Boerderij de Wingerd

Boerderij de Wingerd

4.4 reviewscore • 16 reviews
G

Super comfortabel

In de gezellige studio was het super comfortabel, met alles wat je maar nodig hebt. Het was een warm weekend, maar gelukkig bracht de airco verfrissing, net als een zachte zomerbries. Het ontbijt met de lekkere warme eitjes was een echt feest voor onze smaakpapillen. Maar wat het echt bijzonder maakte, was de fantastische gastvrouw. Ze was hartelijk en wist overal een oplossing voor. Haar vriendelijkheid maakte echt het verschil en elke uitdaging leek wel een beetje magisch. Dit weekend was niet zomaar een uitje; het was een avontuur waar warmte niet alleen in graden werd gemeten, maar vooral in de stralende glimlach van de gastvrouw.

Gabriel 13 jul 2023
Reageer
S

Dagen waren gevuld met plezierige belevenissen

We werden goed ontvangen, net als een warme knuffel, en voelden ons meteen thuis. Onze dagen waren gevuld met het ontdekken van leuke plekjes in de buurt en de drukke stad Utrecht. Elke ochtend was als een mooi verhaaltje, met een lekker ontbijt vol verse dingen. De belofte om weer terug te komen, als een zachte windvlaag, maakte dit verblijf speciaal en iets om steeds opnieuw te beleven.

Samuel 24 nov 2023
Reageer
J

Alles perfect

We ontdekten een plekje waar alles perfect was. De ruimte was helemaal ingericht, heel mooi en netjes. Buiten was er een eigen terrasje, een klein paradijsje om van te genieten. Marianne en Piet waren aardige gastheren en gastvrouwen in dit fijne plekje. Ze begroetten ons met warmte en vriendelijkheid. Ons verblijf was als een schilderij van comfort en aardigheid, waar elk moment een beetje geluk toevoegde aan de verzameling van herinneringen.

Jack 27 sep 2023
Reageer
I

Staanplaatsen waren net kleine rustplekjes

Op de camping, onder de blote lucht, vonden we plekjes van rust en ruimte. De staanplaatsen waren net kleine rustplekjes. We keken uit over de polder, een schilderachtig landschap dat zich voor ons ontvouwde. Het toiletgebouw was als een blinkend juweel te midden van dit groene paradijs en was altijd schoon. Marianne en Piet waren als vriendelijke gidsen in dit natuurlijke wonder, altijd klaar om te helpen. Onze dagen waren gevuld met leuke fietstochten vanaf de camping. De herinneringen aan deze fijne camping blijven als zonnestralen in ons hart.

Isaac 24 aug 2023
Reageer
J

Heel mooi en ruim

Op de kampeerplekken was het gewoon heel mooi en ruim bij boerderij de wingerd, met veel plekken waar je kon genieten van een prachtig uitzicht. Het toiletgebouw was netjes en voelde als een comfortabele plek tijdens onze buitenavonturen. Bij de receptie kregen we veel handige informatie over de omgeving, als een soort tovergids die ons meenam naar geheime plekjes in het landschap. Elke dag zat vol met verbazing, door de mooie uitzichten, schone voorzieningen, en alle kennis die we bij de receptie opdeden. Een kampeertijd vol gemak, avontuur en nieuwe ontdekkingen.

Julian 20 aug 2023
Reageer
D

Sanitair is keurig schoon.

We kampeerden gedurende 12 dagen bij Boerderij de Wingerd. De plaatsen zijn mooi groot en het sanitair is keurig schoon. Piet zorgt ervoor dat de caravan op de juiste plek wordt gezet. Ondanks de nattigheid en waaiende wind hebben we genoten van fijne dagen. We zijn zelfs een flink stuk gaan fietsen. Utrecht en Woerden zijn vlakbij. Er zijn schitterende paden om te fietsen, en zelfs met de auto kun je genieten van het adembenemende landschap.

David 6 aug 2023
Reageer
M

Drie dagen lang genoten

Drie dagen lang genoten we van de gezelligheid van de studio. De kamer was als een mooi plaatje, elk stukje was goed uitgekozen. Maar wat ons echt blij maakte, was dat de koelkast vol lekkere dingen zat. Het leek wel alsof de kamer zelf ons wilde trakteren. Het was alsof we in een kunstwerk verbleven, waar elke dag een nieuw stukje comfort en verrassing bracht. Ook al was het een kort avontuur, de herinneringen die we in die drie dagen maakten, blijven nog lang sprankelen in onze gedachten.

Max 8 jul 2023
Reageer
A

Fantastische camping

Elke keer als we op deze fantastische camping aankomen, voelt het als thuiskomen. De staanplaatsen lijken speciaal gemaakt voor ons plezier, ze zijn ruim en goed verzorgd. De hele omgeving straalt netheid uit, alsof de natuur zelf haar mooiste jurk heeft aangetrokken. Het sanitair is heel fris en comfortabel, zelfs voor de meest veeleisende gasten. Alsof dat nog niet genoeg is, begint elke ochtend als een nieuw avontuur met de krant. Deze camping is niet zomaar een plek om te verblijven; het voelt als een klein paradijs dat we steeds opnieuw opzoeken.

