Camping Eefting

Camping Eefting

4.3 reviewscore • 3 reviews
A

Warme sfeer hier bij Camping Eefting

Dat mijn kinderen in een veilige speelomgeving konden vertoeven en enorm genoten. We waren verheugd over de vredige atmosfeer en het natuurschoon dat zich voor onze ogen ontvouwde hier op Camping Eefting. De prachtige waterplas en de aanwezige paarden waren opvallende elementen. Daarnaast verdienen de medewerkers een extra vermelding als positief aspect. Toen we merkten dat we enkele dingen thuis waren vergeten, werd dit onmiddellijk geregeld en naar ons gebracht. De aanwezige mensen waren uiterst vriendelijk. We overwegen zeker om opnieuw langs te komen!

Andrew 11 apr 2023
Reageer
J

Eefting camping bood alles

De directe nabijheid van de boerderij was aangenaam. Camping Eefting is niet overvol en biedt privacy. De inrichting van de glampingtent was passend en we hadden alles wat we nodig hadden voor het korte verblijf. Het valt meteen op dat de sanitaire voorzieningen wat verouderd zijn. Je moet niet te nauw kijken. Alles is heel functioneel. Als je niet te veel verwacht, is het voldoende. Maar het trekt ons niet voor meer dan twee nachten.

Joseph 11 aug 2023
Reageer
J

Een rommel hier op dit vakantiepark

Helaas werd het beddengoed zonder te melden afgetrokken van de borg, wat voor een onaangename verrassing zorgde. Het beddengoed zelf was niet gestreken en deze onverwachte extra kosten bedroegen 25 euro voor slechts één nacht. De onvriendelijke houding van de vrouwelijke medewerker droeg niet bij aan een prettige ervaring. Deze onaangename verrassingen en het gebrek aan vriendelijkheid maakten de algehele ervaring minder positief dan gehoopt.

Julian 13 jul 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Rohel.

Over Camping Eefting

Camping Eefting is gelegen te Meerweg 15 in Rohel. Het biedt een rustige en ruimtelijke setting nabij het Tjeukemeer, het grootste meer van Friesland. Deze boerderijcamping, beheerd door de familie Eefting, biedt mogelijkheden voor paardrijden en lessen, en ligt op slechts 500 meter van het Tjeukemeer waar zwemmen, varen en diverse watersporten mogelijk zijn. Er zijn ook gezellige watersportplaatsen in de omgeving, zoals Lemmer en Terherne. De camping is kleinschalig en voorzien van faciliteiten zoals een oplaadpunt voor elektrische fietsen, speeltuin, tafelvoetbal, trampoline, wasserette en gratis wifi. Het biedt ook een verscheidenheid aan activiteiten in de omgeving, waaronder fietsen, golf, kanoën, kitesurfen, musea bezoeken en wandelen in de nabijgelegen natuurparken. AquaZoo Friesland, een dierenpark gespecialiseerd in waterdieren, ligt op ongeveer 40 minuten rijden en biedt een leuke en educatieve ervaring voor het hele gezin.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Rohel, Friesland
  • https://www.eddyeefting.nl
  • info@eddyeefting.nl