Camping Dishoek

Camping Dishoek

3.8 reviewscore • 10 reviews
R

Weinig ruimte maar fantastische locatie

Locatie is fantastisch. Het enige nadeel van de camping is dat je beperkte ruimte hebt. Ze proberen zoveel mogelijk mensen te stallen op de camping. Dat is eigenlijk het enige nadeel. De camping ligt aan het strand dus voor een strandvakantie zit je hier echt heel goed. Vlakbij Vlissingen, wat ook leuk is om te bezoeken. Verder zijn de sanitaire voorzieningen prima op de camping. Horeca is ook goed.

Raymond 25 okt 2022
Reageer
T

Verbeterd comfort in sanitaire voorzieningen

Gelukkig zijn de verouderde sanitaire gebouwen vervangen, wat een aanzienlijke verbetering betekent bij het gebruik ervan ten opzichte van voorgaande jaren. De douches en toiletten zijn nu gescheiden en er is ook een aparte afwasruimte. De locatie blijft uitstekend en het personeel is vriendelijk. We kijken uit naar volgend jaar!

Theo J 5 okt 2022
Reageer
E

Familiecamping aan strand

Erg genoten van onze vakantie bij camping dishoek. Echt een familiecamping en ook vrijwel aan het strand. Lekker een dagje naar de zee met mooi weer is dus zo geregeld, ook met kinderen. Onze kinderen hebben ook erg genoten. Heel veel vriendjes en vriendinnetjes gemaakt. Wij zijn een weekje geweest en het was zo warm dat we elke dag naar het strand zijn geweest. Echt heel erg van genoten en het voelde bijna alsof we in spanje zaten. Zo warm was het.

Eline 13 sep 2022
Reageer
M

Echt een verbetering

Wat zijn wij blij dat het gebouwd van de wcs verbouwd is echt top en alles is gescheiden douche wc afwassen en de locatie blijft top en het personeel is ook helemaal top nog steeds zo vriendelijk en daar zijn we echt blij want dat is meestal een belangrijk iets voor ons dus ze hebben echt beter gemaak

Meijersma 10 aug 2022
Reageer
Q

Top locatie

Ons weekend op deze camping was geweldig! De sfeer was uitstekend en er werden leuke avonden georganiseerd met live muziek of bingo. De afstand tot het strand was ook top! We kwamen vrijdagavond laat aan op de camping en waren erg blij dat de snackbar nog open was tot 21:30. We komen zeker terug.

Quinta 2 aug 2022
Reageer
S

Gebrek aan ontwikkeling

Na een bezoek in juni met prachtig weer zijn we nu terug in september. Er is al veel geschreven over de staat van de sanitaire voorzieningen en de krappe plaatsen. De heggen zijn inmiddels weer uitgegroeid tot hoge struiken. Terwijl we langs het indrukwekkende hoofdgebouw van Roompot op de A58 rijden, zien we dat er hier absoluut niet bezuinigd is. Wat ons het meest verbaast, is dat er verschillende honden rondlopen die als vechthonden geclassificeerd kunnen worden, terwijl er nog steeds jonge kinderen aanwezig zijn tijdens het hoogseizoen. In juni was er bijna een incident met een klein kind op het strand, wat de ouders in paniek bracht. Het wachten is op bijtincidenten tussen honden of mogelijk zelfs ernstigere situaties. Het zou Roompot sieren als ze hier niet langer aan voorbij zouden gaan, in tegenstelling tot hun huidige benadering van de staat van het sanitair.

Simon Jens 27 aug 2021
Reageer
D

Prachtige locatie, hinderlijk lawaai

Positieve punten: de locatie is prachtig, het sanitair is redelijk schoon gezien de omstandigheden, het is nog steeds een echte camping met een gezellige sfeer, maar...voor wat er geboden wordt, is de prijs erg hoog.

De kampeerplaatsen zijn te klein en er stonden al 3 auto's op ons veld, terwijl dit niet toegestaan was. Het sanitair is verouderd en de douches zijn veel te heet en niet instelbaar, het is onbegrijpelijk dat hier na zoveel klachten nog niets aan gedaan is. Dit probleem speelt al geruime tijd. De animatie met Koos Konijn is veel te luidruchtig. We stonden er vlakbij en konden elkaar niet meer verstaan, ik vrees dat kinderen gehoorschade oplopen door de harde muziek. 's Nachts werden we wakker gehouden tot 3 uur 's nachts door een groep luidruchtige medekampeerders, het zou gepast zijn als er een nachtwaker aanwezig was.

Helaas, voorlopig even niet meer voor ons.

De Vosjes 24 aug 2021
Reageer
J

Geweldige ervaring!

We hebben ontzettend genoten tijdens onze vakantie op deze camping in de meivakantie. Ondanks dat de paden en plekken erg krap zijn als de camping vol is, hebben wij hier geen last van gehad. De bomen en struiken waren goed gesnoeid en het sanitair was ruim aanwezig, schoon en netjes. We waren aangenaam verrast, vooral omdat we eerst alle negatieve recensies hadden gelezen. We kozen deze camping vanwege de ligging dicht bij zee, maar de camping zelf voldeed ook aan onze verwachtingen. De kinderen mochten zelfs gratis gebruikmaken van een skelter. Er was geen animatie, maar dat vonden wij juist prima.

Jolanda 16 mei 2021
Reageer
G

Eenmalige ervaring

De paden op de camping zijn erg smal. Dit komt door de kleine plaatsen en de ongesnoeide struiken/bomen. Het voelt alsof alles zo dicht mogelijk op elkaar gepropt is om zoveel mogelijk geld te verdienen. Het sanitairgebouw is ronduit vies. Er wordt wel schoongemaakt, maar het is zo oud dat de geuren niet verdwijnen. We hebben de camping zelfs omgedoopt tot "Camping Pishoek". De ligging van de camping is wel erg goed! Dicht bij de zee en alles is goed te bereiken met de fiets of te voet. Een wandeling door de duinen naar Zoutelande is een aanrader.

Gerard Vermeulen 14 mrt 2021
Reageer
L

Gezellige camping voor hondenliefhebbers

We hebben een fantastische tijd gehad op deze camping: het personeel was vriendelijk, het sanitair was enigszins verouderd maar schoon en goed onderhouden. Iedereen hield rekening met elkaar. De camping heeft ruime en beschutte kampeerplaatsen met water en elektriciteit. Net buiten de camping is er een steile trap waarmee je direct naar het strand kunt gaan, perfect voor hondenliefhebbers. Heerlijk!

Linda en Jan 24 sep 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van december 2023 in de omgeving van Dishoek.

Over Camping Dishoek

Roompot Camping Dishoek is gelegen te Dishoek 2 in Koudekerke. Deze camping biedt ruime kampeerplaatsen en comfortabele accommodaties in een groene en natuurlijke omgeving. Gasten kunnen genieten van de nabijheid van het strand, met slechts een korte wandeling vanuit de camping. De camping beschikt over alle nodige faciliteiten, waaronder fietsverhuur, een kinderspeeltuin, een Kids club, sportvelden en verschillende eetgelegenheden. Gasten kunnen ontspannen op het strand, zwemmen in de zee, wandelen door de duinen en genieten van diverse watersportactiviteiten. In de omgeving zijn er ook leuke attracties en bezienswaardigheden, zoals de historische stad Middelburg en het mooie Veerse Meer. Camping Dishoek biedt de perfecte plek voor een ontspannen vakantie aan de Zeeuwse kust.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Dishoek, Zeeland
  • https://dishoek.com
  • info@dishoek.com