Andrew 5 jul 2023
Reageer
F

Levendige bedrijvigheid

We waren aangenaam verrast door de ontdekking van een rustige camping te midden van de levendige bedrijvigheid van het westen. Hier vonden we een ruime staanplaats met een adembenemend panoramisch uitzicht, wat onze verwachtingen overtrof. Het badkamerfaciliteit maakte indruk op ons, het was echt uitstekend! Wij arriveren uit het Bovenste Gebied en waren niet bekend met dit deel van Nederland. Met de fiets verkenden we moeiteloos Utrecht, het merengebied en kasteel de Haar, allemaal op een steenworp afstand van de camping.

Felix 30 jun 2023
Reageer
L

Voldoende voorzieningen

Aangename Bed & Breakfast voor een kort verblijf. Voor de kleintjes bestaat de gelegenheid om de boer te vergezellen bij het melken, een absoluut hoogtepunt voor mijn zoon. Het betoverende Kasteel De Haar bevindt zich op een wandelbare afstand en is prachtig. Daarnaast zijn er voldoende voorzieningen op een aangename afstand bereikbaar. Ruime kamer en een volledig uitgeruste (gedeelde) kookruimte, waarbij aan alle details is gedacht.

Luca 26 jun 2023
Reageer
H

Alles was aanwezig

We verbleven in de Bed & Breakfast. Het was ruim, keurig schoon, alles was aanwezig, en we kunnen ons niets bedenken wat ontbrak! Van douchegel tot verfrissende drankjes in de minibar op de kamer! Als je zin had om te koken, was er een volledig uitgeruste keuken, en voor fietsliefhebbers stond er een afgesloten schuur ter beschikking met oplaadmogelijkheden.

Hugo 12 jun 2023
Reageer
W

Vredig en prachtig

De omgeving is vredig en prachtig. Het is heerlijk om zo nu en dan het zachte geluid van een koe te horen. De kamer straalt gezelligheid uit, voorzien van een televisie, minibar, douche, comfortabele bedden en airconditioning. De culinaire ruimte staat volledig tot je beschikking, inclusief een persoonlijk vakje in de koelkast bijvoorbeeld. Het essentiële keukengerei zoals bestek, borden en een waterkoker zijn standaard beschikbaar. De ontvangst was buitengewoon vriendelijk!

William 8 jun 2023
Reageer
A

Nette en vredige kampeerplek

Een volledige week hebben wij vertoefd op deze prachtige, nette en vredige kampeerplek. Elk detail was perfect op orde, vanaf het boekingsmoment tot aan onze terugkeer naar huis. We hebben enorm plezier beleefd aan de warme ontvangst en de buitengewoon frisse en keurige camping. Een prachtige startpunt voor fietsavonturen, het ontdekken van kasteel De Haar en het verder verkennen van het Groene Hart van Nederland.

Adrian 28 mei 2023
Reageer
O

Rekening gehouden met milieuvriendelijkheid

Uitgestrekte ruimtes met natuurlijke afscheidingen voor een vleugje privacy. De boerin gidst je naar je standplaats en deelt handige tips voor de optimale opstelling. Ze is uitermate vriendelijk en staat altijd klaar om te helpen. Dedicated individuen met een passie voor hun werk. Altijd beschikbaar voor eventuele vragen. Uiterst hygiënische sanitaire voorzieningen en aangename douches. De plekken voor het afwassen zijn ook geweldig. Er wordt goed rekening gehouden met milieuvriendelijkheid wat betreft afval, water en verlichting. Ik zal zeker terugkomen.

Owen 21 mei 2023
Reageer
N

Ruime standplaatsen

Prachtige, ruime standplaatsen. Aan alles is gedacht. Nog nooit eerder zo'n brandschoon sanitair ervaren op campings. Zelfs bij de plek om de afwas te doen was aan alles gedacht, van schoonmaakdoekjes tot afwasmiddel. Bij de incheckbalie ontvang je allerlei nuttige informatie over de omgeving, inclusief interessante suggesties. Kortom, een plek die zeer aan te bevelen is!

Nathan 20 mei 2023
Reageer
A

Fantastische tijd beleefd

Fantastische tijd beleefd op Boerderij de Wingerd. Nergens anders een sanitairgebouw gezien dat zo volledig is uitgerust; alles is voorhanden, van zeepjes tot handdoekjes en afwasmiddel, je kunt het zo gek niet bedenken! Ruime douches met talloze haken voor je kleding, en een handig stevig handvat om uitglijden te voorkomen. Een bijzondere ervaring was het ringen van de slechtvalken, waarvoor we een uitnodiging ontvingen, inclusief koffie en lekkernijen.

Aiden 10 mei 2023
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van mei 2024 in de omgeving van Bruchterveld.

Over Boerderij de Wingerd

Boerderij B&B De Wingerd is gelegen te Broekdijk 12 in Bruchterveld. Het is een idyllische bestemming die oorspronkelijk diende als zalencentrum voor feesten en partijen en nu is uitgebreid met overnachtingsmogelijkheden. Met acht luxe kamers beschikbaar voor gasten, biedt De Wingerd een rustige en comfortabele ervaring, ideaal voor bezoekers die een beurs bijwonen of de serene rust van het Vechtdal willen ervaren. De B&B biedt diverse faciliteiten, waaronder groepsaccommodaties en vakantiehuisjes, en is ook geschikt voor grotere feesten in een van de twee zalen. Bovendien biedt De Wingerd de unieke mogelijkheid om een "Lelijke Eend" (2CV) te huren voor een onvergetelijke roadtrip door de omgeving.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Bruchterveld, Overijssel
  • https://boerderijdewingerd.nl
  • info@boerderijdewingerd.nl