Vakantieoord de Bronzen Emmer

Vakantieoord de Bronzen Emmer

4.5 reviewscore • 15 reviews
N

Heerlijke ervaring!

Op vakantie met ons jonge gezin en ons viervoetige metgezel! Wat was het een heerlijke ervaring! De hutten uit Finland zijn prachtig gepositioneerd, bieden veel privacy en hebben een fraaie tuin met zicht op mijn viervoetige metgezel. Mijn viervoetige metgezel heeft ook genoten van een fantastische week! De stallen zijn keurig, er is een aangename weide, een schitterende overdekte rijbaan en adembenemende routes om te verkennen. De vakantiewoning was enigszins schaars verlicht en beschikte over een compacte badkamer, maar het was een aangename verblijfplaats met alle benodigdheden aanwezig.

Nova 2 sep 2023
Reageer
E

Camping met veel ruimte

We hadden een superleuke tijd op deze mooie camping met veel ruimte. Hoewel de camping groot is, voelde het gezellig aan en had het goede voorzieningen. De kinderen hadden veel plezier, en daardoor genoten wij extra van onze vakantie. Deze camping is echt top, en we willen zeker nog een keer terugkomen. Het is een fijne plek om te ontspannen en plezier te hebben in de natuur.

Evy 7 mrt 2023
Reageer
L

Helaas was ons verblijf niet bijzonder aangenaam

Normaal gesproken ben ik niet zo van het recenseren, maar onze tijd op deze camping was zo uniek, iets wat ik nog nooit eerder had meegemaakt. Daarom toch een beoordeling. Aan de ene kant als constructieve feedback voor de kampeerlocatie, maar zeker ook als een signaal naar andere reizigers, net zoals wij. In principe heeft de camping mogelijkheden, maar helaas was ons verblijf niet bijzonder aangenaam. (we hebben hier 2,5 weken doorgebracht) Deze kampeerplek herbergt vaste standplaatsen, plekken voor het seizoen en doorgaande kampeerders allemaal door elkaar.

Lucas 29 aug 2022
Reageer
B

Allerlei activiteiten gepland

Er worden allerlei activiteiten gepland die geschikt zijn voor alle gasten op deze plek. Jonge avonturiers kunnen zich veilig vermaken op de talloze grasvelden of bij de springkussens. Gedurende de zomer is er een levendig animatieteam aanwezig. Een prachtig en goed onderhouden zwembad staat ter beschikking voor onbeperkt zwemplezier. Comfortabel opgewarmd en met een dak erboven. Voldoende voorzieningen voor persoonlijke verzorging, allemaal in uitstekende hygiënische staat.

Bente 16 aug 2022
Reageer
S

Prachtige en sfeervolle kampeerlocatie

Een prachtige en sfeervolle kampeerlocatie met uiterst gastvrije medewerkers. Er vinden tal van activiteiten plaats, en onze kinderen die van actieve bezigheden houden (7, 10 en 16 jaar oud), konden evenzeer als ikzelf volop genieten. We hebben ontzettend veel plezier gehad, met als aangename pluspunt dat de sanitaire voorzieningen regelmatig worden gereinigd, waardoor ze er altijd keurig uitzien. We zijn absoluut van plan om opnieuw langs te komen!

Sandra 11 aug 2021
Reageer
E

Kan beter

De potentie reikt verder dan dit. Het is een echte gemeenschapscamping met een overdaad aan langdurige bezoekers die sterke sociale groepen vormen onderling. Tot in de late uurtjes was er veel rumoer, de hoofdspeelplaats bood weinig, en er waren tal van adolescenten aanwezig. Over het algemeen was dit zowel onze kennismaking als ons afscheid. We zoeken wel naar een andere onderkomen.

Elin 1 aug 2021
Reageer
N

Geweldig fijne tijd beleefd

We hebben een geweldig fijne tijd beleefd op het vakantieoord. De atmosfeer is ontzettend knus, de netheid is ondanks enkele oude elementen uitstekend, en er zijn dagelijks leuke activiteiten beschikbaar. Er zijn activiteiten die aantrekkelijk zijn voor volwassenen, zoals het wekelijkse jeu de boules toernooi, klaverjassen, de bingo, enzovoorts. En voor de jongere generatie waren er ook ontzettend veel bezigheden beschikbaar. Er wordt dagelijks een recreatieprogramma aangeboden met ongeveer 6 tot 8 activiteiten.

Nick 16 jun 2021
Reageer
J

Genoten van heerlijke broodjes

Dit weekend werd ons geschonken bij de aanschaf van onze caravan bij het bedrijf Reinders. Zonder aanvullende uitgaven kregen we van de eigenaars toestemming om tot 20.00 uur te verblijven. De regelingen voor het huren van fietsen waren bijzonder meegaand. 's Ochtends genoten we van heerlijke broodjes en maakten gebruik van een prachtige, goed onderhouden douche. Vriendelijke individuen op het kampeerterrein en een betoverende omgeving. Al met al een oprecht verkwikkende ervaring buitenshuis.

