Camping Eefting

Camping Eefting

5.0 reviewscore • 2 reviews
J

Eefting camping bood alles

De directe nabijheid van de boerderij was aangenaam. Camping Eefting is niet overvol en biedt privacy. De inrichting van de glampingtent was passend en we hadden alles wat we nodig hadden voor het korte verblijf. Het valt meteen op dat de sanitaire voorzieningen wat verouderd zijn. Je moet niet te nauw kijken. Alles is heel functioneel. Als je niet te veel verwacht, is het voldoende. Maar het trekt ons niet voor meer dan twee nachten.

Joseph 11 aug 2023
Reageer
A

Warme sfeer hier bij Camping Eefting

Dat mijn kinderen in een veilige speelomgeving konden vertoeven en enorm genoten. We waren verheugd over de vredige atmosfeer en het natuurschoon dat zich voor onze ogen ontvouwde hier op Camping Eefting. De prachtige waterplas en de aanwezige paarden waren opvallende elementen. Daarnaast verdienen de medewerkers een extra vermelding als positief aspect. Toen we merkten dat we enkele dingen thuis waren vergeten, werd dit onmiddellijk geregeld en naar ons gebracht. De aanwezige mensen waren uiterst vriendelijk. We overwegen zeker om opnieuw langs te komen!

Andrew 11 apr 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Rohel.

Over Camping Eefting

Er zijn 2 reviews geschreven over Camping Eefting op Reviews.nl. Met een 5.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Rohel, Friesland
  • https://www.eddyeefting.nl
  • info@eddyeefting.nl