Camping Dishoek

Camping Dishoek

4.3 reviewscore • 4 reviews
E

Familiecamping aan strand

Erg genoten van onze vakantie bij camping dishoek. Echt een familiecamping en ook vrijwel aan het strand. Lekker een dagje naar de zee met mooi weer is dus zo geregeld, ook met kinderen. Onze kinderen hebben ook erg genoten. Heel veel vriendjes en vriendinnetjes gemaakt. Wij zijn een weekje geweest en het was zo warm dat we elke dag naar het strand zijn geweest. Echt heel erg van genoten en het voelde bijna alsof we in spanje zaten. Zo warm was het.

Eline 13 sep 2022
Reageer
R

Weinig ruimte maar fantastische locatie

Locatie is fantastisch. Het enige nadeel van de camping is dat je beperkte ruimte hebt. Ze proberen zoveel mogelijk mensen te stallen op de camping. Dat is eigenlijk het enige nadeel. De camping ligt aan het strand dus voor een strandvakantie zit je hier echt heel goed. Vlakbij Vlissingen, wat ook leuk is om te bezoeken. Verder zijn de sanitaire voorzieningen prima op de camping. Horeca is ook goed.

Raymond 25 okt 2022
Reageer
M

Echt een verbetering

Wat zijn wij blij dat het gebouwd van de wcs verbouwd is echt top en alles is gescheiden douche wc afwassen en de locatie blijft top en het personeel is ook helemaal top nog steeds zo vriendelijk en daar zijn we echt blij want dat is meestal een belangrijk iets voor ons dus ze hebben echt beter gemaak

Meijersma 10 aug 2022
Reageer
Q

Top locatie

Ons weekend op deze camping was geweldig! De sfeer was uitstekend en er werden leuke avonden georganiseerd met live muziek of bingo. De afstand tot het strand was ook top! We kwamen vrijdagavond laat aan op de camping en waren erg blij dat de snackbar nog open was tot 21:30. We komen zeker terug.

Quinta 2 aug 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2023 in de omgeving van Dishoek.

Over Camping Dishoek