 jul 2023
Reageer
G

Overzichtelijke en klantgerichte website

Campusshop biedt een duidelijke, overzichtelijke en klantgerichte website waar alles makkelijk te vinden is. Hun snelle levering en focus op service waren indrukwekkend. Het feit dat elke bestelling vergezeld ging van studentenservice bood extra zekerheid, vooral voor studenten die mogelijk technische ondersteuning nodig hebben. Ze hebben hier in ieder geval goed nagedacht over hun hele klantenreis, goed bezig.

Gwen 3 feb 2023
Reageer
O

Soepele ervaring van aankoop

Mijn recente aankoop van een laptop voor mijn studie via Campusshop was een zeer soepele en aangename ervaring. Ik was aangenaam verrast door de snelle levering, wat betekende dat ik niet lang hoefde te wachten om mijn nieuwe apparaat in gebruik te nemen. De website van Campusshop was bijzonder gebruiksvriendelijk, met duidelijke en gedetailleerde specificaties van het product, wat mijn keuze vergemakkelijkte. Bovendien, toen ik vragen had over de gratis producten die bij de laptop kwamen, werd ik snel en efficiënt geholpen door hun klantenservice. Dit zorgde ervoor dat ik me ondersteund en gewaardeerd voelde als klant. Al met al was het een zeer positieve ervaring die mijn vertrouwen in Campusshop heeft versterkt.

Olaf 30 aug 2022
Reageer
P

Ideaal voor uitzoeken laptop

De website van Campusshop was ideaal voor het uitzoeken van een laptop. Alle benodigde informatie was helder en overzichtelijk gepresenteerd, en de aanbevolen top 3 was een handige toevoeging. Ik heb daar ook meteen eentje van uit gekozen en ben er erg blij mee. De suggestie voor accessoires bij het toevoegen van een laptop aan de winkelwagen was attent. De snelle levering maakte mijn aankoopervaring compleet en zeer positief.

Pip 13 jul 2022
Reageer
M

Ik ben een zeer blije klant

Toen mijn dochter onverwachts een nieuwe laptop nodig had voor school, vond ik het aanbod op Campusshop.nl zeer behulpzaam. De website bood uitgebreide informatie, wat het kiezen van de juiste laptop vergemakkelijkte. Andere websites bleken duurder in vergelijking. De bestelling werd de volgende dag al geleverd, wat de snelle en efficiënte service van Campusshop benadrukt.

Martine 13 sep 2021
Reageer
Beste webshops

Dit zijn de beste webshops van april 2024.

Over Campusshop

Campusshop is een ideale plek om laptops, tablets en accessoires voor studenten te kopen. Met hun brede assortiment van verschillende merken en modellen kunnen studenten gemakkelijk het juiste apparaat vinden dat past bij hun behoeften en budget. Hun website is overzichtelijk en de productbeschrijvingen zijn gedetailleerd en informatief. De prijzen zijn concurrerend en er zijn vaak aanbiedingen en kortingen beschikbaar. Bovendien biedt Campusshop uitstekende klantenservice, waaronder een snelle en gratis levering, een retourbeleid van 14 dagen en een garantie van 2 jaar op alle producten. Al met al is Campusshop een betrouwbare en gebruiksvriendelijke webwinkel die studenten kan helpen bij het vinden van de beste technologie voor hun studie.

  • Nog niet geverifieerd
  • Webshops
  • https://www.campusshop.nl
  • verkoop@campusshop.nl