Camping de Bongerd

Camping de Bongerd

4.4 reviewscore • 10 reviews
L

Teleurstellende sanitaire ervaring

Ondanks de aantrekkelijke faciliteiten en uitgebreide kinderanimatie op de camping, werden wij geconfronteerd met een onaangename verrassing op het gebied van sanitaire voorzieningen. De animatie was volop aanwezig en het viel op dat sommige programma's wekelijks werden herhaald. Ons kampeerplekje bevond zich op het campinggedeelte waar het sanitair echter ver beneden de maat was. Herhaaldelijk hebben wij melding gemaakt van vuile en kapotte voorzieningen, maar de reactie hierop was minimaal. De schoonmaak leek beperkt te zijn en zelfs achtergebleven toiletpapier bleef dagenlang onaangeroerd. Er zijn zeker campings te vinden met betere sanitaire voorzieningen.

Linda 22 aug 2023
Reageer
P

Regenachtig, maar toch genoten

Wij verbleven in een prachtige sta-caravan, omringd door appel- en perenbomen en veldbloemen. Hoewel het weer niet meezat met veel regen, hebben we ons desondanks uitstekend vermaakt. De overdekte zwembaden, zowel binnen als buiten (gedeeltelijk overdekt), boden genoeg vermaak. Het enthousiaste animatieteam zorgde voor veel plezier bij onze dochters. Ondanks het mindere weer hebben ze volop genoten van het buiten spelen bij de vele speeltuintjes rondom de accommodaties en het schitterende speelkasteel. Het personeel in de horeca was vriendelijk en het nabijgelegen strand van Petten was een mooie toevoeging aan ons verblijf. Zelfs bij minder goed weer valt er genoeg te beleven in de omgeving.

Petra 21 aug 2023
Reageer
M

Geweldige tijd voor gezinnen

Wij, als gezin met twee jonge kinderen, beleefden een fantastische tijd op deze camping. Hoewel de matrassen in onze lodge niet helemaal aan onze verwachtingen voldeden, was het overige verblijf zeer bevredigend. Ondanks het wisselvallige weer konden we ons uitstekend vermaken dankzij de animatie, zwembaden en overdekte speelruimte. Hoewel we het buitenzwembad vanwege het weer niet hebben kunnen uitproberen, maakte het toch een uitstekende indruk. Tussen de regenbuien door hebben de kinderen volop gespeeld bij de verschillende speeltuintjes en het fraaie speelkasteel. Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam. Kortom, een aanrader voor gezinnen die op zoek zijn naar een heerlijke vakantie.

Maarten 21 aug 2023
Reageer
L

Op en top familiecamping!

Deze prachtige camping biedt uitgebreid vermaak, vooral voor jonge kinderen. Voor ons was het het tweede jaar op De Bongerd en dit keer hebben we vooral gebruikgemaakt van de binnenactiviteiten vanwege het wisselvallige weer. De stranden in de omgeving en de buitenzwembaden werden vorig jaar meer bezocht. Desondanks hebben we een fijne tijd gehad. De kwaliteit van de restaurants was goed en het animatieteam was zeer vermakelijk voor onze kinderen. Het personeel was vriendelijk en onze accommodatie, de Jasmijn Top TV Presta, bood veel comfort.

Lianne 19 aug 2023
Reageer
P

Heerlijke camping, service kan beter

Hoewel het weer niet optimaal was, hebben wij twee fantastische weken gehad op deze camping. Er zijn ruimschoots faciliteiten om jezelf goed te vermaken, waardoor de drukte onopgemerkt bleef. Deze locatie is vooral ideaal voor kinderen!

Wel waren er enkele punten van irritatie:

Bij aankomst was onze accommodatie niet schoon: stofnesten en een vuile keuken, servies en pannen. Hierop hebben we gereclameerd, maar er werd weinig respons gegeven. Dit terwijl duidelijk werd verwacht dat we het netjes achterlaten.
We hadden herhaaldelijk last van lekkages, waardoor de slaapkamer van onze dochters blank stond. Hoewel monteurs langskwamen, bleef de ruimte vochtig. We kregen slechts een simpele 'sorry'.

Dit alles neemt niet weg dat het over het algemeen een fantastische camping is!

