Vakantiecentrum Sonnevanck

Vakantiecentrum Sonnevanck

4.5 reviewscore • 11 reviews
J

Rustige camping in bosrijke omgeving

Onze vakantie op deze rustige camping was een ware verademing. Dicht bij Beilen en het Dwingelderveld, boden de locatie en de faciliteiten alles wat we nodig hadden voor een ontspannen verblijf. De persoonlijke aandacht van de campinghouders en het goed onderhouden sanitair, zwembad, en eetgelegenheden maakten het gevoel van 'thuisvoelen' compleet. We kijken uit naar ons volgende bezoek.

Jaap Utter 30 jul 2023
Reageer
J

Ruim huisje op rustig park

In het ruime vakantiehuisje "roodborstje" vonden we een perfecte balans tussen zon en schaduw. Ondanks de hitte bleven de slaapkamers koel. Het park, hoewel wat verouderd, wordt liefdevol beheerd door nieuwe beheerders met frisse plannen. Hun vriendelijkheid en behulpzaamheid maakten ons verblijf extra aangenaam. Wij hebben hier echt genoten van onze vakantie en zullen zeker terugkomen.

Jolanda 12 aug 2022
Reageer
D

Top bungalow in bosrijke omgeving

We verbleven in de modern ingerichte bungalow "Roodborstje", die schoon en comfortabel was. De uitstekende ligging en privacy, samen met de mogelijkheid om fietsen te huren en de nabijheid van wandelroutes, maakten ons weekend onvergetelijk. De gastvrijheid en de service van het personeel droegen bij aan een zorgeloos verblijf. Niks dan positieve reacties hier over dit park!

De Jonge 12 jul 2022
Reageer
R

Vakantiepark in ontwikkeling

Ons verblijf op dit rustige vakantiepark was zeer aangenaam. De voortdurende vernieuwingen, zonder overlast, beloven veel goeds voor de toekomst. Het ruime kampeerveld "Appelhof" bood veel privacy en het onderhouden sanitair en de vernieuwde midgetgolfbaan waren top. De aanwezige faciliteiten zoals het zwembad en de speeltuin, samen met de nieuwe bistro en snackbar, maakten ons verblijf compleet.

Robbert en Partner 13 sep 2021
Reageer
S

Kindvriendelijke camping in prachtige omgeving

Onze familievakantie op deze kindvriendelijke camping was erg aangenaam. De speeltuin en het zwembad boden voldoende vermaak voor onze jonge kinderen. Het sanitair was schoon maar verouderd, en de nachtelijke geluiden van het sanitairgebouw waren soms storend. Desondanks was de sfeer gemoedelijk en de omgeving prachtig, waardoor we deze camping zeker aanbevelen voor een heerlijke paar weken weg.

Sanne 14 aug 2021
Reageer
H

Vernieuwing en gastvrijheid op Sonnevanck

Jaarlijks keren we terug naar Sonnevanck vanwege de voortdurende verbeteringen en de warme gastvrijheid. De nieuwe safaritenten en het verwarmde zwembad zijn fantastische toevoegingen. Het animatieteam zorgde voor veel plezier bij de kinderen, en de snackbar bood snelle service met heerlijk eten. Ondanks ruimte voor verbetering, hebben we wederom genoten van een heerlijke vakantie en kijken we uit naar de toekomst.

Henninga Familie 11 aug 2021
Reageer
M

Prima camping met wat aandachtspunten

Onze kampeerervaring was echt best wel positief met vriendelijke medewerkers en leuke activiteiten voor mijn zoon. Het zwembad en de speeltuin boden genoeg vermaak, maar het verouderde en slecht onderhouden sanitair heeft dringend aandacht nodig. Voor oudere kinderen biedt de camping weinig vertier. Ondanks deze minpunten hadden we een prima verblijf en zijn we positief.

MIchelle 27 jul 2021
Reageer
S

Dit jaar een tegenvaller

Ons verblijf op de camping viel tegen dit jaar, met de focus van de nieuwe eigenaren meer op inkomsten dan op service. De safaritenten stonden op een lawaaierige plek en het zwembad was zonder water tijdens ons bezoek, wat echt teleurstellend was. Hoewel het sanitair schoon was, kon de animatie ons niet bekoren. De omgeving blijft echter prachtig, een lichtpunt in een anders teleurstellende ervaring.

SJan 1 jun 2021
Reageer
D

Echt vakantiegevoel

Onze ervaring op Camping Sonnevanck was buitengewoon positief. Het sanitair werd zorgvuldig onderhouden en het zwembad was schoon. De dagelijkse animatie bracht veel plezier voor de kinderen. Ondanks de ongewone omstandigheden van dit jaar, voelden we echt dat we op vakantie waren. Een grote dank aan het personeel voor de fijne tijd. We kijken uit naar volgend jaar!

Denisevanderwijk 29 jul 2020
Reageer
N

Fijn familie vakantiepark

We brachten tien dagen door op dit verzorgde en veilige park met onze twee kinderen. De nieuwe beheerders waren bijzonder gastvriendelijk en betrokken. De ruime kampeerplekken, goed onderhouden faciliteiten, en het verwarmde zwembad maakten ons verblijf zeer aangenaam. Het personeel was vriendelijk en competent, en de speeltoestellen waren nieuw en uitnodigend. We hebben genoten van onze tijd hier en hopen snel weer terug te komen.

Notenboom 15 jul 2020
Reageer
F

Ontspannen en genieten

Ons bezoek aan Vakantiepark Sonnevanck in Spier was een ware traktatie. Met de nieuwe gastheer Harrie en gastvrouw Henny aan het roer, ervoeren we een warme ontvangst en uitstekende service. Het restaurant bood heerlijke gerechten, en onze kinderen genoten van het verwarmde zwembad en de speeltuin. De kwaliteit van het eten was top, en we waarderen de inspanningen van het personeel om ons verblijf onvergetelijk te maken. We kijken ernaar uit om terug te keren naar deze idyllische plek.

Familie Jaap 20 jun 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Spier.

Over Vakantiecentrum Sonnevanck

Vakantiecentrum Sonnevanck is gelegen aan de Wijsterseweg 9 in Spier, hartje Drenthe. Dit gezellige familiepark combineert rust, ruimte en groen met gezelligheid en activiteit, wat het een ideale bestemming maakt voor een ontspannende vakantie in de natuur. Het park ligt midden in de bossen, waardoor gasten direct toegang hebben tot prachtige wandel- en fietsroutes. De accommodaties in Sonnevanck zijn divers en bieden voor elk wat wils. Van comfortabele kampeerplaatsen tot moderne faciliteiten, het park zorgt ervoor dat alle gasten een aangenaam verblijf hebben. Het is een paradijs voor kinderen met genoeg ruimte om te spelen en te ontdekken. Faciliteiten zoals een gezellig terras zorgen voor een prettige sfeer waar gasten kunnen ontspannen en genieten van hun vakantie. Het park streeft naar persoonlijke service en gastvrijheid, waardoor bezoekers zich snel thuis zullen voelen. De omgeving van Vakantiecentrum Sonnevanck biedt naast prachtige natuur ook culturele en recreatieve activiteiten. Met het Dwingelderveld in de nabije omgeving kunnen gasten genieten van de prachtige vennen, zandverstuivingen en de rijke Drentse cultuur en entertainment.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Spier, Drenthe
  • https://www.vakantiecentrumsonnevanck.nl
  • info@vakantiecentrumsonnevanck.nl