Camping Elperhof

Camping Elperhof

4.6 reviewscore • 11 reviews
S

Ontspannen in de natuur

Een idyllische campingplek om volledig tot rust te komen, omgeven door natuur. Het bosmeer is slechts een korte wandeling van 5-10 minuten verwijderd. Er zijn prachtige fietsroutes in de omgeving. Vorig jaar hebben we hier zowel met Pinksteren als in de zomer 2 en 3 weken in het chalet doorgebracht. Het was een heerlijke tijd waarin we echt konden ontspannen. Onze zoon van 9 jaar had de tijd van zijn leven met alle dieren, het zwemmeer en de natuur om ons heen. Een groot dankjewel aan Richard en Anita voor hun geweldige gastvrijheid. We kijken uit naar onze terugkeer deze zomer.

Sylvia1987 22 jun 2023
Reageer
H

Een fantastische campingbelevenis

Onze ervaring op deze camping was top! We hadden voor onze groep van 10 meerdere plekken gereserveerd. Het gebruik van een vuurplaats (eigen hout meegebracht, maar ter plaatse te koop) en de beschikbare overdekte zitjes maakte alles extra speciaal. Alles kon in overleg met de eigenaar geregeld worden. Overal was elektriciteit voorhanden en je kon zelfs een adapter bij de receptie lenen. E-mailcontact met de eigenaar verliep soepel en vriendelijk. De sanitaire voorzieningen waren schoon en de douches ruim.

Henrik D 24 nov 2023
Reageer
A

Heerlijk verblijf in appartement 16B

Een fantastisch plekje! Ons verblijf in appartement 16B was geweldig. Het appartement was ruim, schoon, en volledig uitgerust. Zelfs met de hittegolf buiten, bleef het binnen heerlijk koel. We genoten 's ochtends van een ontbijt op ons eigen terras, onder een boom met een prachtig uitzicht, in alle rust met het geluid van vogels op de achtergrond. Omdat het zo goed beviel, hebben we meteen een extra week camping geboekt, dit keer met privé sanitair. De rust, het uitzicht en de omgeving waren fantastisch.

AnWe 15 aug 2023
Reageer
A

Sanitair toegevoegde waarde

We brachten een lang weekend door op deze camping met onze VW T4 camper, en kozen voor het eerst voor een plek met privé sanitair. Dat bleek een schot in de roos; alles was keurig verzorgd. De kampeerplek was lekker ruim. Er was een kleine kiosk op de camping waar je verse broodjes of een snack kon krijgen. De algehele sfeer was zeer gastvrij. De camping diende als een perfect startpunt voor allerlei uitjes. Op loopafstand vonden we wandelroutes, een meer en een gezellig dorpje met restaurant. Ook voor fietstochten of autoritjes lag deze camping ideaal.

AnneliesC 13 jul 2023
Reageer
M

Gezellige overnachtingscamping

Een knusse en vriendelijke camping. We maakten hier een stop met onze camper op weg naar de veerboot in Emden. De locatie was prachtig en we werden hartelijk verwelkomd door de beheerder. De sanitaire voorzieningen waren eenvoudig, maar er wordt aan verbeteringen gewerkt met een nieuwe unit op komst. We hebben niet gekozen voor privé sanitair tijdens ons verblijf, maar dat zag er goed uit. Zeker een aanbevolen camping!

MartijnvdVliet 10 jun 2023
Reageer
K

Snelle service bij lekkage

Een uitstekende camping waar we heerlijk rustig hebben geslapen. We kozen voor een plek met privé sanitair. Toen we een kleine lekkage ontdekten, werd dit snel en vakkundig door Richard opgelost. De service was top. Er staan nog meer verbeteringen op de planning. Deze camping is absoluut een aanrader, ook voor Pieterpad-wandelaars met een wat actievere houding.

KT 18 mei 2023
Reageer
B

Rolstoeltoegankelijk en gastvrij

Mijn man en ik verbleven in een tweepersoonsappartement, dat verrassend ruim en toegankelijk was, zelfs voor mijn man met zijn rollator. Alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf was aanwezig en schoon. Het contact met de eigenaren, Richard en Anita, was zeer warm en gastvrij. Ze waren altijd klaar om te helpen en maakten ons verblijf extra bijzonder. Een absolute aanrader.

Barbara 5 mei 2023
Reageer
R

Warm ontvangst en prima faciliteiten

We verbleven van 1 tot 7 oktober op deze camping. Bij aankomst werden we hartelijk welkom geheten door Richard. Het was een genot om hier in het hoogseizoen te verblijven. Richard is bezig met de bouw van een nieuw sanitairgebouw, maar over het privé sanitair hadden we niets te klagen. Heerlijk om 's ochtends versgebakken broodjes te kunnen bestellen.

Rob 12 okt 2022
Reageer
V

Toplocatie seizoensplek

We genieten weer volop van onze seizoensplek op camping Elperhof. De locatie is fantastisch! Richard en Anita hebben ons warm ontvangen. Het is geweldig om te zien hoe betrokken en gastvrij ze zijn, en hoe ze de camping verder ontwikkelen. Deze middag hebben we verkoeling gezocht in het bosmeer, slechts 10 minuten lopen vanaf de camping. We kunnen alleen maar zeggen dat dit de perfecte plek is voor een ontspannen verblijf.

Vera Oog 18 aug 2022
Reageer
R

Prachtige camping bij Schoonloo

De camping ligt prachtig in de buurt van het mooie dorp Schoonloo, omgeven door bosrijke gebieden, dicht bij het voormalige Kamp Westerbork en een heerlijk zwemmeer. De eigenaren zijn erg vriendelijk. Plekken met privé sanitair liggen wel vol in de zon op warme dagen. Er is een keuze voor schaduwrijke plekken. Toen wij er waren, was het rustig en waren de sanitaire voorzieningen voldoende. Er zijn plannen voor uitbreiding van het sanitair.

RMH 15 jul 2022
Reageer
E

Ideaal voor Pieterpad-wandelaars

Als Pieterpad-wandelaars was dit de perfecte plek voor ons. Dicht bij Schoonloo, maar zo rustig dat we de camping niet af hoefden dankzij een heerlijke maaltijd bereid door Richard. Bij de receptie zijn ook snacks verkrijgbaar. Na een goede nachtrust en een lekker ontbijt trokken we verder naar Sleen. Wellicht keren we terug met de familie voor een verblijf op de camping of in de groepsaccommodatie. Ideaal voor gezinnen met jonge kinderen.

Erik 1 jun 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Schoonloo.

Over Camping Elperhof

Camping Elperhof, gelegen aan Elperstraat 16 in Schoonloo, biedt een idyllische vakantie-ervaring in het Nationaal Beek- en Esdorpen Landschap Drentse Aa. Deze gastvrije camping, gelegen aan de rand van het dorp en nabij een prachtig bos en een recreatieplas, biedt een perfecte ontsnapping aan de drukte van alledag. De camping verwelkomt gasten in verschillende accommodaties, waaronder ruime kampeerplaatsen voor tenten, caravans of campers, een familiehuis voor 12 personen, lodges en appartementen. Elperhof beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een dierenweide met geiten, kippen, mini varkens, shetlanders en konijnen, een gezellige overdekte kampvuurplaats, en een nabijgelegen recreatieplas midden in het bos. Deze faciliteiten, gecombineerd met de natuurlijke schoonheid van de omgeving, maken Elperhof tot een ideale locatie voor zowel ontspanning als avontuur voor het hele gezin

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Schoonloo, Drenthe
  • https://www.elperhof.nl
  • info@elperhof.nl