Jasper 7 jun 2021
Reageer
A

Veel groen

We werden hartelijk ontvangen op een mooie camping met grote plekken tussen veel groen. Er zijn leuke dingen te doen, zowel voor jonge als oudere mensen. De activiteiten zorgen voor een gezellige sfeer. Ook kun je hier fijn fietsen en wandelen in de mooie omgeving. Onze tijd op de camping voelde als een leuk verhaal, en we zullen zeker nog eens terugkomen.

Anouk 16 mei 2021
Reageer
D

Echt leuk hier

We vonden het echt leuk hier! De camping was gezellig, en onze kinderen hadden altijd iets te doen. Alles was goed georganiseerd, dus we hoefden ons geen zorgen te maken. Ons verblijf verliep super goed. Kortom, het was een geweldige tijd op een fijne plek waar alles goed was geregeld. We willen zeker nog een keer terugkomen!

Dex 20 apr 2021
Reageer
S

Gezellig huisje

We hadden een heel gezellig huisje in een mooie omgeving. Het was niet alleen mooi, maar ook heel comfortabel. De kinderen vonden het leuk omdat er veel plekken waren om te spelen, dus ze hebben zich geen moment verveeld. Elke dag was gevuld met blij geluid en avontuur. Ons verblijf hier voelde als een sprookje, waar het huisje perfect was om samen te zijn en te genieten van de mooie plek. Zeker een aanrader voor gezinnen die willen ontspannen en plezier hebben!

Stan 15 feb 2021
Reageer
J

Aangenaam verblijf

We zijn nog een paar dagen aanwezig op de kampeerplek en dan hebben we er 2,5 week doorgebracht, zoals velen het benoemen vanaf de zijlijn. We ondervinden hier geen hindernissen mee. Het hangt af van je verwachtingen. Elk individu begroet elkaar en af en toe ontstaat er een gesprek bij de afwas; verder verlangen wij niet veel interactie met anderen. Het team op de camping is naar onze mening allemaal aardig. We hebben onze plek op het sportterrein en ervaren het hier als aangenaam.

Julia 10 sep 2020
Reageer
R

Iedereen, jong en oud, kan hier van alles doen

Deze camping is ideaal voor opa en oma die hun kleinkinderen een leuke vakantie willen geven. Iedereen, jong en oud, kan hier van alles doen. Opa en oma kunnen hier lekker ontspannen, terwijl de kleinkinderen zich vermaken met veel leuke dingen. Het is een plek waar families samenkomen en samen genieten van een leuke vakantie vol gezelligheid en plezier. Hier maak je herinneringen die je altijd zult koesteren.

Rens 10 aug 2020
Reageer
C

Beviel ons prima.

Dit was onze eerste keer op de bronzen emmer, en het beviel ons prima. We stonden op een gezellig plekje. Het was geen bekend terrein voor ons, maar uiteindelijk zijn we wel drie weken gebleven. Onze kinderen hebben enorm genoten. De natuurlijke setting is adembenemend, daarom plannen we om volgend jaar opnieuw langs te komen. De balans tussen prijs en kwaliteit is uitstekend.

Contess 15 jul 2020
Reageer
P

kampeerplek van bepaald kaliber

De positie is aantrekkelijk, maar Drenthe heeft bijna altijd iets moois te bieden. Daar kan je alles wel mee samenvatten. Wij zullen deze kampeerlocatie niet opnieuw bezoeken. Als je geniet van een hechte gemeenschap, geluid na 23.00 uur en territoriaal gedrag, dan past deze plek misschien beter bij jou. Complete feesttenten worden opgezet, en veel kampeerders besteden hun hele dag aan niets anders dan naar anderen te staren. Een kampeerplek van dat kaliber dus. Als je er een keer staat, lijk je er helemaal niet bij te horen.

Pim 3 jul 2020
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Meppen.

Over Vakantieoord de Bronzen Emmer

Vakantieoord De Bronzen Emmer is gelegen te Mepperstraat 41 in Meppen en biedt een gezellige familiecamping en bungalowpark omgeven door drie prachtige Drentse natuurgebieden. Gasten kunnen kiezen uit kamperen, verblijven in comfortabele Finse bungalows of (luxe) verhuurtenten. Het park biedt natuurlijk een verwarmd overdekt zwembad, maar ook een bistro, een grote speeltuin met Airtrampoline, een Pannavoetbalveld, tennisbaan, trampolines, en een Jeu de Boulesbaan. De omgeving van het park omvat het bos de Mepperdennen, het Geeserstroomgebied, en het Mantingerveld met unieke wandelroutes, naast mogelijkheden voor daguitjes naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen, het monumentendorp Orvelte, en winkelsteden zoals Coevorden, Emmen en Assen.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Meppen, Drenthe
  • https://www.de-bronzen-emmer.nl
  • info@bronzenemmer.nl