Camping de Zeven Heuveltjes

Camping de Zeven Heuveltjes

4.6 reviewscore • 9 reviews
J

Super camping de Zeven Heuveltjes

De camping ziet er als je aan komt rijden al heel mooi uit, goed onderhouden maar ook zo mooi groen. Met ons gezin hebben we hier echt genoten, 2 weken in totaal maar de volgende keer gaan we gerust langer want we hebben het erg leuk gehad. Onze dochter is ook niets tekort gekomen en sanitair e.d. was heel mooi en netjes schoon. Speelmogelijkheden waren er voor haar dan ook genoeg en zwembad was ook netjes.

Joey 13 aug 2023
Reageer
O

geweldig

Een mooie camping, we komen er dan ook graag terug en hebben voor volgend jaar alweer geboekt. Het is er fijn om te verblijven ook als je van rust houdt. Om te douchen heb je een pasje nodig en dat werkt allemaal goed. Aan het begin wort het ook netjes uitgelegt. De eigenaar is erg aardig en warme broodjes zijn ook een goede keuze.

O en J 13 jun 2023
Reageer
F

Volop genieten

Leuke speeltuin waar de kinderen volop gebruik van hebben gemaakt tijdens ons verblijf hier.
De camping voldoet aan alle wensen. Zwemmen kunnen de kinderen hier ook en dat vinden ze heel fijn.
Het was er ook rustig en de omgeving geeft veel mooie dingen om te doen.
We komen snel terug en aanrader voor iedereen ook met kinderen om naar camping de Zeven Heuveltjes te gaan.

Fam K. 5 aug 2022
Reageer
H

Mooi verblijf

Mooi gelegen aan het bos en de dorpjes Exloo en Borger. We hebben hier elke dag veel kunnen wandelen en fietsen, boodschappen doen kon ook heel dichtbij in de buurt. Lekker eten was ook een aanrader, uiteten kan namelijk in de gezellige dorpjes in de buurt. De Wi-Fi was niet altijd goed, we hadden wel vakantie maar soms even contact met fam was wel fijn.

Hans en Hannie 30 jul 2022
Reageer
L

Camping aanrader

Het was er erg netjes, de prijs is goed en de kwaliteit is hoog. Toen we aan kwamen was er een vriendelijk ontvangst. We hebben het sanitair de eerste dag al gebruikt en dat was ook helemaal in orde. Het is erg fijn gemaakt allemaal voor kinderen en ook honden zijn welkom dat kan je goed merken. Het bos is zo dichtbij daar loop je zo in, wandelen en fietsen kan ook goed. Kortom een top verblijf gehad.

L en J 6 jun 2022
Reageer
F

Gezellig en fijn

Deze camping geef ik echt wel een dikke 10. Waarom? Omdat het er gewoon allemaal dik in orde is. Het is een mooie camping, fijne ligging en er is veel te doen ook in de omgeving. Ook is het er lekker rustig en dat ha dik wel even nodig en dat was fijn. Het sanitair is ook heel schoon daar kunnen veel campings een voorbeeld aan nemen.

Fam A 1 mei 2022
Reageer
v

Niet onze eerste keuze

Als we naar de camping zelf kijken is het best okay, de voorzieningen zijn er en de ligging is ook goed alleen de sfeer die je overal hoort en leest is niet zoals het in de werkeleik is. De eigenaren zijn aardig, maar er wordt te veel gezegd wat mensen mogen doen en wat mensen niet mogen doen. We komen hier niet meer terug helaas.

v beek 30 aug 2021
Reageer
M

Prima camping

De camping is prima, alles is netjes onderhouden en we komen er nu voor de tweede keer. De ruimte is goed en ook als je voor je rust komt dan kan je je hier goed thuis voelen. Het zwembad hebben we bijna dagelijks gebruikt en is schoon net als het sanitair. De service is uitstekend, wandelen en fietsen kan goed in de regio en daar hebben we ook boodschappen gedaan in een dorpje dichtbij.

M 27 jul 2021
Reageer
T

Goede voorzieningen

Ik heb van mijn verblijf hier genoten want de mensen zijn er erg aardig. De fietsen die gehuurd kunnen worden zijn ook goed. Daar was ik wel blij mee want ik kon hem zelf niet meenemen. Na een dagje fietsen en de regio verkennen is douchen wel fijn, het sanitair is ook schoon en met gemak en fijn te gebruiken. Jammer alleen dat de N34 zo dichtbij is dat hoor je namelijk wel erg goed.

TW 19 aug 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van februari 2024 in de omgeving van Ees.

Over Camping de Zeven Heuveltjes

Camping De Zeven Heuveltjes is gelegen te Odoornerstraat 25 in Ees. Het is een gezellige familiecamping die een unieke vakantie-ervaring biedt in de veelzijdige en prachtige omgeving van het Hondsruggebied. Deze camping biedt ruime kampeerplekken, prachtige accommodaties en luxe safaritenten, waardoor het geschikt is voor zowel jong als oud. Gelegen in de bosrijke omgeving van Borger, is de camping ideaal voor gezinnen met jonge kinderen en mensen die op zoek zijn naar rust en natuur. De camping is uitgerust met diverse faciliteiten, waaronder een verwarmd buitenzwembad met peuterbad en verschillende speeltuinen waar kinderen kunnen klimmen en klauteren. Deze faciliteiten zorgen voor urenlang waterplezier en speelgenot in een veilige en natuurrijke omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Ees, Drenthe
  • https://www.dezevenheuveltjes.nl
  • info@dezevenheuveltjes.nl