Camping Dishoek

Camping Dishoek

3.8 reviewscore • 2 reviews
R

Weinig ruimte maar fantastische locatie

Locatie is fantastisch. Het enige nadeel van de camping is dat je beperkte ruimte hebt. Ze proberen zoveel mogelijk mensen te stallen op de camping. Dat is eigenlijk het enige nadeel. De camping ligt aan het strand dus voor een strandvakantie zit je hier echt heel goed. Vlakbij Vlissingen, wat ook leuk is om te bezoeken. Verder zijn de sanitaire voorzieningen prima op de camping. Horeca is ook goed.

Raymond 25 okt 2022
Reageer
E

Familiecamping aan strand

Erg genoten van onze vakantie bij camping dishoek. Echt een familiecamping en ook vrijwel aan het strand. Lekker een dagje naar de zee met mooi weer is dus zo geregeld, ook met kinderen. Onze kinderen hebben ook erg genoten. Heel veel vriendjes en vriendinnetjes gemaakt. Wij zijn een weekje geweest en het was zo warm dat we elke dag naar het strand zijn geweest. Echt heel erg van genoten en het voelde bijna alsof we in spanje zaten. Zo warm was het.

Eline 13 sep 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Dishoek.

Over Camping Dishoek

Roompot Camping Dishoek is gelegen te Dishoek 2 in Koudekerke. Deze camping biedt ruime kampeerplaatsen en comfortabele accommodaties in een groene en natuurlijke omgeving. Gasten kunnen genieten van de nabijheid van het strand, met slechts een korte wandeling vanuit de camping. De camping beschikt over alle nodige faciliteiten, waaronder fietsverhuur, een kinderspeeltuin, een Kids club, sportvelden en verschillende eetgelegenheden. Gasten kunnen ontspannen op het strand, zwemmen in de zee, wandelen door de duinen en genieten van diverse watersportactiviteiten. In de omgeving zijn er ook leuke attracties en bezienswaardigheden, zoals de historische stad Middelburg en het mooie Veerse Meer. Camping Dishoek biedt de perfecte plek voor een ontspannen vakantie aan de Zeeuwse kust.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Dishoek, Zeeland
  • https://dishoek.com
  • info@dishoek.com