Vakantiepark 't Hooge Holt

Vakantiepark 't Hooge Holt

4.1 reviewscore • 9 reviews
A

Gezellig vakantie park

We zijn al een paar keer bij het hooge holt geweest en het is echt een gezellig vakantie park. We komen zelf uit zeeland en we vinden dit echt een mooie omgeving. Gramsbergen is leuk maar klein, een tip is om ook eens in Hardenberg te kijken, echt een gezellig plaatsje aan de vecht. Verder kun je hier heerlijk fietsen en wandelen. Vakantie park is ook alles top geregeld. Aardige mensen, best veel huisjes maar des ondanks wel gezellig.

Ans 28 mrt 2024
Reageer
W

Vakantiepark voor iedereen

Afgelopen zomer hebben wij op dit mooie vakantiepark gestaan. Wij maken nu al plannen om volgend jaar terug te komen. Dat zegt eigenlijk al genoeg maar ik probeer toch nog enige onderbouwing te geven. Wij houden erg van de locatie. Overijssel vinden mijn vrouw en ik een zeer mooie plek om te fietsen en te wandelen. Je vindt hier ook zeer leuke dorpjes. Je steekt zo de grens over naar Duitsland wat ook altijd de moeite waard is.

Het park zelf is erg gezellig en er is altijd wel wat te doen. Er is animatie en er zijn activiteiten voor kinderen. Ook zijn er vele faciliteiten zoals een binnen en buitenzwembad, horeca, bowlingbaan, minigolf en nog vele andere dingen. Je hoeft je hier dus absoluut niet te vervelen. Met kinderen is het ook een heel goed park om naar toe te gaan. Zonder kinderen uiteraard ook. Kortom, het is een vakantiepark voor iedereen.

Wessel 7 okt 2022
Reageer
C

Herfstvakantie

Voor de herfstvakantie hebben we geboekt bij vakantiepark het hooge holt. In de zomervakantie zijn we hier ook geweest en dat was ons erg goed bevallen. Het is een erg mooi vakantiepark en er is genoeg te doen in de regio. Genoeg leuke vakantiehuisjes beschikbaar voor een goede prijs.
Ook mooie wandelpaden in het gramsbergerbos waar je heerlijk met de hond kunt wandelen. Dit keer hebben we gekozen om aan het water te zitten. Wij zijn erg benieuwd hoe ons dat gaat bevallen! Voor kinderen is het ook genoeg te doen met leuke animatie, zwembaden, bowlingbanen en meer. Een erg leuk vakantiepark dus en dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat we hier komen.

Carmen 22 sep 2022
Reageer
M

Vakantiepark bij Gramsbergen

Wij zochten een vakantiepark in de omgeving van Gramsbergen voor een midweek. We hebben uiteindelijk gekozen voor Vakantiepark 't Hooge Holt. Dit was geen slechte keuze want wij hebben het hier erg naar ons zin gehad. De mensen waren erg vriendelijk en onze accommodatie was in perfecte staat. We hadden voor de Stavanger gekozen. Een heel leuk blokhutje. De plek was ook lekker rustig en we hebben echt genoten. De omgeving is ook erg mooi bij Gramsbergen en omstreken. Dat was ook de reden waarom we hier een midweek naartoe wouden gaan. Misschien komen we hier nog wel een keer terug.

Mirjam 21 sep 2022
Reageer
A

Midweek op het Hooge Holt

Er was ontzettend veel te beleven: er was een leuk binnen- en buitenzwembad, diverse springkussens, een kinderboerderij met tamme geitjes die je echt kon knuffelen, grote speeltuinen en zelfs een indoor speeltuin. Een tip die we willen meegeven is om op de website een specifiek huisje uit te kiezen, want sommige huisjes zijn erg gedateerd. Gelukkig zaten wij in een prachtig Zweeds huisje dat helemaal naar wens was. Daarnaast hebben we totaal geen last gehad van geluidsoverlast. Waarschijnlijk heeft dat te maken met de locatie van het huisje op het park. Wij zaten in het midden en hadden nergens last van, maar de huisjes bij het water zijn waarschijnlijk nog rustiger. Het enige minpuntje op het park was dat het restaurant en café gesloten waren vanwege een tekort aan personeel. Gelukkig konden we wel drankjes afhalen en deze op het terras nuttigen.

