Camping Rakelbos

Camping Rakelbos

3.6 reviewscore • 11 reviews
S

Leuke kindercamping

Schoon chalet, 8 personen nr.26.
Fijne zwembad.
Iets te koud voor baby,s.
Fijne cafetaria.
Minpunt te weinig en te kleine pannen voor 8 personen. Maar dat is voor iedereen persoonlijk.
Tip neem zelf koffiemachine of zo mee.
Waterkoker duurt erg lang en is gedateerd.
Voor de rest fijne camping.
Mag meer ook voor jongeren zijn vanaf 12 jaar, voor tieners is het niet veel.

Schafer 27 aug 2023
Reageer
S

Blijvende favoriet

Na 16 jaar blijft deze camping een favoriet. Het personeel is vriendelijk en goed geïnformeerd. Ondanks veranderingen in animatie en regels door nieuwe eigenaren, hebben we een prettige tijd gehad. Het park bood genoeg vermaak en voorzieningen en het is hier altijd heerlijk schoon en rustig. We kijken ernaar uit om opnieuw terug te keren.

Saskia 11 aug 2023
Reageer
E

Teleurstellend

Ons verblijf op camping Rakelbos was een grote teleurstelling. Bij aankomst werden we geconfronteerd met gebroken glas op het terras, gevaarlijk voor onze jonge kinderen. Onze geboekte stacaravan was oud en afgelegen, zonder speelgelegenheid in de buurt. De douche werkte niet en het beloofde verwarmde zwembad was ijzig koud, met nadelige gevolgen voor onze kinderen. Het personeel was niet behulpzaam en leek niet om onze ervaring te geven. Al met al was dit geen fijne vakantie.

Ester 1 aug 2023
Reageer
M

Geschikt voor Kleine Kinderen

Wij hebben genoten van ons verblijf op deze leuke camping. Het park bood voldoende animatie voor de kinderen en de stacaravan was keurig. Het zwembad was aangenaam, hoewel het binnenbad aan de koude kant was. Helaas waren sommige voorzieningen zoals de snackbar niet helemaal op orde. Ondanks het wisselvallige weer, hebben we een aangename vakantie gehad.

Marloes 27 jul 2023
Reageer
K

Slecht Verblijf

Onze ervaring op camping Rakelbos was verre van positief. Het beweerde verwarmde zwembad was allesbehalve warm, waardoor onze baby het erg koud had. De geboekte accommodatie bleek niet overeen te komen met de misleidende foto's op de website. De medewerkers waren niet behulpzaam en we werden niet serieus genomen. Dit was absoluut geen geschikte plek voor een gezinsvakantie.

Kelly 26 jul 2023
Reageer
D

Plezier met de kinderen

Onze week in een nieuwe chalet was aangenaam. Het park bood genoeg vermaak voor de kinderen, en de faciliteiten waren goed onderhouden en schoon. Het zwembad was iets aan de koude kant, maar over het algemeen was ons verblijf fijn. Een klein minpuntje was het gebrek aan activiteiten op vrijdag. Toch hebben we een geweldige tijd gehad.

Danielle 24 jul 2023
Reageer
G

Minivakantie genoten

We hebben een heerlijke tijd gehad op de camping. De nieuwe en schone caravan bood alle gemakken. Onze kinderen hebben zich uitstekend vermaakt in de speeltuin, het zwembad en op de pumptrackbaan. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Hoewel de ligging van onze chalet aan een weg was, hebben we een ontspannen vakantie gehad.

Gaike 22 jul 2023
Reageer
S

Rustige chalet op de camping

Deze rustige chalet camping bood een groot en mooi comfort chalet. Hoewel er enkele problemen waren met de inventaris, werden deze snel opgelost. Het zwembad was leuk, maar soms ontoegankelijk vanwege onderhoud. Het vriendelijke personeel en de aardige badmeester droegen bij aan onze positieve ervaring. Volgens ons een dikke 4 sterren waard!

Sylvia 22 mei 2023
Reageer
E

Heerlijk betaalbaar verblijf

Onze nieuwe stacaravan was schoon en comfortabel. Alles wat we nodig hadden was aanwezig en wat een geweldige ruimte! We hebben genoten van de voorzieningen op de camping, waaronder het zwembad en het restaurant. De vriendelijke bediening en betaalbare prijzen maakten ons verblijf nog aangenamer. Echt een toppertje dit park!

Esther 28 feb 2023
Reageer
D

Aanbevolen

We hebben een geweldige vakantie gehad op deze camping. De nieuwe caravan bood alle ruimte en comfort voor ons gezin. Het zwembad met glijbanen en het vriendelijke personeel maakten ons verblijf aangenaam. Hoewel de animatie voornamelijk gericht was op jongere kinderen, was de sfeer gezellig en ontspannen. En ook onze kinderen hebben zich hier goed vermaakt, waardoor wij onze eigen tijd hadden.

David 14 feb 2023
Reageer
T

Geweldige compacte camping

Deze camping heeft ons aangenaam verrast met nieuwe chalets en een leuke speeltuin voor kinderen. Het overdekte zwembad zorgde voor plezier, zelfs bij koud weer. We hebben genoten van ons verblijf, hoewel het jammer was dat er geen supermarkt op het terrein was. Over het algemeen was het een geweldige ervaring voor ons als stel.

Timor 10 feb 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Middelbeers.

Over Camping Rakelbos

Camping Rakelbos is gelegen te Schepersweg 10A in Middelbeers. De ruime kampeerplaatsen van Camping Rakelbos zijn omgeven door groen en bieden volop privacy. De camping beschikt over goed onderhouden sanitair, elektriciteitsaansluitingen en andere faciliteiten om het verblijf van gasten zo comfortabel mogelijk te maken. Wat Camping Rakelbos echt bijzonder maakt, is de serene en gezellige sfeer. Het is een ideale plek voor gezinnen, stelletjes en individuele reizigers die willen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en willen genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving. De camping is gunstig gelegen voor liefhebbers van buitenactiviteiten. Fiets- en wandelpaden lopen door de omliggende bossen en heidevelden van de Veluwe. Gasten kunnen ook genieten van lokale bezienswaardigheden zoals het Veluwemeer en het gezellige centrum van Ermelo.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Middelbeers, Noord-Brabant
  • https://www.rakelbos.nl
  • rakelbos@capfun.com