Buitengoed Erve Raewyck

Buitengoed Erve Raewyck

4.5 reviewscore • 4 reviews
F

Mooie locatie en fijn verblijf

Met ons gezin zijn we hier vakantie gaan vieren voor de eerste keer, maar de kids willen al snel weer terug. Ze hebben vriendjes gemaakt en willen snel weer daarheen andere gezinnen overigens ook. Een mooie omgeving en veel leuke uitjes mogen doen. Lekker uiteten geweest en voor de kinderen hoeven we eigenlijk niet van het park af omdat er zoveel te doen is.

Het is ook voor je rust fijn om hier te komen, maar ook om een praatje te maken want de mensen zijn heel aardig en er is zoveel te beleven. Aanrader

Fam van de Griezen 8 aug 2023
Reageer
S

Lang weekendje weg

Bij Buitengoed Erve Raewyck is het heerlijk vertoeven, lekker een lang weekend geboekt. We wilden graag nog een midweek bij boeken maar helaas was het al vol anders waren we nog wel langer gebleven. Volgend jaar gaan we zeker terug en dat hebben we dan ook al geboekt. We kijken er al naar uit en onze kinderen ook. Opa en oma komen ook een weekend in een ander huisje dichtbij ons, fijn dat het allemaal zo te regelen is.

Vriendelijk personeel, veel te doen en netjes schoon. Kortom aanrader!

Sassie K 11 okt 2023
Reageer
F

Familieweekend was geweldig

Onze ouders waren 50 jaar getrouwd en dat wilden we graag groots vieren. Dit hebben we bij Buitengoed Erve Raewyck gedaan. We zijn heel gastvrij ontvangen en hebben ook ruim op tijd geboekt zodat we bij elkaar kunnen verblijven.Iedereen had ook zijn eigen privacy met zijn gezin, maar genoeg om samen te doen. Leuke attentie gehad, iedereen heel vriendelijk en we voelden ons ook meer dan welkom. Leuk om hier nog eens terug te gaan nu we zelf ook 2kinderen hebben

Fam Feestvierders 9 okt 2023
Reageer
F

Fijn verblijf bij Buitengoed Erve Raewyck

We waren toen aan vakantie en die hebben we hier ook echt mogen ervaren. Alle mensen zijn zo vriendelijk, alles is netjes schoon. Kinderen en honden zjin meer dan welkom en we hebben nu 3 weken hier vakantie gevierd. We weten zeker dat we hier volgend jaar weer terug willen en hebben ok alvast geboekt. Leuk om zoveel positieve ervaringen te lezen want wij hebben het ook zo mogen ervaren.

Fam van de Kruis 7 jul 2023
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juni 2024 in de omgeving van Radewijk.

Over Buitengoed Erve Raewyck

Er zijn 4 reviews geschreven over Buitengoed Erve Raewyck op Reviews.nl. Met een 4.5 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Geweldig.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Radewijk, Overijssel
  • https://www.raewyck.nl
  • info@raewyck.nl