Andy Bus 1 sep 2022
Reageer
V

Erg jammer

Het park dat we eerder bezochten en als leuk ervoeren, is helaas veranderd in een zeer teleurstellende ervaring. Er waren weinig faciliteiten geopend, waaronder het restaurant dat zelfs bij fantastisch weer om 9 of soms zelfs 10 uur 's avonds sloot, inclusief het terras. Het buffer werd bijvoorbeeld ook geannuleerd. Het dieptepunt was echter de pannenkoeken die we aten: ze waren zeer droog en hadden een vieze smaak. Helaas waren we niet de enige tafel die dit ervoer.

Vera Mast 22 aug 2022
Reageer
F

Luxe bungalow

De bungalow was mooi ingericht en stond op een mooie plek. Het weekend dat wij hier verbleven was het erg warm, maar het bleef lekker koel in de bungalow. Niks te klagen betreft de bungalow en het was rustig. Geen overlast op wat voor manier dan ook ervaren. Onze bungalow was erg luxe. Het enige nadeel is dat je niet kun parkeren bij de bungalow zelf. Je zult dus een stukje moeten lopen met je baggage. De faciliteiten op het park waren op loopafstand. Wij hebben hier een hele fijne vakantie gehad.

Fred 14 aug 2022
Reageer
P

Geen ontspanning kunnen vinden

Dit vakantiepark is mogelijk niet de ideale plek als je op zoek bent naar ontspanning tijdens je vakantie. De accommodatie was prima en de locatie van het park was ook oké. Echter, er is een uitgebreid animatieprogramma dat van 's middags tot 's avonds laat iedereen trakteert op vreselijk harde muziek, bingo en spellen op basis van keiharde muziek. Dit kan als storend worden ervaren en is niet voor iedereen geschikt. Als volwassene met drie kinderen hadden wij geen behoefte aan Hazes en de Snollebollekes op enorm volume gedurende de hele week.

P.J. Veulen 23 jun 2022
Reageer
S

Verschilt echt per huisje

De huisjes op deze camping worden blijkbaar beheerd door particulieren en het Hooge Holt treedt alleen op als bemiddelaar. Er zijn enkele huisjes die gerenoveerd zijn, maar helaas hadden wij pech en kregen we een niet-gerenoveerd huisje toegewezen (Goudvink 2). Bij binnenkomst was er een enorme stank en was het binnen 26 graden. Na een dag alle ramen open te hebben gehad, was de lucht enigszins weg. Het huisje is erg vochtig en wordt verwarmd door oude elektrische kachels. De badkamer vertoont schimmel en er is maar één stopcontact in het hele huisje dat je kunt gebruiken voor de koffiezetapparaat, waterkoker en magnetron. Daarnaast is het enorm gehorig. In het huisje stond nog een cassetterecorder waardoor we de kinderen hebben kunnen leren wat dat is. Het lijkt erop dat er na de intrede van de cassetterecorder niets meer aan het huisje is gedaan. Gelukkig lagen de bedden wel goed! Het park zelf is leuk, maar het huisje was jammer.

Sem Maartens 23 jan 2022
Reageer
Beste vakantieparken

Dit zijn de beste vakantieparken van april 2024 in de omgeving van Gramsbergen.

Over Vakantiepark 't Hooge Holt

Vakantiepark 't Hooge Holt is een veelzijdig vakantiepark gelegen in het prachtige Drentse landschap te Boslaan 1 in Gramsbergen. Gasten kunnen kiezen uit verschillende accommodaties, allemaal omgeven door groen en rust. Het park beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, een wellnesscentrum, een speeltuin en diverse sportvelden. Voor ontspanning en vermaak is er een bowlingbaan, een midgetgolfbaan en een restaurant waar je kunt genieten van heerlijke gerechten. Daarnaast biedt de omgeving volop mogelijkheden voor wandelingen, fietstochten en uitstapjes naar attracties en bezienswaardigheden in de omgeving, zoals de Hunebedden en het Dierenpark Emmen. Vakantiepark 't Hooge Holt is ideaal voor gezinnen, stellen en vriendengroepen die willen genieten van een heerlijke vakantie in de prachtige natuur van Drenthe.

  • Nog niet geverifieerd
  • Vakantieparken
  • Gramsbergen, Overijssel
  • https://www.hoogeholt.nl
  • info@hoogeholt.nl