Camping Dal van de Mosbeek

Camping Dal van de Mosbeek

4.7 reviewscore • 9 reviews
B

Verrassend

We kwamen aanrijden en de mensen waren zo aardig toen we er aankwamen, alles goed uitgelegd en zo vriendelijk. De velden zijn heel ruim en fijn opgezet, privacy kan ook zeker en we hebben dan ook mogen genieten van de rust. Douchen was ook fijn na een dagje fietsen of wandelen wat hier erg goed kan. Het was ook weer super schoon en luxe. De hond kon mee en heeft ook intens genoten. we komen snel terug want als de hond zich thuisvoelt doen wij dat ook.

Bauke en familie 6 aug 2023
Reageer
g

Fijne camping

De tweede keer dat we hier kwamen, weer een hele fijne tijd mogen beleven hier. Wederom netjes schoon, fijn kunnen wandelen vanaf de camping. Je kan dan zo de bosse in en dan heb je veel natuur om van te mogen genieten. Onze hond mocht ook mee en heeft heerlijk genoten van alle wandelingen en nieuwe geuren.

gerry en martijn 13 okt 2023
Reageer
B

Niet zo hondvriendelijk

We besloten dit jaar een maand weg te gaan en hebben 2 honden die mee mochten. We mochten een omheining plaatsen dan kunnen de honden ook wat vrijer lopen, fijn dat het mocht. Op de camping moesten de honden wel aangelijnd zijn ook bij je eigen plek wat we snappen, alleen de eigenaren hadden fam op bezoek en die hond liep gewoon los. Die hond mocht gewoon met een bal spelen los op een veld. We kregen achteraf te horen dat mensen last hadden van onze honden, hoezo dan, kom dan gewoon naar ons toe, nee dit was geen fijn thuiskomen.

B.M. 30 sep 2023
Reageer
F

Camping Mosbeek aanrader

Donders mooi, anders zou ik het niet kunnen omschrijven, wat ziet het er hier netjes uit en zo mooi. de omgeving is met geen pen te beschrijven, zo veel natuur daar zou je gewoon elke dag wakker willen worden en willen wandelen. Op de camping alles dik in orde, fijne mensen en gastvrij. Netjes en zeker voor herhaling vatbaar.

Fenny 29 aug 2023
Reageer
F

Snel terugkeren.. wat mooi hier

Soms heb je zon moment dat je toe bent aan vakantie, dat was bij ons ook zo. snel wat boeken en we kwamen uit bij camping dal van de mosbeek, nog geen dag spijt van gehad dat we hier zijn geweest. Sanitair goed in orde, leuke mensen hier, veel om te doen en nooit verveelt. leuke dingen gedaan en veel mogen zien.

Familie Gerritsen 8 aug 2023
Reageer
M

Super

Het is altijd maar hopen dat je mooi weer hebt als je even op vakantie gaat. Nou dat was nu wel dik in orde. ik heb echt mogen genieten want het weer viel echt reuze mee. lekker vele buiten mogen zijn en de omgeving mogen verkennen.

Mooie camping en ruim, ik kan alleen maar zeggen dat ik het mooi vindt en snel weer terug ga keren.

Marius 7 aug 2023
Reageer
F

Rust en schoon

Rustig was het zeker hier op camping dal van de mosbeek. Het was ook heel mooi schoon en daar kijken we elke keer van op. Dit is namelijk niet overal zo waar je vakantie wil vieren. Douchen enz. was de hele dag mogelijk en altijd ook erg schoon, er waren ook genoeg douches voor iedereen en hebben nooit hoeven wachten. De camping ziet er mooi uit, iedereen had genoeg ruimte en in de omgeving is altijd veel te doen, ook voor de kinderen. we denken er aan om volgend jaar terug te komen.

Fam berend 12 aug 2022
Reageer
H

indrukwekkend genieten

Wij zijn al op veel plaatsen geweest maar we kunnen hier wel zeggen dat de schoonheid eruit springt. Wat een lieve mensen hier, een mooie locatie en dan nog zoveel natuur waar je gedurende het hele verblijf van mag genieten. Het is hier ook modern, fijne camping en lieve eigenaren. We komen snel terug met onze kleinkinderen.

Hans en Annie 7 jan 2022
Reageer
M

Mooi verblijf

De mensen die hier de eigenaren zijn, die zijn echt zo aardig en gastvrij. het is gewoon al zo leuk om hier aan te komen, zo vriendelijk. We hebben een lange reis gehad dus snel uitpakken en ff fris douchen, wat opvalt is dat het zo schoon is, wat dan ook echt een pluspunt is hier. Lekker wandelen en fietsen, de omgeving is heel mooi.

Mariannen de Both 27 sep 2021
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Mander.

Over Camping Dal van de Mosbeek

Er zijn 9 reviews geschreven over Camping Dal van de Mosbeek op Reviews.nl. Met een 4.7 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Mander, Overijssel
  • https://dalvandemosbeek.nl
  • info@dalvandemosbeek.nl