Patrick 17 aug 2023
Reageer
G

Geweldige camping voor jonge kinderen

Deze nette camping heeft vriendelijk personeel en een geweldig zwembad met glijbanen. De nadruk ligt echter op jonge kinderen. Voor oudere kinderen worden niet veel activiteiten georganiseerd, zoals sporttoernooien of avondentertainment. Voor ons was dit geen probleem, maar voor anderen kan het wel wat irritatie opleveren! Goed deze recensie lezen dus!

Ghislaine 8 aug 2023
Reageer
D

Comfortabel en gezellig

We hadden een ruime plek met leuke speelmogelijkheden. Er waren echter enkele punten van zorg. De deur van de speelkamer kon niet op slot en er waren gevaarlijke stopcontacten bij het hoofdeind van de kinderkamer. Desondanks hebben we een gezellige tijd gehad. Wij zouden hier zeker nog eens verblijven maar zelf wat aanpassingen maken.

Debbie 8 aug 2023
Reageer
D

Vakantie met een bitter randje

Ondanks de hoge prijs van 1700 euro voor een week, verliep onze vakantie met enkele teleurstellingen. Na een week in een oncomfortabel en niet goed onderhouden huisje te hebben doorgebracht, werden we uiteindelijk naar een nieuw verblijf overgeplaatst, op kosten van de camping.

Bij het uitchecken werden echter nog kosten in rekening gebracht voor een geleend hangslot, wat volgens ons te veel was aangezien we het slot netjes hadden teruggebracht met de reservesleutel.

De negatieve start zorgde dus ook voor een negatieve afsluiting. Hierdoor zullen we niet snel De Bongerd aanraden aan vrienden en familie.

Dick 4 aug 2023
Reageer
K

Prachtig familiepark

Ondanks het Nederlandse weer hebben we genoten van ons verblijf op dit prachtige park. Alles is nog vrij nieuw, goed onderhouden en netjes. Er is veel leuke animatie voor kinderen en vooral het buitenzwembad met glijbanen was een hit. Jammer genoeg was het weer niet altijd goed, maar gelukkig waren er meerdere glijbanen in het binnenbad. De wasserette was nieuw en handig, al waren er wel weinig machines. In de omgeving is er veel te beleven, zoals de kust, stranden, Texel met de boot, het Marine museum in Den Helder, Fluwel Land, de bollenvelden in het voorjaar, Sprookjeswonderland, en meer. Een prachtige omgeving om te verkennen.

Klaas 3 aug 2023
Reageer
D

Fantastische animatie en veel speel en zwemplezier

Deze camping is werkelijk een paradijs voor kinderen van alle leeftijden. De dagelijkse animatie is vol enthousiasme en er is ook genoeg te doen bij slecht weer, zoals de Holle Bolle Boom binnenzwembad en het speelparadijs. Het buitenzwembad kan bovendien worden overdekt. Kortom, een geweldige camping die we aan iedereen aanbevelen.

Debbie 3 aug 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van maart 2024 in de omgeving van Tuitjenhorn.

Over Camping de Bongerd

Camping De Bongerd is gelegen te Bongerdlaan 3 in Tuitjenhorn. Camping De Bongerd biedt ruime kampeerplaatsen, moderne sanitairgebouwen, comfortabele verhuuraccommodaties en een supermarkt voor al je benodigdheden. Het park is ontworpen met het oog op comfort en gemak. Wat Camping De Bongerd echt speciaal maakt, is de warme en gastvrije sfeer. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om te helpen en je te voorzien van nuttige informatie over de omgeving. Er zijn tal van activiteiten en entertainmentopties, zoals animatieprogramma's, sportfaciliteiten en speelplaatsen, waardoor zowel kinderen als volwassenen zich geen moment vervelen. De omgeving van Camping De Bongerd is absoluut adembenemend. Met de nabijheid van het Noordzeestrand en prachtige duinen is het de perfecte plek voor strandliefhebbers. Fiets- en wandelpaden bieden de mogelijkheid om de natuurlijke schoonheid van Zeeland te verkennen. Daarnaast zijn er historische stadjes en gezellige markten in de buurt om te verkennen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Tuitjenhorn, Noord-Holland
  • https://bongerd.nl
  • bongerd@capfun.com