Vakantiepark 't Hooge Holt

Vakantiepark 't Hooge Holt

4.0 reviewscore • 5 reviews
A

Gezellig vakantie park

We zijn al een paar keer bij het hooge holt geweest en het is echt een gezellig vakantie park. We komen zelf uit zeeland en we vinden dit echt een mooie omgeving. Gramsbergen is leuk maar klein, een tip is om ook eens in Hardenberg te kijken, echt een gezellig plaatsje aan de vecht. Verder kun je hier heerlijk fietsen en wandelen. Vakantie park is ook alles top geregeld. Aardige mensen, best veel huisjes maar des ondanks wel gezellig.

Ans 28 mrt 2024
Reageer
W

Vakantiepark voor iedereen

Afgelopen zomer hebben wij op dit mooie vakantiepark gestaan. Wij maken nu al plannen om volgend jaar terug te komen. Dat zegt eigenlijk al genoeg maar ik probeer toch nog enige onderbouwing te geven. Wij houden erg van de locatie. Overijssel vinden mijn vrouw en ik een zeer mooie plek om te fietsen en te wandelen. Je vindt hier ook zeer leuke dorpjes. Je steekt zo de grens over naar Duitsland wat ook altijd de moeite waard is.

Het park zelf is erg gezellig en er is altijd wel wat te doen. Er is animatie en er zijn activiteiten voor kinderen. Ook zijn er vele faciliteiten zoals een binnen en buitenzwembad, horeca, bowlingbaan, minigolf en nog vele andere dingen. Je hoeft je hier dus absoluut niet te vervelen. Met kinderen is het ook een heel goed park om naar toe te gaan. Zonder kinderen uiteraard ook. Kortom, het is een vakantiepark voor iedereen.

Wessel 7 okt 2022
Reageer
C

Herfstvakantie

Voor de herfstvakantie hebben we geboekt bij vakantiepark het hooge holt. In de zomervakantie zijn we hier ook geweest en dat was ons erg goed bevallen. Het is een erg mooi vakantiepark en er is genoeg te doen in de regio. Genoeg leuke vakantiehuisjes beschikbaar voor een goede prijs.
Ook mooie wandelpaden in het gramsbergerbos waar je heerlijk met de hond kunt wandelen. Dit keer hebben we gekozen om aan het water te zitten. Wij zijn erg benieuwd hoe ons dat gaat bevallen! Voor kinderen is het ook genoeg te doen met leuke animatie, zwembaden, bowlingbanen en meer. Een erg leuk vakantiepark dus en dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat we hier komen.

Carmen 22 sep 2022
Reageer
M

Vakantiepark bij Gramsbergen

Wij zochten een vakantiepark in de omgeving van Gramsbergen voor een midweek. We hebben uiteindelijk gekozen voor Vakantiepark 't Hooge Holt. Dit was geen slechte keuze want wij hebben het hier erg naar ons zin gehad. De mensen waren erg vriendelijk en onze accommodatie was in perfecte staat. We hadden voor de Stavanger gekozen. Een heel leuk blokhutje. De plek was ook lekker rustig en we hebben echt genoten. De omgeving is ook erg mooi bij Gramsbergen en omstreken. Dat was ook de reden waarom we hier een midweek naartoe wouden gaan. Misschien komen we hier nog wel een keer terug.

Mirjam 21 sep 2022
Reageer
F

Luxe bungalow

De bungalow was mooi ingericht en stond op een mooie plek. Het weekend dat wij hier verbleven was het erg warm, maar het bleef lekker koel in de bungalow. Niks te klagen betreft de bungalow en het was rustig. Geen overlast op wat voor manier dan ook ervaren. Onze bungalow was erg luxe. Het enige nadeel is dat je niet kun parkeren bij de bungalow zelf. Je zult dus een stukje moeten lopen met je baggage. De faciliteiten op het park waren op loopafstand. Wij hebben hier een hele fijne vakantie gehad.

Fred 14 aug 2022
Reageer
Vakantieparken in de buurt

Dit zijn de beste vakantieparken van juli 2024 in de omgeving van Gramsbergen.

Over Vakantiepark 't Hooge Holt

Er zijn 5 reviews geschreven over Vakantiepark 't Hooge Holt op Reviews.nl. Met een 4.0 reviewscore, wordt dit bedrijf beoordeeld als Goed.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Gramsbergen, Overijssel
  • https://www.hoogeholt.nl
  • info@hoogeholt.nl