Camping De Grienduil

Camping De Grienduil

4.5 reviewscore • 8 reviews
D

Aanrader

We houden van vakantie en daarvoor rijden we graag een stukje naar Camping de grienduil. Ieder jaar weten we nu waar we moeten zijn en dat komt ook omdat de hond hier zo welkom is. We willen de hond graag meenemen als we op vakantie gaan en hier voelt het voor iedereen gewoon goed. Alles is schoon en toch ook rustig, we weten wel dat onze hond volgend jaar net zoveel zin heeft als de vakantie als we hierheen gaan net als wij.mensen met honden voelen zich hier ook zeker thuis dus gaan!

Deckers 20 mei 2023
Reageer
H

Snel terugkeren

Bij aankomst waren de eigenaren heel aardig naar ons toe. we kregen duidelijke uitleg en het was toch wel een gevoel van thuiskomen. Het sanitair is schoon en het is er verder fijn rustig. Dit waarderen wij zeker omdat we ook uit willen rusten tussen alle drukte door.

De camping zelf is ook echt netjes onderhouden en daar is zoals je kan zien ook veel tijd en aandacht aan besteed. Volgend jaar mogen ze ons ook zeker weer verwachten.

H 10 mei 2022
Reageer
F

nette camping

Een regio waar je lekker kan fietsen dat is onze eis als we op vakantie willen en dat vonden we dit jaar bij Camping de grienduil. Het was een nette camping gewoon alleen al om te zien heel mooi maar als je er bent dan ervaar je pas dat fijne gevoel. De wifi was goed, en de eigenaar is erg aardig. We komen graag terug als er volgend jaar ook rond deze tijd weer plaats is en dan hopelijk 2 of 3 weken.

Fam S 3 apr 2022
Reageer
O

Warme broodjes en mooi

Als we denken aan Camping de grienduil, dan denken we echt aan vakantie vieren en aan thuiskomen. Hier willen we namelijk elke maand wel naar toe om even tot rust te komen. Wat zo fijn is hier is dat de vloer in de douche ook verwarmd is. In het weekend ook warmebroodjes halen zelfs op zondag kan dat hier. We zijn veel buiten geweest, is er veel te zien hier lekker fietsen. Mensen die van de natuur houden moeten hier zeker heen, aanrader.

Ollie 13 mrt 2022
Reageer
H

Toptop

We kwamen aan en toen ontdekten we ineens dat er geen water afvoer was op de plaats waar we staan. Dit is wel vreemd. Maar goed op een andere manier opgelost want ze denken hier goed met je mee. De caravan is netjes voor ons op de plek gezet en dat scheelt een hoop gedoe. We willen iedereen zeker aanraden om hierheen te gaan want je geniet hier van aardige mensen, rust en groen.

H vd G 22 sep 2021
Reageer
j

5 sterren

Alles wat een camping moet hebben dat vind je hier bij Camping de grienduil. We willen dan ook zeker alleen maar positief zijn en zeggen dat het een dikke 5 sterren camping is. Wij genieten hier al een paar jaar en dat hopen we dat we dat nog lang mogen blijven doen. We vinden het hier altijd zo fijn rustig en de omgeving is ook mooi groen en bosrijk. Wandelen doen we elke dagen volgend jaar willen we ook de fietsen meenemen zodat we ook wat verder kunnen dan hier in de buurt zijn.

jmc 20 sep 2021
Reageer
j

Stilte lekker

Als je van de stilte houd dan kan ik je wel zeggen dat dit wel de moeite waard is. Ik kom al een paar maanden op Camping de grienduil, elke keer eventjes en dan ga ik weer door. Ik had mijn eigen sanitair en een ruime kameerplaats. Mooi uitzicht op de wei en gewoon fijne mensen om je heen die je willen helpen of graag een praatje maken als je dat wil. genoeg privacy en gewoon een goed moment om je hier even op te laden.

j 10 sep 2021
Reageer
J

Natuur top

De gast meneer en mevrouw zijn heel erg aardig. de camping is wat rustig maar dat is niet erg. Er heerst een goede sfeer en ik kom hier dan ook graag. Ik heb het gemist en ga de tijd weer snel inhalen. Over een paar weken kan ik weer terug van de mooie momenten hier genieten. Nu ga ik mijn camera niet vergeten want de natuur hier is mooi en moet ik nog mooi vastleggen als herinnering.

JtV 7 sep 2021
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Nieuwland.

Over Camping De Grienduil

Camping De Grienduil is gelegen te Geer 25 in Nieuwland. Deze camping is het hele jaar door dagelijks geopend en verwelkomt gasten met 20 ruime, verharde kampeerplaatsen, zowel met als zonder privésanitair, geschikt voor campers, caravans en tenten. De camping biedt ook een verscheidenheid aan huuraccommodaties, zoals MegaPod VIP's, een traditionele Pod, vakantiewoningen, een pipowagen, appartementen en een Bed & Breakfast. Omringd door parkachtig groen, met vaak uitzicht over de weilanden, is De Grienduil een officieel VVV-agentschap en biedt informatie over de vele lokale uitstapjes, zoals fiets- en wandelroutes, steden, kastelen en natuurcentra. Honden zijn toegestaan en gasten kunnen genieten van gratis WiFi, verse broodjes en croissants, fietsverhuur, een jeu de boules baan en viswater. Het is Camping De Grienduil een oase van rust en natuur, ideaal voor een ontspannen vakantie.

  • Geverifieerd bedrijf
  • Vakantieparken
  • Nieuwland, Zuid-Holland
  • https://degrienduil.nl
  • receptie@degrienduil.nl