Camping Emmen

Camping Emmen

4.3 reviewscore • 8 reviews
C

Fantastisch hier

Camping Emmen, daar komen we al een hele tijd. Dit jaar zijn we toch ook weer gegaan we waren er gewoon echt weer aan toe om even weg te zijn. Het leuke hier op de camping is dat ze van alles organiseren. Bingo en pizza eten en dan nog de animatie voor de kinderen en dat was gewoon fijn, dan hadden wij ook tijd voor elkaar tijdens onze vakantie hier.

Het huisje was ook tip top in orde, we kwamen niets tekort. Onze vakantie voor volgend jaar hier is ook alweer geboekt en we hebben nu al zin om weer te gaan.

Chrissie 24 aug 2023
Reageer
S

aanrader camping emmen

Kort en krachtig, want het is gewoon mooi en een leuke camping. Ik zou er zeker ook met vrienden naartoe willen gaan. Gewoon lekker ff een weekendje mannen onder elkaar, wat drinken, hapje eten en leuke dingen doen in de omgeving. Nu ben ik met mijn partner en kinderen geweest. Ze hebben zich allemaal goed vermaakt. Het zwembad was erg mooi en voor de kinderen was er meer dan genoeg te doen. Je hoeft niet weg want eten enz kan ook gewoon op de kamping. Sanitair is ook schoon aanrader.

Sebas 6 sep 2023
Reageer
S

Erg leuk

Ik ben samen met mijn vriend naar Camping Emmen geweest een paar dagen. We hebben gekozen voor de safaritent, zag er op de site ook goed uit en we hadden er ook goede verhalen over gehoord. Snel geboekt en alles was snel geregeld. Bij aankomst netjes ontvangen en de dagen dat we er waren veel op de camping zelf gegeten, was prima. Het sanitair was netjes en het buitenbad was verwarmd en dat was echt heel fijn. We zouden zo weer teruggaan dus ik hoop dat we volgend jaar langer kunnen gaan samen.

S Kraters 6 sep 2023
Reageer
J

Niet onze eerste keuze

We keken uit naar een mooie vakantie voor de kinderen en we dachten daar zullen ze dan op de camping ook wel wat mee doen. Nou dat was een flinke tegenvaller want er was gewoon geen animatie voor de kinderen, dit viel ons tegen en de kinderen hadden er ook even geen zin in. Toch maar dingen in de omgeving gaan ontdekken om het vakantiegevoel wat terug te krijgen. Zwembad op camping was ook niet verwarmd wel jammer, was voorheen wel.

J 27 aug 2023
Reageer
R

goed geregeld

Het zag er voordat we gingen al goed uit, mooi weer, hadden er zin in en hadden van anderen al gehoord dat camping emmen de moeite waard is. Keuze was dan ook zo gemaakt en we hebben een chalet gehuurd, van alle gemakken voorzien. Het eten was goed en iedere avond lekker naar het terras gewoon echt vakantie kunnen vieren. soms storting met de tv maar dat werd dan ook snel opgelost.

Aardige mensen, behulpzaam denken mee. We gaan volgend jaar weer terug, en dan met vrienden gezellig doen hier.

Rene 25 aug 2023
Reageer
S

Mooie omgeving maar vervallen camping

Zes jaar geleden waren we hier voor de eerste keer, toen was het er zo mooi, een heerlijke plek, rustig en de omgeving is gewoon prachtig. Nu komen we er weer en het viel ons echt tegen. De omgeving is ook niet meer zoals het vroeger was, nog wel mooi, maar er was nu zoveel kapot en het was ook vies op de camping. Voor de kinderen was er niets te doen en dat was eerst zo goed geregeld. Heel jammer, maar voor ons niet meer.

Sjef 22 aug 2023
Reageer
E

Genieten gewoon

We zijn rond pinksteren geweest naar kamping emmen en dat was echt wel gaaf. Er was veel te doen, alleen bij aankomst was het wat druk en chaotisch. Inchecken duurde lang want het was druk op het terras enz het leek wel of ze mensen tekort hadden, maar goed, we hebben mogen genieten van een BMX wedstrijd en de camping zelf is mooi en schoon (ook het sanitair). Zwembad fijn om te gebruiken, ook schoon en fijn terras. We zien er wel potentie in dat het hier helemaal goed gaat komen en komen volgend jaar dan ook graag terug.

E 7 jun 2022
Reageer
F

genieten zeg

We wilden eens lekker op vakantie en op camping emmen kregen we de kasn om een mooie luxe villa te horen, nou dat was een goede keuze. Een heerlijke tijd gehad hier, ruimte genoeg, camping lag er mooi bij alles netjes opgeknapt en knus. Kids ook goed vermaakt en de eigenaren zijn heel vriendelijk. In de zomer willen we al terugkeren de kinderen ook, die willen van het zwembad gebruik maken en wij willen dan lekker van de avonden gebruik maken die dan georganiseerd worden. We tellen de dagen al af om weer te mogen komen genieten hier.

Frans 8 feb 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Schoonebeek.

Over Camping Emmen

Camping Emmen is gelegen te Bultweg 7 in Schoonebeek. De camping biedt een scala aan verblijfsopties, van bijzondere Iglu-accommodaties tot luxe vakantiehuizen en ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers.Bezoekers kunnen genieten van diverse faciliteiten, waaronder een compleet omheind en verwarmd buitenzwembad, een sfeervolle huiskamer en een terras voor een hapje en drankje. Voor de actieve vakantieganger biedt de camping verhuur van (elektrische) fietsen, ideaal voor het verkennen van de prachtige Drentse omgeving. In het hoogseizoen zorgt een animatieteam voor leuke activiteiten voor alle leeftijden. De camping beschikt ook over een modern verwarmd sanitairgebouw met inclusief een babykamer. Dichtbij gelegen attracties zoals Wildlands Adventure Zoo bieden extra vermaak voor bezoekers van alle leeftijden. Camping Emmen belooft een onvergetelijke vakantie-ervaring waar natuur, comfort en vermaak samenkomen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Schoonebeek, Drenthe
  • https://www.campingemmen.nl
  • info@campingemmen.nl